абстрактна корупція - а чого ж половина повідомлень "все пропало" - саме про корупцію?
Коррупция не абстрактная, а вполне конкретная. А вот результаты работы НАБУ и САП пока несколько абстрактные. А их роль... Тут я больше соглашусь с Banderlog"ом.
Действительно, коррупция конкретная, но бороться с ней не нужно, главное - говорить о борьбе с коррупцией ) Главное, с трибуны или броневичка, клеимить калёным словом коррупционеров )
ЛАД, ты ж парторг, должен был сообразить, а чего это был такой реактивный режим с ограничением независимости НАБУ с САП ?
Может, потому что, они слишком близко подобрались к верхушке зеленых Вот у кого-то нервы и сдали ... не будем показывать на ларёчника. ...
PS. Баба Юля тоже не просто так заголосила про "внешнее управление". Злые языки говорят, то ли её зятя, то ли ещё какого-то родственника хотели за сраку взять за коррупцию
можливо ти правий, якщо когось посадять з верхушки зелених то погоджусь з тобою, а поки ні. От поясни мені чому з корупцією боряться з 95 року а результатів 0 ? Правильно, бо корупцію тут насаджують з заходу. Це ще один спосіб викачки з україни грошей. Щоб боротись з корупцією першим ділом треба заборонити, точніше сильно обмежити вивід звідси грошей. Хоча б на час війни.
Буданов також підкреслив, що українці повинні самостійно сформулювати свою стратегічну мету, а не чекати, поки її нав'яжуть ззовні.
"Ми маємо чітко визначити самі для себе: якщо ми цього не зробимо - нам це спробують нав'язати. Тож краще зробити самим свою стратегічну мету: хто ми, куди йдемо. І тоді вже обирати інструменти, які нам потрібні для досягнення цього. Бо інакше можна просто бути сюжетом чергової марки, умовно кажучи", - підсумував начальник ГУР. https://espreso.tv/suspilstvo-budanov-y ... ina-znikne
Тобто, виходить, що українці ДОСІ! самі не визначилися з *стратегічною метою: хто ми, куди йдемо*. І відповідно не обрали інструментів для її досягнення.
ЛАД написав: Коррупция не абстрактная, а вполне конкретная. А вот результаты работы НАБУ и САП пока несколько абстрактные. А их роль... Тут я больше соглашусь с Banderlog"ом.
Действительно, коррупция конкретная, но бороться с ней не нужно, главное - говорить о борьбе с коррупцией ) Главное, с трибуны или броневичка, клеимить калёным словом коррупционеров )
ЛАД, ты ж парторг, должен был сообразить, а чего это был такой реактивный режим с ограничением независимости НАБУ с САП ?
Может, потому что, они слишком близко подобрались к верхушке зеленых Вот у кого-то нервы и сдали ... не будем показывать на ларёчника. ...
PS. Баба Юля тоже не просто так заголосила про "внешнее управление". Злые языки говорят, то ли её зятя, то ли ещё какого-то родственника хотели за сраку взять за коррупцию
можливо ти правий, якщо когось посадять з верхушки зелених то погоджусь з тобою, а поки ні. От поясни мені чому з корупцією боряться з 95 року а результатів 0 ? Правильно, бо корупцію тут насаджують з заходу. Це ще один спосіб викачки з україни грошей. Щоб боротись з корупцією першим ділом треба заборонити, точніше сильно обмежити вивід звідси грошей. Хоча б на час війни.
про результатів 0 - це чистої води маніпуляція. результат боротьби з корупцією - це не кількість посаджених, а рівень корупції.
одна з причин корупції - це толерація зі сторони населення - купа людей не проти "порішати" питання. скільки тут гніву - ТЦК, ВЛК - а хто туди гроші несе, не підкажете?
найбільш корумпований режим це був Яник. оця програма "обналу" під керівництвом податкової чого варта. з того часу й ПДВ трошки почистили, й сам "обнал" трохи піджали. так скрутки є, а фіктивного ПДВ немає. що на митниці коїться, не скажу - не стикаюся. Banderlog може прокоментує, що там з контрабасом
зп потрохи переходять в білу, бізнес від ФОПів відганяють. тому потрібні й не залежні антикорупційні структури, й активісти, й прозорість, й таке інше. боротьба з корупцією - це процес, повністю її напевне ніде не викореніли, її треба просто вивести за рамки нормально.
про корупцію насаджують з Заходу посміявся. на Раші теж Захід винен? чи самі навчилися?
