а з якого переляку ти себе наділив правом відправляти людей на фронт? як то кажуть, а чи не багато ти на себе береш?

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩе раз для тих в кого мізків більше ніж в дятла.. Відкинь мої досягнення. Поясни Чому ти не можеш робити більше ніж робиш для того щоб ми всі разом ШВИДШЕ досягли Перемоги Так само поясни Які такі обмеження попиту є на військову продукцію від примітивної( яку ти можеш виготовляти на кухні) до супердорогої(на яку ти можеш донатити вскладчину з іншими воєнпенсами) Поясни Чому ти і тобі подібні мінімум не зробили , але хочуть щоб інші робили більше ніж роблять? Чого ти себе ставиш в якусь окрему позу(касту) Ти що зі мною не в одній лодці? Ти в кінці кінців збираєшся гребти веслами в сторону берега чи й далі будеш словоблудом займатись?
![]()
В сенсі почули зі шкандалю?)) Да тут stm з трусів вистрибувала, кидаючись на форумчан за цього Назарія. Я з цих сторін про нього почув. А шкандаль наче ж тільки потім стався.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДержава - це ТИ Держава не маю рук/ніг/податків.. Вона може використовувати тільки те що ти згоден дати... Якщо ти нічого не даєш То звідки з якого нічого в Держави щось зявиться? Тепер п2 Ти зазвичай заявиш - так я плачу податки... Я відповім - податки це ще з горем пополам проканувало в мирний час Зараз ПОЖЕЖА і перш ніж займатись обговоренням правильності дій пожежної команди , треба хоча б свою хату забезпечити пожежною безпекою. А нафіга мені це? Мені відомо що через фонд старшого ЗСУ отримали 25+ авто і дві швидких Мені відомо що через цей самий фонд в стабпункти на нулі зайшло на 1 млн баксів медобладнання. яке було переправлене через кордон як медичні товари вартістю в 1 млн грн.... Тому мені особисто по барабану що ти борцун за справедливість Хочеш боротись - борись... От тільки ПІСЛЯ того як сам витратиш на допомогу ЗСУ - хочаб 50% вільного часу... А куди ти подінеш тих 50% що залишились- це вже твоя справа, хочеш витарчай на боротьбу з ментами, хочеш витрачай на жінок з дітьми .... Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 22 чер, 2025 17:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Все по-чесному!© Я відхyячив майже 3роки, то прошу і інших - не триндіти на форумі, а хоча б рік-два теж на фронті "помити снаряди" і підносити їх до БМ під час стрільби по ворогу! ![]() ![]() Або... закрити свої пельки! ![]() Іншими словами - "єслі ти нє бальнік, то завали свій хлєбальнік!"©😁😁😁 Востаннє редагувалось Успіх в Нед 22 чер, 2025 17:17, всього редагувалось 1 раз.
![]()
твоя повага мені не потрібна, бо ти невіглас, а тому не поважаєш нікого. окрім себе, коханого ![]() щось ти вкотре не відповів, в якій царині ти маєш ВЛАСНУ професійну думку? раз мовчиш, напевне в жодній. й ще раз повторю навіть при повному циклі збірки повна локалізація неможлива, особливо на Раші... навіть якщо це написало СБУ. бо я працював на виробництві, й розумію що таке локалізація - так 100% я навіть не знаю, чи десь є. а проблеми Ірану - по-перше, це карма за всіх українців, які постраждали від іранських шахедів, коли ті робили круглі очі - а че такого? ми тепер теж жахаємося. й будемо далі жахатися, доки не знищать всю ядерну програму. а населення, якщо не дурні, мають подумати - може вже треба тих мул деінде в інших містах розвісити... тут я згоден з Banderlog - якби ще КНДР розкатали, то виявиться, що військова міць Раші сильно здується... тому проблеми найближчих союзників Раші - для нас це однозначно плюс... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДістали вже. В держави є як мінімум 3 способи щось отримати. І відібрати у громадян це тільки один, найменш бажаний. А ще можна "створити з повітря" - та ж емісія грошей і є третій, найбільш правильний спосіб - зовнішнє фінансування. ![]()
Ти тугий? Причина ну ніяким чином не відміняє наслідку. Чому інші не роблять так, як тобі хочеться, в кожного різна. Але ну ніяк не відміняє наслідку - не роблять так, як тобі хочеться. Не підходять до дзеркала, не збільшують на 20% чи скільки відсотків. Ще раз: від твоїх співів впливу навіть на форумчан, яким ти безпосередньо роками лл'єш єралашики у вуха - мізер. Це донкіхотство. Боротьба з вітровими млинами при РОЗДУВАННІ ТОБОЮ ЩОК про велику справу, місію. Я не проти твого хоббі. Співай. Але ж ти лл'єш бруд на інших. Без бруду на інших твої пісні не звучать))))))))))))!!!!!!!!! Бо вони, як і ти з комплексами своїми, не самодостатні. Зрозумій це. Рішення ж проблем показано в кейнсів і Ко. А не в твоїх єралашиках, відсеб'ятині.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
В сенсі почули зі шкандалю?)) Да тут stm з трусів вистрибувала, кидаючись на форумчан за цього Назарія. Я з цих сторін про нього почув. А шкандаль наче ж тільки потім стався.[/quote] Може пропустив, але от тільки пару днів як вперше про нього почув ![]() 1Твоя сімя-це мікроДержава. 2 Чи покращиться життя в сімї якщо ти візьмеш кредит чи намалюєш фальшиві гроші? Емісія - це просто ПОДАТОК на тих хто СТВОРЮЄ. 3 В нас і так зовнішнє фінансування становить 100% .. Тобто нам дають рівно стільки скільки ми самі створюємо... Тому СТВОРИ більше - і під це створене ще стільки ж дадуть...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|