|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 27 чер, 2025 18:46
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:....... Не знаю. Но в США ситуация совсем другая. Там идёт постоянный рост населения - за счёт более высокой рождаемости, чем у нас, + постоянная иммиграция. Демографические пирамиды США и Украины сильно отличаются. Средний возраст населения США - 38,5, Украины - 42,2 года.
вот и я не знаю  а пишите - "проблемы с пенсиями"... И, опять же, это не "проблема с пенсиям " - это проблема с демографией.
Не занимайтесь крючкотворством, а то так можно и до мамонтов дойти. Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией - так устроит? Но проблема с демографией не только у нас, такая же проблема и в Европе, а в не такой далёкой исторической перспективе будет и во всём мире. И её вряд ли удастся решить. Да и не нужно пока, людей на Земле и так слишком много стало. Но проблему с пенсиями надо решать уже сегодня-завтра.
А точно сегодня-завтра нужно решать следствие, а не причину? 🤔 Если таки >>> Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией Но так-то я и про проблему с демографией в Штатах не слышал...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:01
_hunter написав: ...... А точно сегодня-завтра нужно решать следствие, а не причину? 🤔 Если таки >>> Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией Но так-то я и про проблему с демографией в Штатах не слышал...
Вам просто поговорить? О Штатах я написал. Не было бы у них иммиграции (следствие того, что они очень богатая страна), проблема была бы и у них. В Европе эта проблема тоже есть. А если бы не всякие турки-африканцы с пенсиями проблема была бы уже давно. Вопрос о повышении пенс. возраста у них уже поднимается тоже. Вы знаете, как решить "проблему с демографией"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:05
ЛАД написав: Вы знаете, как решить "проблему с демографией"?
Інших проблем нема
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2841 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:25
ЛАД написав: _hunter написав: ...... А точно сегодня-завтра нужно решать следствие, а не причину? 🤔 Если таки >>> Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией Но так-то я и про проблему с демографией в Штатах не слышал...
Вам просто поговорить? О Штатах я написал. Не было бы у них иммиграции (следствие того, что они очень богатая страна), проблема была бы и у них. В Европе эта проблема тоже есть. А если бы не всякие турки-африканцы с пенсиями проблема была бы уже давно. Вопрос о повышении пенс. возраста у них уже поднимается тоже. Вы знаете, как решить "проблему с демографией"?
меня, просто, проблема пенсий особо не заботит  А как решить проблему демографии - знают, например в Штатах.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:35
ЛАД написав: _hunter написав: ...... А точно сегодня-завтра нужно решать следствие, а не причину? 🤔 Если таки >>> Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией Но так-то я и про проблему с демографией в Штатах не слышал...
В США фонд социального страхования в большей части пополняется не за счет взносов работников. Доходы от вложений главная опция в модели пополнения средств. Основная часть вложений в казначейские бумаги США. А тут уже привязка не к демографии, а к учетной ставке ФРС и доходности бумаг.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:43
tumos написав: ЛАД написав: _hunter написав: ...... А точно сегодня-завтра нужно решать следствие, а не причину? 🤔 Если таки >>> Проблема с пенсиям, вытекающая из проблемы с демографией Но так-то я и про проблему с демографией в Штатах не слышал...
В США фонд социального страхования в большей части пополняется не за счет взносов работников. Доходы от вложений главная опция в модели пополнения средств. Основная часть вложений в казначейские бумаги США. А тут уже привязка не к демографии, а к учетной ставке ФРС и доходности бумаг.
в нас же народний капіталізм, олігархи, фондовий ринок і все таке, куда там ті штати, як казав Задорнов #анітупьіє
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:45
pesikot написав: Banderlog написав:Важливо знати, що після проходження загальновійськової: — присяга складаєтся обов’язково; — людина отримує статус військовозобов’язаного; — призову не підлягає до 25 років, але може піти добровільно; — відмова або провал заліку — це підстава для відрахування з вишу. — під час практики студентів офіційно вважають військовозобов’язаними — на них поширюються всі статути ЗСУ.
От бачишь, як воно буває, коли ти не хочешь знати закони Вже давно, кожен чоловік з 16 років - військовозобов’язаний Це не нове, це таке старе, як гімно мамонта
і статути зсу поширюються на 16х? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:48
unicdima написав:Я пропустив той час коли він змінився, мені теж здається він в сзч, а може і не був у армії.
А мож це ти не був в армії? Щось надто в тебе мислі співпадають з песікотом... чи мож ти в тцк?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:52
flyman написав: ЛАД написав: Вы знаете, как решить "проблему с демографией"?
Інших проблем нема
Є. І що? Послухав вашого TRIGGER MMA. Добре, що він так говорить, що можна на 2х. Бла-бла-бла. Проблема є. Вирішувати треба. Терміново. Наші вихваляння давно набридли. В т.ч. і на цьому форумі. Протидронова боротьба досить складне завдання. Як і розробка шахедів. Росіяни зробили шахеди швидко завдяки тому, що починали, дякуючі Ірану, не з 0. Перешкодити російським атакам на наші міста ми можемо, всупереч його бла-бла-бла, тільки антидроновой боротьбой. Розмова про "легкі літачки" не викликає нічого крім сміху. Скільки в нас тих літачків і скільки льотчиків, які хдатні їми керувати, а тим більше збивати шахеди. Проте колись і якось війна скінчиться, а демографічна проблема тільки загостриться.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 27 чер, 2025 19:54
ЛАД написав:Проте колись і якось війна скінчиться, а демографічна проблема тільки загостриться.
ЛАДам і младовоєнпєнсами мірного врємєні звідкись потрібно буде насісяти
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-