Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:Да не разводился он Таких парней с такими бабками и такими банками(на которые полировало кое-шо одно пенсосущество с нэ-тым-вос) не бросают!
з моєї власної статистики практично 100% жінок, яких чоловіки вивезли чи відіслали з початком повномасштабки за кордон або розлучились, або познаходили собі там нових хахалів, за виключенням тих хто через рік-півтора сюди повернувся
нікого сучасні жінки чекати, витрачаючи на це роки свого репродуктивного життя, не збираються
барабашов написав:Да не разводился он Таких парней с такими бабками и такими банками(на которые полировало кое-шо одно пенсосущество с нэ-тым-вос) не бросают!
з моєї власної статистики практично 100% жінок, яких чоловіки вивезли чи відіслали з початком повномасштабки за кордон або розлучились, або познаходили собі там нових хахалів, за виключенням тих хто через рік-півтора сюди повернувся
нікого сучасні жінки чекати, витрачаючи на це роки свого репродуктивного життя, не збираються
се ля ві
Це правда. А ще правда в тому, що видається наші жінки там по великому рахунку нікому не потрібні. Але є проблема. Мені сподобалась воля. Я назад вже не хочу
в сучасному світі вже необовʼязково шукати собі пару щоб вижити, заробляючи та скирдуючи удвох, або як раніше ставати в чергу на отримання житла, та ще й самі жінки своїм фемінізмом та захмарними претензіями інститут шлюбу добили остаточно
чому це не оффтоп на цій гілці? а тому що для самодостатніх одинаків та одиначок потрібно вдвічі більше житла, ніж для «ячеєк суспільства» і це напряму впливає на попит і ринок
се ля ві
Якщо чоловіки невиїзні з України могли бути інші сценарії?