Очередная криминологическая теория или я что-то не так понял?
|
|
![]() Де саме я це писав? Я написав, що погано було зачиняти кордони для чоловіків. Таке рішення змусить будь-яку людину шукати вихід та виїхати за першої можливості, бо ніхто не хоче бути кріпаком. Якби кордони не закривали, то люди не мріяли б про те, щоб втекти з України. Ось це було погано - закрити кордони. Це спровокувало реакцію. Погано, що люди, особливо молодь виїжджають, але я їх розумію і засуджувати не маю права. Цього б можна було уникнути. Хтось би не виїхав ніколи, хтось, хто боїться війни, виїхав би, але повернувся и будувати майбутнє в Україні, але маємо те, що маємо... Якщо тобі смішно, то продовжуй сміятися. Заперечення реальності - захисний механізм. Розумію. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуочевидно що такі наджорсткі умови лише спонукають виїзду молоді, бо ніхто не хоче втратити останній шанс
ну і суперечить "теорії боргу", бо отримали право на виїзд ті хто отримав майже максимальний пакет державних послуг ![]() А з якого це дива Європа чи США повинні "тягнути Україну"? Світ дуже прагматичний, меценати живуть тільки у фантазіях деяких людей. Рахуємо - оборонний бюджет Європи = $693 лярди. А тепер 2 варіанти: 1. Якщо РФ є реальною і самою більшою загрозою для Європи - то виділити(подарувати!) 300 лярдів Україні - немає проблем. Це ж для власного захисту. 2. Якщо РФ не є реальною загрозою - то можна обійтися подачками Україні - наприклад кредитами в відносно невеликих розмірах. І подарувати теж можна трішки зброї/грошенят. Для мене очевидно що в реальності має місце варіант 2. Польща і Прибалтика загрозу відчувають, але вони одні Україну точно не потягнуть, інші країни загроз не відчувають.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуя наче українською написав "що США не дуже зацікавлені"? як ви в цьому розгледіли що я вважаю що вони щось винні? Європу я одразу викреслив з рівняння, як несуттєву величину. Тільки симвлічно, як атрибутика Ви наче були помітно розумніші за чернігвського пса-безхатька Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 26 вер, 2025 18:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українути слухав слухав своїх концептуалів так що в одне вухо війшло, з іншого-вилетіло ну є ж різниця між предметом експлуатації, та головною статею експорту між сировиною, полуфабрикатом та товаром з ВДВ Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 26 вер, 2025 18:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() По-перше, ми не знаємо чи повернулися вони чи просто приїхали, наприклад, батьків провідати, але ми точно знаємо, що 40 тисяч виїхало (можливо, тимчасово). Для тебе це - не цифра, а мені це каже, що Україна втрачає людей. Зеленський сам сказав, що рішення "дозволити" (досі бісить це слово, бо жодна людина не потребує дозволу якогось Зеленського) 18-22-річних було через те, що батьки масово вивозять юнаків. Запізно вже. Люди вже знають на що здатна ця влада, знають, що вони безправні у своїй власній країні, і що слуги (раби, по суті) тут - вони, а не депутати і Зеленський. Але головне - я би не оперував словом "повернулися", бо ми не знаємо чи дійсно вони повернулися. Багато громадян правильної статі і без боргів приїжджають подивитися на квартиру і полікувати зуби дешево, а потім повертаються у мирне життя. Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 26 вер, 2025 18:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я не заперечував, просто цитував. На цьому форумі просто такий стиль спілкування, звик до такого стилю. ![]() ![]()
![]()
Коли кордони відкриють, не буде таких сприятливих умов для виїзду як сьогодні. Хоча згоден, сміх недоречний. Проте, мабуть, сміх був не над явищем, а над аріфметикою.
Зараз переглядають цей форум: flyman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|