Держава - це ТИ Держава не маю рук/ніг/податків.. Вона може використовувати тільки те що ти згоден дати... Якщо ти нічого не даєш То звідки з якого нічого в Держави щось зявиться?
Тепер п2 Ти зазвичай заявиш - так я плачу податки... Я відповім - податки це ще з горем пополам проканувало в мирний час Зараз ПОЖЕЖА і перш ніж займатись обговоренням правильності дій пожежної команди , треба хоча б свою хату забезпечити пожежною безпекою.
Бетон написав:Тобі відомо що менти купили машин в цьому році на 2 мільйони доларів?
А нафіга мені це? Мені відомо що через фонд старшого ЗСУ отримали 25+ авто і дві швидких Мені відомо що через цей самий фонд в стабпункти на нулі зайшло на 1 млн баксів медобладнання. яке було переправлене через кордон як медичні товари вартістю в 1 млн грн....
Тому мені особисто по барабану що ти борцун за справедливість Хочеш боротись - борись... От тільки ПІСЛЯ того як сам витратиш на допомогу ЗСУ - хочаб 50% вільного часу... А куди ти подінеш тих 50% що залишились- це вже твоя справа, хочеш витарчай на боротьбу з ментами, хочеш витрачай на жінок з дітьми ....
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 22 чер, 2025 17:13, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Ну если АЖ Шаман вважает - это аргумент
й навчися поважати думки інших
В дальнейшем Российская Федерация смогла наладить полный цикл сборки дронов на мощностях "Алабуги". И сейчас, как свидетельствует информация СБУ, на этих предприятиях ра**сты изготовили уже более 25 тысяч беспилотников в полном цикле производства, – сообщают в СБУ.
повний цикл збірки - можливо. цікаво, хто двигуни виробляє? електроніка напевне все одно переважно китайська.
Это тя в СБУ выясняй Но вообще пофиг - хоть американская. В контексте "проблемы ирана - помогут"...
щось ти вкотре не відповів, в якій царині ти маєш ВЛАСНУ професійну думку? раз мовчиш, напевне в жодній.
й ще раз повторю навіть при повному циклі збірки повна локалізація неможлива, особливо на Раші... навіть якщо це написало СБУ. бо я працював на виробництві, й розумію що таке локалізація - так 100% я навіть не знаю, чи десь є.
а проблеми Ірану - по-перше, це карма за всіх українців, які постраждали від іранських шахедів, коли ті робили круглі очі - а че такого? ми тепер теж жахаємося. й будемо далі жахатися, доки не знищать всю ядерну програму. а населення, якщо не дурні, мають подумати - може вже треба тих мул деінде в інших містах розвісити...
тут я згоден з Banderlog - якби ще КНДР розкатали, то виявиться, що військова міць Раші сильно здується...
тому проблеми найближчих союзників Раші - для нас це однозначно плюс...
budivelnik написав:Якщо ти нічого не даєш То звідки з якого нічого в Держави щось зявиться?
Дістали вже. В держави є як мінімум 3 способи щось отримати. І відібрати у громадян це тільки один, найменш бажаний. А ще можна "створити з повітря" - та ж емісія грошей і є третій, найбільш правильний спосіб - зовнішнє фінансування.
budivelnik Причина ну ніяким чином не відміняє наслідку. Чому інші не роблять так, як тобі хочеться, в кожного різна. Але ну ніяк не відміняє наслідку - не роблять так, як тобі хочеться. Не підходять до дзеркала, не збільшують на 20% чи скільки відсотків.
та да... - я еще, помню, удивлялся что его как-то слишком много в информ-пространстве стало - даже коллеги, которые обычно ничем подобным не занимались - активно репостили...
Я взагалі вперше про нього почув тільки з цього шкандалю. Але маніпулятор професійний, нічого не скажеш
В сенсі почули зі шкандалю?))
Да тут stm з трусів вистрибувала, кидаючись на форумчан за цього Назарія. Я з цих сторін про нього почув. А шкандаль наче ж тільки потім стався.[/quote] Може пропустив, але от тільки пару днів як вперше про нього почув
budivelnik написав:Якщо ти нічого не даєш То звідки з якого нічого в Держави щось зявиться?
Дістали вже. В держави є як мінімум 3 способи щось отримати. І відібрати у громадян це тільки один, найменш бажаний. А ще можна "створити з повітря" - та ж емісія грошей і є третій, найбільш правильний спосіб - зовнішнє фінансування.
1Твоя сімя-це мікроДержава. 2 Чи покращиться життя в сімї якщо ти візьмеш кредит чи намалюєш фальшиві гроші? Емісія - це просто ПОДАТОК на тих хто СТВОРЮЄ. 3 В нас і так зовнішнє фінансування становить 100% .. Тобто нам дають рівно стільки скільки ми самі створюємо... Тому СТВОРИ більше - і під це створене ще стільки ж дадуть...
Для Держави 20-50 років - мить Для тебе 5 років - це вічність Можеш замість того щоб напрягтись і зробити все щоб війна закінчилась не через вічність а на 20% швидше - отримає 20% від вічності нормального життя
budivelnik написав:2 Чи покращиться життя в сімї якщо ти візьмеш кредит
Якщо правильно продумати як його неповертати, то життя дуже покращится. От я б дуже хотів взяти єОселю під фіксований % в гривні і дочекатись девальвації, але, нажаль, це кредит тільки для багатих.