|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:50
Schmit
Запитую знову, а путін згодився на ініціативи Трампа ?
Так чи ні ?
Просте питання - проста відповідь
Ти досі не зміг на це просте питання відповісти )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:52
ЛАД написав: M-Audio написав: budivelnik написав:Ти б в мене повернув ВСЕ що тобі дала Україна- і потім з боргами і без штанів отримав би копен дупен в Європу чи куди ти там хочеш втекти.
Я не адресат вашого посту, але запитаю - а в зворотній бік це також повинно працювати? Ну тобто давайте порахуємо, що витратила держава на мене за все моє життя, і що отримала від мене, і вже баланс обнулимо, в який би бік він не був. Я навіть не буду однозначно стверджувати, що баланс буде на мою користь, це доволі складно оцінити. Тільки за умови, що якщо він всеж-таки на мою користь, я отримаю всю суму в технічно обгрунтований термін (ніяких черг на виплату коли в бюджеті будуть на це закладені гроші, ніяких меморандумів і лімітів для отримання або переказу), разом із всіма папірами про законність походження, дозволи на вивіз за кордон і таке інше, а також посвідку про втрату громадянства поштою впродовж не менше двох тижнів. Ваша уявна держава, яка буде "нагинати" під час виїзду громадянина, який їй не подобається, на бабло, вона здатна на вашу думку грати в чесну і рівну гру, чи передбачається, що громадянин, як завджи, не тільки буде винен грошей, але й повинен пройти сто кругів пекла і принижень, щоб все це визнати, розрахуватись і нарешті відвалити у своїх справах?
В його державі так би і було. І всі працювали б, як і його продавці за 10-15 тис. грн, боячись слово сказати. На щастя, держава не його, і, сподіваюсь, такою і не буде.
Давай так в твоїй Державі люди за обмін валюти отримували розстріл За незгоду віддати зерно - були знищені голодом За анекдот - отримували 15+ років заслання.. То може заткнешся про мою Державу і почнеш відповідати за СВОЮ ? Тепер по суті Давайте уявимо є 8 млн працівників які не сплачують податків (тобто їх виграш +/- 4000 грн ) і ці працівники СВОЇМИ реальними доходами тиснуть на МОЇХ працівників... Мої працівники не раби і легко можуть змінити працедавця , тому Виділивши на фонд оплати праці 20000 грн , я плачу 5000 грн податків і 15000 віддаю на руки 1 Це кримінальний злочин , за який буду нести відповідальність тільки я 2 Мій працівник має право сказати Євгенович, а давай ти видаш на руки 13000 грн замість 15000 і сплатиш за мене 7000 грн податків замість 5000... Мені це вигідно, але МІЙ працівник не підходить і так не каже А чому? А тому що 8 млн мають на 5000 грн більше , хоча при цьому не мають пенсійного стажу... Тобто Наявність 8 млн отруєних совком неадекватів, перетворює наступних 8 млн на порушників, а 200 000 працедавців на кримінальних злочинців... Це одна з причин чому при мінімальному податковому навантаженні на ФОПа - у фопи мало йдуть , бо фоп без найманого майже нічого не може, а найманий це такий менінгіт що не кожен хоче його на себе брати. Тепер розумієте чому книга Рікардо про мінову вартість в ситуації коли 8 млн просто злочинців, і ще 8 млн напів злочинців - не має ніякого значення для країни. Спочатку треба привити НАСЕЛЕННЮ тезу про те що ПОДАТКИ ЗОБОВЯЗАНІ ПЛАТИТИ ВСІ а вже потім починати читати кейнса чи рікардо.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 02 лип, 2025 18:59, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:53
pesikot написав:Але коли Путін не хоче припиняти війну, а Трамп не хоче тиснути на Путіна, то Путін буде продовжувати війну
тобто ти вже копаєш окопи навколо Чернігова? Чи просто продовжиш писати на форумі
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:54
pesikot написав: Xenon написав:❗️Путін відмовився від припинення вогню в Україні, та продовжить війну.
🔴 рф буде воювати далі, путін відкинув ідею припинення вогню, і його думки щодо війни в Україні не змінилися — Президент Франції Макрон.
Власне, це те, про що я постійно пишу - Путін не хоче припинення вогню А Трамп грає на користь Путіна Тому всі ці "ко-ко-ко" про мирний план Трампа - це все маячня Україна може погодитись хоч на 100 "мирних планів" Трампа. Але коли Путін не хоче припиняти війну, а Трамп не хоче тиснути на Путіна, то Путін буде продовжувати війну
З логікою в тебе негаразди. Якщо навіть той, хто потрепає від агресії, не погоджується з його (Трампа) планом, то сенсу з цим планом тиснути на агресора вже нема.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:54
prodigy написав:Митрополита УПЦ МП Онуфрія позбавили українського громадянства- відповідний указ підписав президент УкраїниЗа даними СБУ, у 2002 році він добровільно отримав громадянство Росії.
"Наша церква" ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:56
pesikot написав: Letusrock написав:свіжа порція новин з форпосту свободи, гідності та демократії
А що там з тим міністром єдності ? Так розганяли тему, так розганяли ... потім язики позатикали і отримали нову методичку
внесли заставу, потім призначать послом кудись по накатаній схемі. ще питання?
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:58
pesikot написав: Letusrock написав:закрити 90% шкіл, лікарень, відділень укрпошти та собесів всяких з водоканалами в купі, а то ходять тут всякі алконавто/совко/залежні, жити мішають
Ти вже перейшов на відверту маячню ... хоча, ти постійно це робишь ...
чому маячню, чітко ж було Будівельником вказано - менше 20 тис з/п - більшість алконавто/совко/залежні. До Будівельника і звертайся за поясненням
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2025 18:58
Banderlog написав: prodigy написав:Митрополита УПЦ МП Онуфрія позбавили українського громадянства- відповідний указ підписав президент УкраїниЗа даними СБУ, у 2002 році він добровільно отримав громадянство Росії.
і? Решту тож позбавит ? Тих шо на окупованих територіях? В криму? А котрі не хотять воювати? Ті можут відказатися від громадянства зеленского? 
Це щось нове - "громадянство зеленского" ) Як романтично пахне ковбаса І помідори в банцi зашарiлись. А в пляшечцi, так тихо як роса, Горiлочка домашня причаїлась.
I сало нiжно зваблює тiльцем, I хлiб наставив загорiлу спину… Якщо ж ти млiєш, слухаючи це, Чому ж ти, бл#ть, не любиш Україну?!
Визнай вже, російську курка в тебе давно ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 19:00
pesikot написав: prodigy написав:Митрополита УПЦ МП Онуфрія позбавили українського громадянства- відповідний указ підписав президент УкраїниЗа даними СБУ, у 2002 році він добровільно отримав громадянство Росії.
"Наша церква" ...
Приколупався до військового з церквою. Давай мінятись з ним, він перейде в ПЦУ а ти в ЗСУ?))
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2025 19:05
Letusrock написав: pesikot написав: Letusrock написав:закрити 90% шкіл, лікарень, відділень укрпошти та собесів всяких з водоканалами в купі, а то ходять тут всякі алконавто/совко/залежні, жити мішають
Ти вже перейшов на відверту маячню ... хоча, ти постійно це робишь ...
чому маячню, чітко ж було Будівельником вказано - менше 20 тис з/п - більшість алконавто/совко/залежні. До Будівельника і звертайся за поясненням
1 У Будівельника було Левова частка тих хто отримує 8000-20000 - є алко/совк/залежні. В чому моя помилка? Левова частка з 8 млн - це нехай 4 млн Якщо 1 млн з цих 4 млн є алкозалежним Огляд від ШІ В Україні офіційно на обліку перебуває близько 618 тисяч людей, які страждають від алкогольної залежності. Загалом, за оцінками, кількість людей, що мають проблеми з алкоголем, значно вища, з поширеністю споживання алкоголю серед дорослих на рівні 77,4%, а серед тих, хто вживає алкоголь часто - близько 50,8%
а 3 млн - є совко залежним (результати будь-яких виборів покажуть що кількість тих хто голосував за КОГОСЬ хто мав вирішити за НИХ проблеми - точно вища 30%) ТО Тепер поясни мені а яка така логіка привела до висновку про закриття лікарень при наявності хворих? звідки випливає що треба закрити садочки і так далі ? Тому приєднуюсь до запитання pesikot Чому ти постійно несеш маячню?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1