|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 24 тра, 2025 16:47
ЛАД написав:Но вот интересно, те же люди, которые говорят о неконституционности, тут же сами признают, что выборы сейчас проводить нельзя. Так вы уж определитесь, надо придерживаться буквы Конституции или нельзя проводить выборы.
да. сейчас выборы провести не представляется возможным. но то что не проводятся выборы должно быть так оформлено что бы комар носа не подточил. в этом вся суть. власть должна про это думать а не как тут некоторые предлагают что бы мы что то там куда то там писали. это обязанность власти в первую очередь. следить за соблюдением Закона.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 тра, 2025 16:56
stm написав: Schmit написав: stm написав:Schmit, скільки людей працює у вашому підпорядкуванню?
Я не працюю на керівній посаді. А у вашому?
Я ФОП, засновник бізнесу, і найманий працівник на керівній посаді. І навіть малий, мікро бізнес де ти вирішуєш долю лише 3 осіб це бува Ад. То я маю довіритися дуже поважному кому, у вашому випадку? У випадку Хантера, людині яка краще знає що робити державі з Німеччини але там щось проблеми у його батьків жити в Україні. І це значить що навіть за життя батьків він неповний нуль, не хочу бути максимально грубою просто. А у вас які веселощі, людина яка не керує персоналом знає як краще для 35 млн.держави? ПС: сьогодні, як відмітив вірно Бетон, на Київ була найбільша атака? Чи ви розумієте скільки людей були задіяні, виконали свою роботу бездоганно допоки Бетон не спав, а ви впевнена нормально відпочивали, такий професіонал? Так ось сьогодні Ви ..., а вся структура ПВО ... Від керівництва до виконавців, які кожну ночь не сплять і не розказують по форуму свої 7 пунктів плану Трампа для оркостану.
а як же крилате "по приколу", "хуже не буде" та "хоть поржом" ?
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 тра, 2025 16:59
tester3373 написав:но то что не проводятся выборы должно быть так оформлено что бы комар носа не подточил.
Тогда начнутся вопли, что диктатура цементируется законодательно. Если баба Яга против, то она против. Фактический материал, на котором будут строиться претензии, абсолютно не важен.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6448 раз.
- Подякували: 21572 раз.
-
-
Профіль
-
-
131
82
38
2
Додано: Суб 24 тра, 2025 17:16
Сибарит написав: tester3373 написав:но то что не проводятся выборы должно быть так оформлено что бы комар носа не подточил.
Тогда начнутся вопли, что диктатура цементируется законодательно. Если баба Яга против, то она против. Фактический материал, на котором будут строиться претензии, абсолютно не важен.
"Сильное заявление. Проверять я конечно не буду." (с) но да - лучше нотку легкой недосказанности оставить, вместо конкретного решения КСУ.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 24 тра, 2025 17:19
Президент - гарант Конституции Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Но дальше там то, что вписали при Порошенко про НАТО (что требует рф несоблюдать) Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.
Разрешить все противоречия и нечеткие формулирования (сроки выборов, сроки полномочий и т.д.) может и имеет право только КС Украины. Обязанность президента или народных депутатов - обратиться к КС для для толкования Конституции. На это имеют право Президент Украины, Верховная Рада Украины, Председатель Конституционного Суда, Премьер-министр, а также не менее 50 депутатов Верховной Рады.
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 тра, 2025 17:33
Schmit написав:Дивно, що вам не страшно було у 2019 під час війни довірити державу антимайданному артисту-шоумену і команді зелених регіоналів - весільних фотографів з трускавецькими курсами за плечима, некомпетентність яких призвела до переростання війни у кріпномасштабку.
Не дивно, у 2019 у мене було зовсім інше життя. Не в Україні. Але я читала ту саму пресу у 2022 і свому бувшому казала що наразі це рішення про війну це рішення одної людини. На той час були вже розгорнуті військові госпіталі на кордоні. Далі я повернулася в Україну тому що хотіла "як що" бути поряд зі своєю родиною. Я була. Я була в тому місці і в той час коли потрібно. Тому мене цікавить також питання: як, такий розумний, наперед знаючий що буде нічого не робив і надалі лише звинувачує зеленського сидячи в повному ... з 2019 року. Не забагато ідіотизму з 2019 окрім на форумі "я так і знав!" Писати. Як я маю охарактеризувати таку знаючу людину? Мені нажаль окрім "що з ним не так?!!!" Нічого не спадає на думку. Вашу долю не вирішує і не буде вирішувати Зеленський. Він у вашій долі є опосередкований учасник. То що зробила людина глядячи як розміновують Чонгар? Як голосують за Зеленського? Не помічали 200тис військ і воєнні госпіталі від орків?!!! Це прям супер здібності, мені так не вдається.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 тра, 2025 17:45
TUR написав:Президент - гарант Конституции Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Но дальше там то, что вписали при Порошенко про НАТО (что требует рф несоблюдать) Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.
Разрешить все противоречия и нечеткие формулирования (сроки выборов, сроки полномочий и т.д.) может и имеет право только КС Украины. Обязанность президента или народных депутатов - обратиться к КС для для толкования Конституции. На это имеют право Президент Украины, Верховная Рада Украины, Председатель Конституционного Суда, Премьер-министр, а также не менее 50 депутатов Верховной Рады.
правові нігілятори пропонують пересіченому звертатися в КСУ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 24 тра, 2025 18:27
_hunter написав: Сибарит написав: tester3373 написав:но то что не проводятся выборы должно быть так оформлено что бы комар носа не подточил.
"Сильное заявление. Проверять я конечно не буду." (с) но да - лучше нотку легкой недосказанности оставить, вместо конкретного решения КСУ. Вы эти слова регулярно подтверждаете. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5338 раз.
- Подякували: 4849 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 24 тра, 2025 18:39
TUR написав:Президент - гарант Конституции Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Хотите варианты после решения КС? 1. Решение положительное - выборы следует отложить - "Диктатура цементируется законодательно!" 2. Решение отрицательное - выборы проводить немедленно - "Струсил и решил уйти с помощью КС". Но это ладно. А вот что было бы со страной, если сейчас начнётся предвыборная борьба? (Думаю, будущие выборы будут самыми грязными в истории Украины). Разве что можно надеяться на то, что желающих в сегодняшней ситуации не будет и все возможные кандидаты дружно доверят ещё один срок Зеленскому. Третий вариант - КС решает, что выборы проводить надо, а Зеленский отказывается - я даже рассматривать не хочу.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 24 тра, 2025 18:42, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5338 раз.
- Подякували: 4849 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 24 тра, 2025 18:41
unicdima написав: Schmit написав:Дивно, що вам не страшно було у 2019 під час війни довірити державу антимайданному артисту-шоумену і команді зелених регіоналів - весільних фотографів з трускавецькими курсами за плечима, некомпетентність яких призвела до переростання війни у кріпномасштабку.
Перекидання відповідальності за початок широкомасштабної війни на Зеленського це один із наративів кацапської пропаганди, на яку ви порохаті завжди працювали.
Ти навіть не ставив перед собою питання, чому у 22 році путін відважився атакувати величезну Україну всього лиш 160к військ, та ще й з різних напрямків одночасно, та ще й частиною цього войска була росгвардія з щитами та дубінками? Чому у нього все швидко получилось на Півдні і майже получилось на інших напрямках? А спробуй но подумати.
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 24 тра, 2025 18:56, всього редагувалось 2 разів.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
|