Shaman написав:з приводу вчителів окремо. детально не вивчав, а
Я тут більше року тому писав про колегу який з Ужгорода поїхав в окуповані території якраз працювати в цензурі. Тільки в нього робота методички/задачники і т.д. читати щоб випадково щось не не не проскочило. Правда як склалась його доля далі не знаю, бо через кілька місяців після переїзду він обірвав все спілкування з неокупованими територіями. А на старті його як мінімум поселили в квартирі (яку конфіскували від учасника АТО), чого Україна для нього, як для ВПО, зробити не хотіла.
ЛАД написав:У меня, например, вызывают сомнения в обвинениях в адрес учителей и директоров школ, которые учат детей в оккупации. Или дети должны были пропустить уже 3,5 учебных года и непонятно, сколько ещё? Да, они не учат украинский язык
ЛАД, ты ж недавно верещал на весь форум ... что якобы, где-то, в школе запретили разговаривать на российском языке на переменах Вони о тебя было много
А тут ... "они не учат украинский язык" и никакого возмущения у тебя, всё поддерживаешь, всё одобряешь
Запрет українською мови на ТОТ - ты за Запрет российского языка в Украине - ты категорически против
Я тут більше року тому писав про колегу який з Ужгорода поїхав в окуповані території якраз працювати в цензурі. Тільки в нього робота методички/задачники і т.д. читати щоб випадково щось не не не проскочило. Правда як склалась його доля далі не знаю, бо через кілька місяців після переїзду він обірвав все спілкування з неокупованими територіями. А на старті його як мінімум поселили в квартирі (яку конфіскували від учасника АТО), чого Україна для нього, як для ВПО, зробити не хотіла.
Який совок в голові у тебе ...
Для тебе за щастя, щоб жити в квартирі, яку для тебе конфіскували у іншого ...
І працювати в цензурі, і щоб зрадником не вважали ...
Тьфу ... огидно ...
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 07 вер, 2025 17:40, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Лікуй свої комплекси про зависть людей до твого бохатства... Несеш якусь маячню. Бо місіонер ще й з комплексами це треш повний.
Ти виявляється читав ще й Фрейда і тепер ставиш діагнози... Але вивести дурня на чисту воду - раз плюнути Давай покроково 1 Що таке УМОВИ ? я кажу що для бізнесу умови це податки...якими регулюється все... 2 Якщо я правий і це податки Нагадай мені -коли останній раз кардинально змінювалось оподаткування Бізнесу ( за виключенням березень 2022-липень 2023 коли дозволили використовувати 3% від обороту і за виключенням зміні військового збору0 Поки дурник шукає я напишу - 01-01-2016 було зменшене ЄСВ до 22% ( з 34,7-42) 3 Будь-який дурень ( а теоретик-тим більше) може заявити що ставки які діють останні 10 років ЄСВ - 22% ПДВ - 20% ПДФО -18% Є шкідливими і заважають розвитку.. І тоді до такого заявника виникає ЛОГІЧНЕ запитання А як би ці ставки а - змінив ТИ б - як би ти використоав чи чим компенсував додаткові(недоотримані) надходження, якщо останніх 10 років розмір Боргу України - РОСТЕ ( діємо по Кіосакі-витарчає Держава більше ніж збирає) 4 Оповідання про оптимізацію витрат - можна засунути в 5-ту точку , бо наприклад ПФУ на пенсії витрачає 98-99% отриманих від громадян і Бюджету коштів А вчителі/лікарі/військові/силовики - також незадоволені розмірами своїх доходів..
То що розумнику -спробуєш блиснути нижньою білизною і покажеш що треба змінити , а то можновладці зажерлись ?
ПС останні розбірки у ВР були по току куди ПЕРЕНАПРАВИТИ 4 млрд військового збору Києва і щось там по обмеженню ріпаку... Але в нашому Бюджеті в тисячі мільярдів -це математична похибка То як -будеш дерзати чи знову
ти перекрутив-мова не про це - можновладці повинні створити умови-умови це те що написано в книжці-йди читай книжки-єралашик-взагалі образився-пояснювати не буду бо виявиться що я ще більший дурень ніж навколишні про це думали...
detroytred написав:Твій бізнес 😁😁😁😁 більше залежить від наявності попиту на твої послуги, а не від збільшення продуктивності твоєї праці.
