Ви хоч трішки в темі? Те що не було пожежі - це офіційна версія. Визначити чи була пожежа чи ні - елементарно, достатньо пари фото. Крім того є трупи людей і визначити причину смерті - чи від удару чи від пожежі - також елементарно.
ЛАД написав:Я, к сожалению, тоже не профессионал. "зауваження по суті" были у Hotab"а. А "ви спеціаліст по створенню штучного туману?" или Солонин специалист? "зауваження по суті" у меня одно - не стоит делать выводы, послушав Солонина. Хотя, если вас устраивает, имеете право.
Так, мене влаштовує. Я суперечностей не побачив. ........
Если вас влаштовує, то кто я такой чтобы спорить. Просто вы сами говорите, что специалисты "можуть бути куплені(тією чи іншою стороною). Або заангажовані." Но специалистов много. А один Солонин заангажований совершенно точно. Но вы ему доверяете.
Я не довіряю Солоніну. Я довіряю фактам які він(фактично не він) надав(там факти очевидні) + довіряю логічним цепочкам які він будує бо це просто логічно. Крім того я цікавився "альтернативними версіями" - їх немає. А офіційна версія не витримує ніякої критики, там купа нестиковок.
І вона дуже погано підтверджує версію вибуху… бо на борту тони палива.
Нічого не зрозумів. Ви стверджуєте що люди померли від пожежі?
Погано що ви не розумієте, що якщо був би вибух, пожежа б була обовʼязково. А ви стверджуєте, що пожежі не було (я це не заперечую, я не читав матеріали). Отже не було і вибуху.
Hotab написав:Погано що ви не розумієте, що якщо був би вибух, пожежа б була обовʼязково. А ви стверджуєте, що пожежі не було (я це не заперечую, я не читав матеріали). Отже не було і вибуху.
Чому при вибуху - обов'язкова пожежа? Аргументи? Ціль вибуху - вбивство людей. Це не танк вистрілив фугасом.
Тому що кожен пасажирський літак - це танкер з паливом, і навіть на етапі заходу на посадку у літака зазвичай запас не менше як ще на 1 годину польоту. У ту154м , який прожорливий, це 5 тон. Це мінімум. А такий як польський в гостях у Росії, то може ще мав і паливо на зворотній шлях, таке часто практикують коли не впевнені в приймаючій стороні. Тим більше відстань коротка , і в такому випадку паливо беруть в обидві сторони. Вибух, горять вибухові речовини, літак розламується, паливо ллється. Без пожежі не обійтись. Вона і без вибуху майже завжди є. А з вибухом…
Upd: перед посадкою екіпаж заявив fuel endurance 1 год 30 хв. Це біля 7 тон палива на борту.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 вер, 2025 22:52, всього редагувалось 1 раз.