Хуже - вробе как, получится даже теоретически не могло...
Не знаю, какой был средний курс по году, но он там не сильно менялся, так что, скорее всего, был небольшой рост и в валюте. Теоретически могло быть и хуже.
budivelnik написав:Приклади Лікуаня-Бальцеровича - це приклади коли суспільство було готове і прийшов лідер який вів у тому напрямку в якому хотіло йти суспільство
Треш(((
На заміну кому прийшов Куань? (Самому собі. Сам змінив СВОЮ мету).
І звідки прийшов Бальцерович? (З інституту марксизму-ленінізму ((((
Можэет наконец-то обложат пошлинами индийский экспорт ит-услуг русские айтишники мало того что расползлись по Европе как тараканы, захватывая украинскую пищевую нишу, так некоторые умудряются аутсорсить не слезая со своих скрепных стульев через индийские прокладки Вообще в свое время Украину США выебли только за подозрение в экспорте "кольчуги", и готовы были выебать за Бушер. А теперь получается "что так можно было"
НАТО і ЄС ймовірно розпадуться внаслідок перебудови США, – Буданов.
▪️Я – аполітична людина. Я не входжу в будь-які партії. Ви мене не побачите на зборах якоїсь політсили. Цього немає. ▪️Наслідки війни відчуватимуться ще багато років після її закінчення. ▪️рф хоче бути готовою до 2030 воювати з НАТО. Це їхня задача №1, яка прописана в документах. ▪️наступник путіна вже нічого не змінить – система до всього готова; ▪️Іран бомбили з території США, щоб показати всьому світу, що вони так можуть – це вразило путіна;
budivelnik написав:Приклади Лікуаня-Бальцеровича - це приклади коли суспільство було готове і прийшов лідер який вів у тому напрямку в якому хотіло йти суспільство
Треш((( На заміну кому прийшов Куань? (Самому собі. Сам змінив СВОЮ мету). І звідки прийшов Бальцерович? (З інституту марксизму-ленінізму ((((
Ти хоч колись аналізуєш те що читаєш? Де я писав НА заміну? Де я акцентував ЗВІДКИ ? Де я озвучував МЕТУ Лікуаня чи Бальцеровича? Головний посил це приклади коли суспільство було готове і прийшов лідер який вів у тому напрямку в якому хотіло йти суспільство Так що почитай-подумай.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 02 сер, 2025 20:48, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:[ ................ найбільш корумпований режим це був Яник. оця програма "обналу" під керівництвом податкової чого варта. з того часу й ПДВ трошки почистили, й сам "обнал" трохи піджали. так скрутки є, а фіктивного ПДВ немає. що на митниці коїться, не скажу - не стикаюся. Banderlog може прокоментує, що там з контрабасом
зп потрохи переходять в білу, бізнес від ФОПів відганяють. тому потрібні й не залежні антикорупційні структури, й активісти, й прозорість, й таке інше. боротьба з корупцією - це процес, повністю її напевне ніде не викореніли, її треба просто вивести за рамки нормально. ........
Это всё, вроде, сделали без НАБУ и САП? Или, по крайней мере, это далеко не только их заслуга. Или я ошибаюсь? И, вообще-то, то, что вы перечислили, не коррупция, а её результаты или предпосылки. И да, "результат боротьби з корупцією - це не кількість посаджених, а рівень корупції". Хотите сказать, что посадок нет, т.к. у нас нет коррупции?
detroytred написав:Буданов також підкреслив, що українці повинні самостійно сформулювати свою стратегічну мету, а не чекати, поки її нав'яжуть ззовні.
"Ми маємо чітко визначити самі для себе: якщо ми цього не зробимо - нам це спробують нав'язати. Тож краще зробити самим свою стратегічну мету: хто ми, куди йдемо. І тоді вже обирати інструменти, які нам потрібні для досягнення цього. Бо інакше можна просто бути сюжетом чергової марки, умовно кажучи", - підсумував начальник ГУР. https://espreso.tv/suspilstvo-budanov-y ... ina-znikne
Тобто, виходить, що українці ДОСІ! самі не визначилися з *стратегічною метою: хто ми, куди йдемо*. І відповідно не обрали інструментів для її досягнення.
Гадаю, що зрозуміло на що натякає голова ГУР.
може почати з вивчення преамбули Конституції
Востаннє редагувалось flyman в Суб 02 сер, 2025 20:52, всього редагувалось 1 раз.