Цей совковий маразм навіть коментувати не варто.. Але варто просто показати яким шарлатаном від економіки ти є При однаковому ОБЄМІ отриманого і вищій продуктивності праці - падає час виконання робіт , або обєм затрачених зусиль... Тому Після того як я вихожу на якийсь ОБЄМ, який приносить мені якийсь прубуток - я відразу перехожу до етапу ОПТИМИЗАЦІЇ витрат.
Тому Якщо я отримував за годину роботи бізнесу - 1000 грн і витрачав на його функціонування 800 (тобто в мене залишалось 200) то після оптимізації на 20% , бізнес генерував - 1000 а я на генерацію цієї 1000 витрачав вже 650...і це ЗБІЛЬШУВАЛО мої доходи без збільшення обємів праці..
А ти дурню йди й далі суди про економіку отриманими в армії шаблонами..коли пофіг що зробив... головне що в казармі майором сидів.. поки хтось з твоєю половинкою каву пив знаючи що ти на чергуванні і тебе добу не буде.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 вер, 2025 17:25, всього редагувалось 1 раз.
У ГУР розповіли, скільки ракет і винищувачів Росія планує випустити цього року
Росія планує випустити цього року 57 сучасних винищувачів і майже 250 танків, а також майже 2,5 тисячі високоточних ракет різного класу.
Якщо сказати, наприклад, про сучасні літаки, а це Су-57, Су-35, Су-34 і Су-30, то вони запланували на цей рік 57 одиниць.
Майже 250 танків типу Т-90М – це новий, не модернізований. Крім того, близько 1100 нових БТР-3, БТР-82А, артилерійські системи – 365 одиниць теж нові, не модернізовані. Водночас модернізація і відновлення озброєння та військової техніки – це тисячі одиниць озброєння, яке використовує Російська Федерація".
"У 2025 році агресор запланував випуск майже 2,5 тисяч так званих високоточних ракет різного класу. До них належать крилаті та балістичні ракети комплексу "Іскандер", гіперзвукові ракети "Кинджал" та інші. Росія має намір збільшувати виробництво. Крім того, ми помітили суттєве зростання випуску безпілотних літальних апаратів, насамперед таких як "Герань", "Гарпія" та FPV-дронів", – сказав представник ГУР.
Водночас він назвав некоректним твердження, що росіяни зменшуватимуть фінансування на важку техніку й озброєння, віддаючи перевагу безпілотникам і ракетам.
"Це абсолютно некоректно. Воєнна розвідка має дані стосовно програми озброєння збройних сил РФ на 10 років, з 2026-го по 2037-й. Росіяни чітко там прописали основні вимоги, які вони ставлять перед оборонно-промисловим комплексом стосовно важкого озброєння, бойових кораблів, авіації, ракетних систем. Ми знаємо, що вони будуть розвивати стратегічну й дальню авіацію завдяки модернізації та створенню нових літаків", – сказав він.
Скібіцький розповів, що основними бойовими танками РФ будуть Т-90, "Армата" і Т-80. Крім того, плануються найновіші артилерійські системи – "Коаліція", "Мста" різних типів, "Мальва", "Гіацинт", "Магнолія".
jump написав:рокети на 2 тижні, танки ще на місяць і осли з мопедами
250 танків на рік - це 5 на тиждень чи менше одного танка вдень. сам по звіту побачиш, що цього не вистачить навіть на перекриття знищенного. й ключове - руські запланували не хочеш подивитися їх плани по випуску цивільних літаків й фактичне виконання?...
коли зраджуєш, то якись ніштяки отримуєш. питання, яка подальша доля цих зрадників... своїми вони все одно не стануть...
Станом на 1 вересня 2025 року Кремль призвав на контрактну службу близько 280 тисяч осіб.
Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.
За його словами, Росія щомісяця набирає щонайменше 35 тисяч військовослужбовців.
Скібіцький також нагадав, що в РФ діють значні фінансові стимули для контрактників. Зокрема, за підписання першого контракту військовий отримує 2 мільйони рублів.
Представник ГУР наголосив, що з огляду на нинішні темпи Кремль до кінця року може повністю виконати план з рекрутингу.
росіяни хочуть масовано атакувати Україну з повітря кожні 2-4 дні. Вересень може стати рекордним за нальотами