Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1406614067140681406914070 ... 14175>
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 01:21

Hotab написав:The_Rebel
А що б зробив Летусрок

А нічого
ТЦК б розпустив, мобілізацію відмінив, кордон відкрив.
Так як він до кордону ближче всіх, то виїхати встигне, а далі з попкорном і хантером на колінах спостерігатиме.

для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 01:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Для віруючих тож?
а що, віруючих хтось утискає? Це щось цікаве. Прямо забороняє молитись? Чи забороняє молитись якомусь конкретному богу? Чи яка проблема?
  Banderlog написав:ви не хочете що б з фронту вертались))))
я абсолютно хочу, щоб з фронту вертались. Навіть дивно мені приписувати подібні ідеї. Але мені не 5 років і я розумію, що якщо зараз з фронту вернуться всі, хто просто хоче цього, то добра це не принесе. Ні Україні, ні їм, ні їх сімʼям. Бо орків ніхто не питає, чи хочуть вони додому. І вони підуть далі, прийдуть додому до тих, хто "втомився воювати", до їх сімей і спитають за все. Бо хто ж їх зупинить? Чи ви думаєте, що по адміністративному кордону 20 областей стоїть невидиме захисне поле, яке не дасть ворогу пройти далі? І зараз боротьба йде, бо Зеленський просто не хоче віддавати кілька містечок на Донбасі, ось як віддасть їх і все - настане мир з єдинорогами і веселками.

Я просто нагадаю вимоги пуйла: Україна в односторонньому порядку повинна відмінити воєнний стан, провести демобілізацію, обмежити армію.
В ОДНОСТОРОННЬОМУ ПОРЯДКУ! Хто має хоча б три звивини, подумайте і дайте відповідь - чому так? І чи капітуляція це чи ні?
Я фігію просто. Тут просто очевидно надали умови капітуляції, а ще знаходяться унікуми, які продовжують дискусію "чи варто на це погоджуватися?". Або "треба погоджуватися, бо завтра буде гірше." Куди, bljad, вже гірше?
Ці вимоги вже максимальні, що далі нікуди.

Letusrock написав:70% підтримують Зе та поточний курс продовження війни "скільки потрібно"... То в чому проблема відпустити тих хто служить більше 2-х років і набрати пару сот тисяч з тих 70%?
по-перше, той хто має якусь клепку, не буде заміняти військових з досвідом пенсіонерами та всякими жінками з дітьми.
По-друге, а що, всі, хто служить більше 2-х років, готові капітулювати? Я щось не бачив результатів таких опитувань.

Так, державі потрібно краще займатися комунікацією, доносити те, яка в нас зараз ціль, чого намагаємось досягти, що таке "кращі переговорні умови". Бо, здається, є ще ті, хто думає, що боротьба досі йде за кордони 91 року. Типу, "навіщо наші хлопці помирають за Севастополь і Донецьк, там нелояльне населення, давайте залишимо його в спокої".
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 02:02

The_Rebel написав:Letusrock
А що б зробив Летусрок та Бандерлог, якби їх раптом вибрали владою? Як от Зеленського 6 років тому, так само раптово. Конкретні кроки

П.с. І так, світ несправедливий. Зрозуміло, що військові своє відвоювали і їх треба давно міняти. Але постав будь-кого з нас керманичем, то я впевнений так само робив би все, щоб і далі воювали діючі військові, бо заміни нема або її недостатньо :(
понятно що закрутив б сильніше, щоб була ротація. А то якось странно в 22му за місяць зробили нас діючими а заміну за 3 роки не підготували.
Але це б ще було терпімо якби шукали способу договоритись а так коли заміни не передбачається і кінця не передбачається...
і в тилу ніякої економічної мобілізації нема то вже звиняйте подвіньтесь.
Ми зробим світ трохи справедливішим для себе.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 02:02

Letusrock
Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим. Але я не побачив що саме пропонується зробити натомість в даній ситуації?

Просто може бути так, що кращого варіанту і нема на сьогодні. А лише поганий і ще гірший. Ну я на зараз бачу поки лише 2 основні - або такий як зараз (і який вибрала влада). Або варіант 2 - "для уникнення парагвайського сценарію" відкриття кордонів і передача влади умовному Медведчуку. Хоча зараз такий апетит у росіян і стільки ненависті, що навряд чи навіть слово "Україна" вони залишать, а просто всі області ввійдуть у склад росії.

