Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1418714188141891419014191 ... 14212>
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:25

АндрейМ написав:
  detroytred написав:До речі, ДРГ може бути і жінка. Запросто. Підготовлена. Але на жінок вона вказала не реагує. Реагує саме на призовників.

Ось це і є найогидніше (і злочин, до речі). У неї одне завдання - не захищати Вітчизну від ворога, а полювати на громадян України чоловічої статі. Ті, хто її виправдовує і захищає, такі ж самі.

От дебіли... Дівчина прикордонник, патрюлює територію де не має бути людей взагалі. Ні жінок, ні чоловіків, ні оні. Жінки не мають туди лізти, вони сіли на потяг і поїхали на кордон у вказаному законом місці перетину... Не проблема прикордонника що кожен день дебіл лізе у зону яку не має...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:29

stm написав:
  Бетон написав:нема чого мені заздрити. я ще не виїхав. і шанси меншають.
те, що ти і я пропустили - бесцінно. ми не бачимо, як ростуть наші діти, а згодом ти і я станемо для них чужими. від цього я впадаю в розпач. я не бачу як росте моя квітка.
але stm ам смішно. це мабуть приносить всім насолоду - розлучати сімї

Так, вам наші і білоруси вже "предлагали", а ви... Опис не до кінця ви сформували. Дівчина має бути сліпо-глухо-німа )))

...дочь владельца винного магазина :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 925 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:31

stm написав:От дебіли... Дівчина прикордонник, патрюлює територію де не має бути людей взагалі. Ні жінок, ні чоловіків, ні оні. Жінки не мають туди лізти, вони сіли на потяг і поїхали на кордон у вказаному законом місці перетину...

Дебіли - ті, хто не вміють читати (і писати). Ця жінка (хоча її стать значення не має) написала, що полює виключно на чоловіків. Вона не "патрюлює територію де не має бути людей", бо там немає чого патрулювати. Вона слідкує за тим, щоб жоден громадянин України чоловічої статі не зміг дістатися безпеки. Вони знає, що з іншого боку ніхто не полізе. Там немає ворога. Вона там з однією метою - полювати на тих, хто не має змоги виїхати "у вказаному законом місці перетину". Вона там, щоб вбивати українців.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:35

АндрейМ написав:
  stm написав:От дебіли... Дівчина прикордонник, патрюлює територію де не має бути людей взагалі. Ні жінок, ні чоловіків, ні оні. Жінки не мають туди лізти, вони сіли на потяг і поїхали на кордон у вказаному законом місці перетину...

Дебіли - ті, хто не вміють читати (і писати). Ця жінка (хоча її стать значення не має) написала, що полює виключно на чоловіків. Вона не "патрюлює територію де не має бути людей", бо там немає чого патрулювати. Вона слідкує за тим, щоб жоден громадянин України чоловічої статі не зміг дістатися безпеки. Вони знає, що з іншого боку ніхто не полізе. Там немає ворога. Вона там з однією метою - полювати на тих, хто не має змоги виїхати "у вказаному законом місці перетину". Вона там, щоб вбивати українців.

Я відповім дивним чином. Цікаво що вам не подобається Бандерлог як мужлан і ЛАД як пенсіонер. Просто дивний збіг обставин для мене, десь було щось схоже, як ви відноситесь до банд? )
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

можно узнать, как эта прикордонниця защищает границу Украины??
вы в своём уме? вообще?? вы просто напишите, вы вообще адекватная или нет? просто: да/нет
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 382 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:42

присяга прикордонника

Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому,.......

Я присягаю ніколи не зрадити народу України.

вот эти слова она вообще зачем говорит? для кого?
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 382 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:43

Прохожий написав:
  stm написав:
  Бетон написав:нема чого мені заздрити. я ще не виїхав. і шанси меншають.
те, що ти і я пропустили - бесцінно. ми не бачимо, як ростуть наші діти, а згодом ти і я станемо для них чужими. від цього я впадаю в розпач. я не бачу як росте моя квітка.
але stm ам смішно. це мабуть приносить всім насолоду - розлучати сімї

Так, вам наші і білоруси вже "предлагали", а ви... Опис не до кінця ви сформували. Дівчина має бути сліпо-глухо-німа )))

...дочь владельца винного магазина :mrgreen:

Так, здається не одна я вважаю що закриття бізнесу і розлучення якось співпали у часовому просторі :mrgreen: але ж дружина хотіла лише грошей, а дівки то лише після розлучення расколбас... Схоже, Ви теж погана людина за розлучення батька і дітей ...
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 чер, 2025 20:44, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:43

stm написав:
  АндрейМ написав:
  detroytred написав:До речі, ДРГ може бути і жінка. Запросто. Підготовлена. Але на жінок вона вказала не реагує. Реагує саме на призовників.

Ось це і є найогидніше (і злочин, до речі). У неї одне завдання - не захищати Вітчизну від ворога, а полювати на громадян України чоловічої статі. Ті, хто її виправдовує і захищає, такі ж самі.

От дебіли... Дівчина прикордонник, патрюлює територію де не має бути людей взагалі. Ні жінок, ні чоловіків, ні оні. Жінки не мають туди лізти, вони сіли на потяг і поїхали на кордон у вказаному законом місці перетину... Не проблема прикордонника що кожен день дебіл лізе у зону яку не має...

Спробуйте по буквах:
""Бачу ціль. Наближаю, придивляюся, бо бувають різні ситуації. Буває людина просто на город вийшла. То я придивляюся хто це, якщо це жіночка в косинці і в платтячку, то групу реагування не буду викликати,"
Тільки потім:
", а якщо бачу чоловіка призовного віку з рюкзачком, для мене — це вже сигнал", — зазначає Анастасія Совенко."

https://focus.ua/uk/voennye-novosti/711 ... ya-kordonu

Без прибріхування ви теж ну ніяк не можете заперечити-обвинуватити-образити.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 чер, 2025 20:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:44

jump написав:Бачу чоловіка призовного віку біля кордону — викликаю групу реагування, — операторка БПЛА

Єдина у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України операторка БПЛА Анастасія Совенко щодня виходить на позицію для виявляння порушників на кордоні.

Вінничанка Анастасія Совенко вже 1,5 року служить операторкою безпілотників у Могилів-Подільському прикордонному загоні

Як розповіла прикордонниця, безпілотник вона підіймає у повітря кожні 30-40 хвилин, тобто 15-18 разів за зміну.

"В мене є певна ділянка, за яку я відповідаю. І на 12 годин — це моя територія, яку я оберігаю з повітря", — розповідає прикордонниця.

як вона засинає? що у таких...із совістю? :shock:
і скільки брудних баксів платять за кожного бідолаху :shock:

"лучшє так, чєм от водкі", ой, але це ж не Мар"яна
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 чер, 2025 20:45

detroytred написав:
Спробуйте по буквах:
""Бачу ціль. Наближаю, придивляюся, бо бувають різні ситуації. Буває людина просто на город вийшла. То я придивляюся хто це, якщо це жіночка в косинці і в платтячку, то групу реагування не буду викликати...."

Без прибріхування ви теж ну ніяк не можете заперечити-обвинуватити-образити.

Бабуля у під'їзда, усі прикордонники повії і наркомани. Поважати вік і крапка.
І Детройту і Джампу: Ви - баласт. Це можете змінити тільки Ви...
stm

Профіль

#<1 ... 1418714188141891419014191 ... 14212>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор