Дональд Трамп выступил за отмену «зелёных налоговых льгот», включённых в One Big Beautiful Bil, назвав их «огромным надувательством».
«Я ненавижу «зелёные налоговые льготы» в великом, огромном, прекрасном законопроекте. В основном это огромное надувательство. Я бы предпочёл, чтобы эти деньги использовались где-то в другом месте, включая снижение расходов. «Где угодно» было бы лучше! Ветряки и прочее «барахло» — самая дорогая и неэффективная энергия в мире, они разрушают красоту окружающей среды и стоят в 10 раз дороже любой другой энергии. Ничто из этого не работает без огромных государственных субсидий (энергия не должна нуждаться в субсидиях!). Кроме того, почти всё это производится в Китае! Пора наконец-то порвать с этим безумием!», написал президент США в Truth Social.
BIGor написав:Hotab вибачаюсь що влажу, скажіть відверто, чи відкривали хоч раз конституцію України до війни?
Вона вивчалась ще в шкільному курсі В ЗСУ додатково вивчають статті щодо захисту. Ну і всю законодавчу базу для силових , включно зі статутами. І Андрюша тут ісполняє, волоси на спині дибом
detroytred написав:Ветряки и прочее «барахло» — самая дорогая и неэффективная энергия в мире, они разрушают красоту окружающей среды и стоят в 10 раз дороже любой другой энергии. Ничто из этого не работает без огромных государственных субсидий (энергия не должна нуждаться в субсидиях!).
В доказовій математиці є «Н і Д» (необходимо и достаточно) . А що таке «вбили достаточно»? Для чого саме достатньо? Щоб не лізли далі незаконно через кордони не достатньо. І А для чого достатньо?
Ви писали, що українців вбивають виключно кацапи, а не захистники кордонів.
Факт в тому, що ті, хто повинні захищати кордони вбивають українців.
Є розкриті факти. Загальнодоступні.
Я не знаю скільки достатньо вбити. Для того, щоб не перевищували швидкість на дорозі, скільки потрібно вбити?
Скільки ще застрелених в спину українців на дні тиси можливо буде відомо колись.
Скільки українців вбито зброєними силами у вигляді тцк?
Теж невідомо. Достатньо багато
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 22 чер, 2025 09:43, всього редагувалось 1 раз.
Сирський повідомив про перевірки у ТЦК: Хто не воював – відправити на фронт
Пряма мова Сирського: "Для людей мобілізація не має бути шоком. Всі наші територіальні центри комплектування повинні змінитися . Визначено завдання Президентом України – Верховним головнокомандувачем. У ТЦК проводяться інспекції, триває робота комісій. Щоб тих, хто не воював, відправити на фронт, а замість них прийшли військовослужбовці, які мають поранення".
Деталі: За його словами, ТЦК мають виконувати свої обов'язки і не допускали "ганебних випадків, які іноді трапляються". Усі корупціонери та порушники у процесі мобілізації мають бути викриті, заявив головком.
Не знаю. Мої друзі, хтось призер по боях без правил, хтось боксер, хтось кіокушин, багато пауерліфтерів. Сьогодні всі ці люди доволі успішні, бо спорт це в першу чергу дисципліна. Нас не чмирили, нас зі школи боялись, поважали. Але спортсмену не треба нічого доказувати. Це самі добрі люди. За життя я рідко навіть на когось підвищую голос, дуже комфортно мати м'язи у суспільстві.
Мій друг, чемпіон світу з пауерліфтингу загинув у 22 році на війні. Я намагався розмістити тут його фото на пам'ять, видаляють. Ну і бог з вами
Багато чемпіонів загинуло. Але у нього нема нічого святого. Це для нього нормально ляпать, не звертай увагу UA
jump написав:Щоб тих, хто не воював, відправити на фронт, а замість них прийшли військовослужбовці, які мають поранення".
Задача собрать команды достаточно квалифицированных людей, которые смогут эффективно работать в правовом поле, даже не ставится. В очередной раз целесообразность приносится в жертву мифической справедливости.