для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуа що, віруючих хтось утискає? Це щось цікаве. Прямо забороняє молитись? Чи забороняє молитись якомусь конкретному богу? Чи яка проблема? я абсолютно хочу, щоб з фронту вертались. Навіть дивно мені приписувати подібні ідеї. Але мені не 5 років і я розумію, що якщо зараз з фронту вернуться всі, хто просто хоче цього, то добра це не принесе. Ні Україні, ні їм, ні їх сімʼям. Бо орків ніхто не питає, чи хочуть вони додому. І вони підуть далі, прийдуть додому до тих, хто "втомився воювати", до їх сімей і спитають за все. Бо хто ж їх зупинить? Чи ви думаєте, що по адміністративному кордону 20 областей стоїть невидиме захисне поле, яке не дасть ворогу пройти далі? І зараз боротьба йде, бо Зеленський просто не хоче віддавати кілька містечок на Донбасі, ось як віддасть їх і все - настане мир з єдинорогами і веселками. Я просто нагадаю вимоги пуйла: Україна в односторонньому порядку повинна відмінити воєнний стан, провести демобілізацію, обмежити армію. В ОДНОСТОРОННЬОМУ ПОРЯДКУ! Хто має хоча б три звивини, подумайте і дайте відповідь - чому так? І чи капітуляція це чи ні? Я фігію просто. Тут просто очевидно надали умови капітуляції, а ще знаходяться унікуми, які продовжують дискусію "чи варто на це погоджуватися?". Або "треба погоджуватися, бо завтра буде гірше." Куди, bljad, вже гірше? Ці вимоги вже максимальні, що далі нікуди. по-перше, той хто має якусь клепку, не буде заміняти військових з досвідом пенсіонерами та всякими жінками з дітьми. По-друге, а що, всі, хто служить більше 2-х років, готові капітулювати? Я щось не бачив результатів таких опитувань. Так, державі потрібно краще займатися комунікацією, доносити те, яка в нас зараз ціль, чого намагаємось досягти, що таке "кращі переговорні умови". Бо, здається, є ще ті, хто думає, що боротьба досі йде за кордони 91 року. Типу, "навіщо наші хлопці помирають за Севастополь і Донецьк, там нелояльне населення, давайте залишимо його в спокої".
![]() понятно що закрутив б сильніше, щоб була ротація. А то якось странно в 22му за місяць зробили нас діючими а заміну за 3 роки не підготували. Але це б ще було терпімо якби шукали способу договоритись а так коли заміни не передбачається і кінця не передбачається... і в тилу ніякої економічної мобілізації нема то вже звиняйте подвіньтесь. Ми зробим світ трохи справедливішим для себе. ![]() Letusrock
Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим. Але я не побачив що саме пропонується зробити натомість в даній ситуації? Просто може бути так, що кращого варіанту і нема на сьогодні. А лише поганий і ще гірший. Ну я на зараз бачу поки лише 2 основні - або такий як зараз (і який вибрала влада). Або варіант 2 - "для уникнення парагвайського сценарію" відкриття кордонів і передача влади умовному Медведчуку. Хоча зараз такий апетит у росіян і стільки ненависті, що навряд чи навіть слово "Україна" вони залишать, а просто всі області ввійдуть у склад росії. Але якщо уже влада вибере цей 2й варіант, то треба все ж і цю останню операцію провести достойно - не тільки відкрити кордони, а і попередньо домовитися з західними країнами, щоб прийняли всіх бажаючих, а це може бути до 10 млн осіб. Забезпечити поступовий виїзд, поступово відпускати військових з рубежів і тп. І при цьому я не впевнений що незважаючи на домовленості (навіть якщо вдасться домовитися), то Навроцький, Фіцо та Орбан впустять всіх, а не помістять у фільтраційні табори на роки і десятиліття, особливо як України вже не буде. Також не впевнений, що у варіанті 2 постраждає менше людей, ніж у варіанті 1. ![]()
Дякую, Бандерлог, я теж так думаю, що справедливість у сьогоднішній ситуації можлива хіба у більшому закручуванні гайок для тиловиків ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуцікаво, чи були випадки демобілізації через чітко визначений термін в інших країнах, особливо під час екзистенційної війни проти переважаючого противника? Мені самому цікаво було б ознайомитися з такими випадками. Я не кажу, що військовим не треба відпочинок. Треба. Необхідно проводити ротації. Але демобілізація? Добровільно втрачати досвідчених воїнів ще коли бойові дії не завершені? Таке важко уявити. Тут не питання правлячої партії. Будь-хто, хто буде при владі, навряд чи на таке погодиться.
![]() та ви шо? прям екзистенційна? То якого пса тил живе так як жив? Якого вас ніяк не мож призвати? Чи це може екзистенційна війна тільки для нас? А для вас ресторани,гей паради і церкви в неправиоьного патріархату будете одбирати? ![]() ![]() К вопросу о массовом выезде украинцев за границу.
Всего-то. И это во всём мире. Какая будет реакция в случае выезда миллионов украинцев на Запад, предсказывать сложно. Но проблемы точно будут. И большие. Статья интересная, с анализом ситуации с украинскими беженцами на Западе.
|
|