Бетон написав:«Война надолго. РФ остается нашим врагом на десятилетия или столетия. Наши дети должны готовиться и знать, что такое война», — Верещук верещук не уточнила, где будут её дети
..... Вона у владній команді, тому буде казати будь-яку необхідну маячню в інтересах групи, навіть якщо після цього її рве півгодини в туалеті від сказаного. Але це наврят, на такому рівні в людей гарно відточена така річ з 1984, як дводумство / двоемыслие (doublethink), тому наврят чи вона париться з цього приводу, навіть знаючи що в цей же момент її проклинають тисячі громадян
Росія завдала ракетного удару по цивільному порту в Одесі. Внаслідок атаки загинув один працівник, ще восьмеро отримали поранення.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву віце-прем’єр-міністра з відновлення України - міністр розвитку громад та територій України Олексія Кулеби та голову Одеської ОВА Олега Кіпера в Telegram.
"Росія вдарила двома балістичними ракетами по Одеському порту", - повідомив Кулеба.
За його даними, в результаті удару, загинула одна людина - працівник порту. Ще восьмеро отримали поранення, ними виявились також цивільні працівники підприємства.
я знаходився від порту десь за 20км і відчув потужний струс, передзвонив другу і ось така біда)вже не в перше)
"Росія знову вдарила по мирному, стратегічно важливому об’єкту, який має значення для продовольчої безпеки світу", - наголосив Кулеба.
Він відзначив, що загалом за час від повномасштабного вторгнення Росія пошкодила та знищила майже 400 портової інфраструктури, понад 30 суден, а також в результаті російської агресії постраждало 106 цивільних осіб.
"Прошу жителів та гостей Одещини реагувати на сигнали повітряної тривоги та, при оголошенні - оперативно прямувати в укриття!", - додав Кіпер.
В Україні запустили виробництво нового ударного дрона "Батяр", який візуально нагадує Shahed. Про це повідомляє "Мілітарний".
Зазначається, що конструкція та аеродинаміка нового БПЛА - повністю українська, заснована на західній документації.
Український дрон "Батяр" - що про нього відомо Серед інших характеристик дрона варто виділити: дальність польоту - понад 800 км, бойова частина - до 18 кг; може використовуватися як дрон-камікадзе, хибна ціль або бомбардувальник; запускається з катапульти або авто, не потребує спеціального майданчика; стійкий до пошкоджень і зберігає курс при пікіруванні на ціль. Повідомляється, що БПЛА виробляє українська компанія DeepStrikeTech.
"Спочатку "Батяр" розроблявся як дрон-камікадзе для глибоких ударів, проте з часом його можливості було розширено", - йдеться в публікації.
Бч 18 кг це ні про що. Кацапи на шахеди вже 90кг ставлять.
Бетон написав:«Война надолго. РФ остается нашим врагом на десятилетия или столетия. Наши дети должны готовиться и знать, что такое война», — Верещук верещук не уточнила, где будут её дети
..... Вона у владній команді, тому буде казати будь-яку необхідну маячню в інтересах групи, навіть якщо після цього її рве півгодини в туалеті від сказаного. Але це наврят, на такому рівні в людей гарно відточена така річ з 1984, як дводумство / двоемыслие (doublethink), тому наврят чи вона париться з цього приводу, навіть знаючи що в цей же момент її проклинають тисячі громадян
В среду в Овальный кабинет был приглашен президент Южной Африки Сирил Рамафоса. Он приехал обсудить торговлю и инвестиции, а вместо этого стал объектом политического буллинга.
Трамп раскритиковал его из-за давно опровергнутых сообщений о том, что белых южноафриканских фермеров якобы массово убивают и изгоняют с их земель - утверждения, которые Рамафоса отверг. Президент США даже приглушил свет, чтобы показать монтаж видеоклипов, которые якобы демонстрируют насилие в отношении белых.
Рамафоса и в костюме был, и говорил прекрасной рідной англійською
Что не спасло его от хамства Трампа
Сколько тогда хомячки рассказывали - Зеленский не в костюме, Зеленский не то, Зеленский не сё ...
Я говорил, что Трамп и Венс специально устроили представление хамства Зеленскому
Теперь вот, для Рамафосы Трамп устроил представление хамства
Не в Зеленском было дело, не в Зеленском. А в самом Трампе
Теперь про Рамафосу И что подумает Рамафоса ? Он подумает, да нах мне не нужен этот съехавший с катушек дед, у мене тут желтолицые предлагают инвестиции и всякие плюшки. И они предсказуемые
PS. Если кто-то напишет, что я за Зеленского - он полный идиот. Я никогда не буду за Зеленского. Но я сильно против Трампа - он трепло, он чмо, он уже в начальной стадии деменции
«Били свідомо по голові, били свідомо по животі, зламали мені ребро», — каже Нестор Дидик.
Інцидент стався пізно ввечері у середу. Нестор розповідає, підійшов до групи чоловіків із проханням показати військово-облікові документи. Один із них почав грубити, далі виявилося — він теж ветеран.
«Той, що за руським кораблем нас посилав, виявився ветераном, то ми йому одразу сказали — вибачте, жодних проблем. Хлопці одразу набігли — чого ви його зачіпаєте», — каже Нестор Дидик. ... Хто побив його — поліція поки що не встановила. Справу кваліфікували як умисне завдавання тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
Портнов перед вбивством був в Україні – УП І як це чудо підсанкційне безперешкодно кордон перетинало? А хтось ще запитує:"чому війна, чому бусифікація, чому ми програємо...?" Та тому що вже сьомий рік рулить зелена партія регіонів.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 23 тра, 2025 20:37, всього редагувалось 3 разів.
Варіант: «віддати ворогу все, що просить» лежить на поверхні, його озвучувати нема сенсу. Це найшвидше, найпростіше.
Це начебто коуч на занятті по самбо вчив би: «якщо до вас підійшов гопнік, віддайте йому все що просить і побажайте гарного дня». Дівчачі коачі саме так і вчать дівчат. І це вірно. Але ж Залужний на інших посадах (був і є).
Жодного разу не чув, щоб десь лунав цей варіант.
Навіть ахент Краснов і той в своєму плані обмежив оте "все, що просить" до некритичних речей.
Можете ж перелічити оте "все, що просить"? Які проблеми? І вказати де лунало (тобто на якій поверхні) про варіант "віддати все, що просить".
Яке самбо? Які дівчата? Просто перелік "все, що просить" і де лунало про варіант віддати. Бо якщо виявиться, що такого варіанту нема, то незрозуміло навіщо його згадали, ще й підкресливши, що нема сенсу його озвучувати?
агент Червоній "оте все що віджав на сьогодні і далі ні-ні", дівчата гелікоптерні, типу коли в полон щоб вміла в самооборону