ЛАД написав:Объясните смысл разрешения выезжать до 22 лет. Очень интересно.
питання не за адресою - не я дозволяв
Не вы. Но вы оправдываете/защищаете это решение. Поэтому интересно ваше объяснение. Я его не понимаю, поэтому ничего об этом не пишу.
ви плутаєте очевидні речі - я не виправдовую це рішення, бо не знаю чому воно виникло. але не бачу в ньому проблему - це різні речі. й критикую оцей хайп з критикою. в цьому випадку не діє оце "або, або"
jump написав:У 2025 році вступників в Україні вистачило на половину місць у вишах
Кількість місць на бакалаврат у закладах вищої освіти в Україні перевищує реальну кількість студентів. Зокрема цьогоріч виші готові були прийняти 429 тисяч абітурієнтів, тоді як заяви на вступ подали лише близько 200 тисяч осіб.
Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.
"тут же всі такі спеціалісти ". Вы знаете, при каких условиях "може статися вибух" в заглушённом реакторе? Я нет.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 19 вер, 2025 15:22, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав: чи звичайна заздрість - тут люди шалені гроші за виїзд платять, а комусь дозволили безкоштовно?
і ? Шо не так? Чому не може бути звичайна заздрість? Вхтось має воювати безстроково? А молодих ми бережем ? Для чого і чим їх життя цінніше за наше?
Плодятся лучше. Хотя сейчас это под вопросом.
Начнем з того шо я іще тож плодюсь) но то ладно, допустим в середньому 23 річний вигодує одну дитину. Тримали б їх тут для приплоду замість нас то обідно, але ладно. Но їх одпустили і возможний приплод дістанеться пшекам. То де логіка?
andrijk777 написав:Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.
"тут же всі такі спеціалісти ". Вы знаете, при каких условиях "може статися вибух"? Я нет.
випускник фізфаку не має уявлення, які процеси відбуваються при ядерній реакції? я розумію, що це було давно, але... таблицю множення пам'ятаєте? інтеграли з похідними?