Але якщо уже влада вибере цей 2й варіант, то треба все ж і цю останню операцію провести достойно - не тільки відкрити кордони, а і попередньо домовитися з західними країнами, щоб прийняли всіх бажаючих, а це може бути до 10 млн осіб. Забезпечити поступовий виїзд, поступово відпускати військових з рубежів і тп. І при цьому я не впевнений що незважаючи на домовленості (навіть якщо вдасться домовитися), то Навроцький, Фіцо та Орбан впустять всіх, а не помістять у фільтраційні табори на роки і десятиліття, особливо як України вже не буде. Також не впевнений, що у варіанті 2 постраждає менше людей, ніж у варіанті 1.
The_Rebel

Подякував: 94 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 02:21

thenewepic написав:По-друге, а що, всі, хто служить більше 2-х років, готові капітулювати? Я щось не бачив результатів таких опитувань.

що значить готові капітулювати? Готові звільнити свої місця справжнім патріотам?
Опитування? ) та не треба опитувань , треба закон що можуть демобілізовуватись ті хто більше не 2х а 3 х років. А там без опитувань буде видно.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 02:22

Banderlog написав:
  The_Rebel написав:Letusrock
А що б зробив Летусрок та Бандерлог, якби їх раптом вибрали владою? Як от Зеленського 6 років тому, так само раптово. Конкретні кроки

П.с. І так, світ несправедливий. Зрозуміло, що військові своє відвоювали і їх треба давно міняти. Але постав будь-кого з нас керманичем, то я впевнений так само робив би все, щоб і далі воювали діючі військові, бо заміни нема або її недостатньо :(
понятно що закрутив б сильніше, щоб була ротація. А то якось странно в 22му за місяць зробили нас діючими а заміну за 3 роки не підготували.
Але це б ще було терпімо якби шукали способу договоритись а так коли заміни не передбачається і кінця не передбачається...
і в тилу ніякої економічної мобілізації нема то вже звиняйте подвіньтесь.
Ми зробим світ трохи справедливішим для себе.

Дякую, Бандерлог, я теж так думаю, що справедливість у сьогоднішній ситуації можлива хіба у більшому закручуванні гайок для тиловиків :D :D :D , а не так як вони думають, типу "справедливим буде хай воюють ті що хочуть воювати, а раз я не хочу, то мене чіпайте". Бо тих хто хочуть насправді у рази менше як потрібно. Тобто бажання справедливості у Летусрока у даній ситуації виллється не у відправці тцк-шників на фронт, а у збільшенні їх кількості для якіснішого відлову тиловиків :)
The_Rebel

Подякував: 94 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 02:49

Успіх написав:Напишіть, чого ви хочете?

Я хочу, Коль перебранки неизбежны, чтобы в этих перебранках перестали попрекать оппонентов поведением их взрослых родственников, которые принимают решения сами. Это выглядит особенно мерзко.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6451 раз.
Подякували: 21576 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 03:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:що значить готові капітулювати? Готові звільнити свої місця справжнім патріотам?
Опитування? ) та не треба опитувань , треба закон що можуть демобілізовуватись ті хто більше не 2х а 3 х років. А там без опитувань буде видно
цікаво, чи були випадки демобілізації через чітко визначений термін в інших країнах, особливо під час екзистенційної війни проти переважаючого противника? Мені самому цікаво було б ознайомитися з такими випадками.
Я не кажу, що військовим не треба відпочинок. Треба. Необхідно проводити ротації. Але демобілізація? Добровільно втрачати досвідчених воїнів ще коли бойові дії не завершені? Таке важко уявити. Тут не питання правлячої партії. Будь-хто, хто буде при владі, навряд чи на таке погодиться.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 04:54

thenewepic написав:
  Banderlog написав:що значить готові капітулювати? Готові звільнити свої місця справжнім патріотам?
Опитування? ) та не треба опитувань , треба закон що можуть демобілізовуватись ті хто більше не 2х а 3 х років. А там без опитувань буде видно
цікаво, чи були випадки демобілізації через чітко визначений термін в інших країнах, особливо під час екзистенційної війни проти переважаючого противника?

та ви шо? прям екзистенційна? То якого пса тил живе так як жив? Якого вас ніяк не мож призвати?
Чи це може екзистенційна війна тільки для нас? А для вас ресторани,гей паради і церкви в неправиоьного патріархату будете одбирати? :lol:
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 06:30

К вопросу о массовом выезде украинцев за границу.
Сегодня более 280 миллионов человек — 3,6% населения планеты — живут не в тех странах, где они родились, однако не все из них беженцы.
https://novayagazeta.ee/articles/2024/07/17/ukrainskie-bezhentsy-prishli-chtoby-vziat-oprovergaem-samye-rasprostranennye-mify-o-bezhentsakh-v-evrope
Всего-то.
И это во всём мире.
Какая будет реакция в случае выезда миллионов украинцев на Запад, предсказывать сложно. Но проблемы точно будут. И большие.
Статья интересная, с анализом ситуации с украинскими беженцами на Западе.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1406614067140681406914070 ... 14175>
Форум:
+ Додати
    тему