|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:08
ЛАД написав: Banderlog написав:.......... не бачу звязку між тим що він священник і сєпар. Сєпар? саджайте.
+++++ пес вместе с котом уверены, что вера в томос автоматически гарантирует горячий патриотизм и готовность добровольно идти на фронт.
да, а ще мова соловїна)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
pesikot написав: Banderlog написав: хто проповідує?  томосівці? оно протестанти взагалі кажуть що чим більш ти праведний тим більше тебе благословляє грошиками і різним майном Бог. То як там зі зрадою країни отим мітрополітом ? це ж твоя церква
Не хотів встрявати у ваші православні баталії, але ти пристав до людини з тим метрополитом? Коли я тобі скинув посилання де харківська депутаткиня від ЄС закликає показово розстрілювати "ухилянтів", то ти відморозився. Тому аналогічне питання: То як там із закликами вбивати своїх громадян ? це ж твоя партія))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
ЛАД написав: Banderlog написав:.......... не бачу звязку між тим що він священник і сєпар. Сєпар? саджайте.
+++++ пес вместе с котом уверены, что вера в томос автоматически гарантирует горячий патриотизм и готовность добровольно идти на фронт.
Поясняю для парторга - митрополип УПЦ МП осужден за пособничество россиянам Тем самым россиянам, которые обстреливают Харьков Тебя, старого дурака, обстреливают А ты, как попугай ... томос ... томос ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:11
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав: не бачу звязку між тим що він священник і сєпар. Сєпар? саджайте.
Вирок є ... Це ж ти вчора виправдовував сєпарів, кажучи ... якби не Майдан, то не було б ... Але питання до особистості сєпара і, головне, його сану То яка ця "твоя церква" ? Чогось ти мовчишь, ніяк не можешь відповісти ... Ти також мовчишь, коли московити руйнують храми "твоєї церкви"
А ти кричиш? Коли храми руйнують? І коли по лікарнях прилітає? Кричи сильніше. Бо всім пофіг 
Тобі, як московиту, на це пофіг ... на храми, на лікарні. Тобі смішно ... В чергове бачу ... якщо воцерквльоний, то обов"язково моральний урод ) Виключень ще не було
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:13
pesikot написав: ЛАД написав: Banderlog написав:.......... не бачу звязку між тим що він священник і сєпар. Сєпар? саджайте.
Поясняю для парторга - митрополип УПЦ МП осужден за пособничество россиянам Тем самым россиянам, которые обстреливают Харьков Тебя, старого дурака, обстреливают А ты, как попугай ... томос ... томос ...
я тут чув шоколадному головному томосівцю теж інкримінують зраду  мож пересаджаєм всіх його депутатів?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:15
Letusrock написав: pesikot написав: Banderlog написав: хто проповідує?  томосівці? оно протестанти взагалі кажуть що чим більш ти праведний тим більше тебе благословляє грошиками і різним майном Бог. То як там зі зрадою країни отим мітрополітом ? це ж твоя церква
Не хотів встрявати у ваші православні баталії, але ти пристав до людини з тим метрополитом? Коли я тобі скинув посилання де харківська депутаткиня від ЄС закликає показово розстрілювати "ухилянтів", то ти відморозився. Тому аналогічне питання: То як там із закликами вбивати своїх громадян ? це ж твоя партія))
Та дійсно ... чого я пристав з митрополитом, який привів сюди россійські війська ? ) Як ти там писав "не в бровь, а в глаз" з приводу ЄС Давай так, або ти за три доби надаєшь докази, що я в партії ЄС. Якщо ці докази, за три доби, не надаєшь, то платишь еквівалент $5000 у гривні, на будь який рахунок, який я вкажу )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:19
Banderlog написав:я тут чув шоколадному головному томосівцю теж інкримінують зраду  мож пересаджаєм всіх його депутатів?
Чув дзвін та не знаєшь де він ) То що, московит, яка ця "твоя церква" ? ) скажи, не соромся, ти вже на дні своєї моралі, пробий дно вниз )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:20
pesikot написав:В чергове бачу ... якщо воцерквльоний, то обов"язково моральний урод ) Виключень ще не було
[/quote] А я замічаю шо що не безбожник то кожен праведник. Як агресія то обязатєльно засудить і заклеймит. Не бережеш ти себе . Напевно і апетит пропав від жалю за невинно убієнними.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:25
Banderlog написав: pesikot написав:В чергове бачу ... якщо воцерквльоний, то обов"язково моральний урод ) Виключень ще не було
А я замічаю шо що не безбожник то кожен праведник. Як агресія то обязатєльно засудить і заклеймит. Не бережеш ти себе . Напевно і апетит пропав від жалю за невинно убієнними.
У тебе точно не пропав апетит, бо тобі все пофіг ) Безбожник саме ти. В тобі немає співчуття, немає бога, немає віри, для тебе є тільки церква )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 чер, 2025 17:52
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:В чергове бачу ... якщо воцерквльоний, то обов"язково моральний урод ) Виключень ще не було
А я замічаю шо що не безбожник то кожен праведник. Як агресія то обязатєльно засудить і заклеймит. Не бережеш ти себе . Напевно і апетит пропав від жалю за невинно убієнними.
У тебе точно не пропав апетит, бо тобі все пофіг ) Безбожник саме ти. В тобі немає співчуття, немає бога, немає віри, для тебе є тільки церква )
не пропав  я ж не такий жэлісливий як ти. Шо саме сьогодні ти рішуче і полумяно засудив? Окрім церкви і мене? 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1