Ні, це не правда.
Ось пропозиція Трампа, на яку Зеленський не погодився:
viewtopic.php?p=5848833#p5848833
Зеленський не хотів закінчувати війну на цих(по-моєму прекрасних) умовах.
|
|
Ні, це не правда. Ось пропозиція Трампа, на яку Зеленський не погодився: viewtopic.php?p=5848833#p5848833 Зеленський не хотів закінчувати війну на цих(по-моєму прекрасних) умовах.
а мене більше беспокоит обвал фронту по вашій ссилці:
на фоні 3х років мобілізації та 500 тис + мобілізованих це статистична похибка. але русня буде мусолити ці одиночні випадки, бо це шанс зломати фронт. в херсоні гине в день більше трамп багато чого казав, (брехав) наприклад про 350 млрд виділених Україні. а росіяни десь підтвердили, що вони погодяться на такі умови для заморозки по поточним лініям і з належними гарантіями, що через рік після виборів знову не попруть у наступ? чи це такаж руснява брехня як і "стамбульські" умови, на які ми нібито "майже погодились" в 2022?
Так это _только_ в тцк. Что на фронте происходит - секрет... >>> в херсоні гине в день більше Есть официальные цифры? Я писал исключительно о реальности события . А думать... Да, пожалуйста, думать можно о чём угодно. Вон Маск о колониях на Марсе думает. А почалося не зовсім через це. Вполне возможно, что вступление Украины в ЕС РФ пережила бы и, возможно, даже приветствовала бы. При других условиях. Так же, как Союз отнюдь не препятствовал сотрудничеству Финляндии с Западом. Ну это вечные вопросы. Это не очень понял. Как? Чому Німеччина програла у 1 світовій війні, хоча лінія фронту була далеко за межами її території? Програма ChatGPT сказала: Поразка Німеччини у Першій світовій війні справді виглядає парадоксальною: її армія майже до кінця війни утримувала фронт на чужій території (у Франції, Бельгії, Польщі), а сама країна залишалася майже «непорушеною». Але причини поразки були комплексні: 1.Виснаження ресурсів -Британська морська блокада відрізала Німеччину від імпорту сировини та продовольства. -Внаслідок цього в 1916–1918 рр. у країні почався голод (так звана «ріпна зима»). 2.Війна на два фронти -Проти Німеччини одночасно воювали Антанта на Заході та Російська імперія на Сході (до 1917 р.). -Навіть після виходу Росії з війни сили Антанти (особливо після вступу США) були значно більші. 3.Виснаження армії -Попри успіхи німецьких військових стратегій, людські резерви виснажувались. -Наступ 1918 року (так званий «Весняний наступ Лудендорфа») вичерпав останні резерви, але не приніс стратегічного прориву. 4.Вступ США у війну (1917) -Це стало вирішальним фактором: Антанта отримала мільйони свіжих солдатів, фінансову підтримку та технічні ресурси. -Німеччина не могла конкурувати з такою кількістю. 5.Внутрішні проблеми -У 1918 році почалися революційні виступи, страйки та масове невдоволення. -Німецький флот відмовився йти в «останній бій», що стало сигналом про моральний крах армії. 6.Політичний фактор -Антанта змогла переконати світ, що Німеччина – «агресор». -У результаті дипломатична ізоляція була майже повною. Тобто Німеччина не програла через військову окупацію, а через виснаження ресурсів, вступ США, падіння морального духу та внутрішню революцію, що змусило керівництво підписати Комп’єнське перемир’я 11 листопада 1918 року. --------------------------------------- Не знаю чи варто порівнювати нашу війну з цією. Ситуації достатньо різні, хоча є і деякі аналогії. Як на мене це різні війни. Наша війна набагато більш схожа з фінською війною 39/40.
В качестве прикола?
Відео знайдете самі. Сподіваюсь, ви б були раді і готові стати однм із, "статистичною похибкою" Re: Напад росії і білорусі на Українувже 3 роки як не схожа військові аналітики якраз і порівнюють цю війну з 1СВ через її позиційний характер
може українці також хотіли щоб путін напав? і своїми хотелками почали війну? давай уже, не стримуйся. байден почав війну
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||