pesikot написав:Ще раз, для гуманітарієв, 13 000 - повернулось в Україну
По-перше, ми не знаємо чи повернулися вони чи просто приїхали, наприклад, батьків провідати, але ми точно знаємо, що 40 тисяч виїхало (можливо, тимчасово).
А може ті 40 000 теж поїхали родичів провідати ... ми ж не знаємо ... )
Провідають і повернуться
А у хом"ячків - вони вже всі виїхали )
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 26 вер, 2025 18:18, всього редагувалось 1 раз.
Я давав посилання. Фактично так і визначив - ресурсною базою Заходу.
Лови перше, що гуглиться зараз: У рамках програми реформ уряд має намір розробити нову економічну модель держави, згідно з якою Україна повинна стати "ресурсним центром Європи". Про це повідомив у Телеграм прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
Да, уровень интеллекта поражает своей глубиной. detroytred, начнем с того, что "ресурсна база Заходу" это совершенно не одно и то же что "ресурсний центр Європи".
База - это где хранятся ресурсы, а центр - это куда стекаются все ресурсы. Ну как можно это не понимать, когда каждому из вас известны огромные размеры финансовой и военной помощи Украине, присланной из ЕС, Америки, Японии, Азербайджана, Казахстана, Узбекистана, Японии, Грузии и даже Анголы?
Нафига тут распространять кремлевское на 100% ипсо?
Головком доповів і щодо нещодавніх інцидентів з дронами на українсько-угорському кордоні. Українські військові зафіксували заходи в наш повітряний простір дронів-розвідників, і це, ймовірно, угорські дрони. Попередньо вони могли вести розвідку щодо промислового потенціалу в українських прикордонних районах. Доручив перевірити всі наявні дані та невідкладно доповісти щодо кожного зафіксованого факту.
https://t.me/V_Zelenskiy_official/16264 Не дуже довіряю інформації від Зеленського, але якщо це правда, то по-моєму це дуже погана новина. Угорщина фактично офіційно стає партнером-союзником РФ - це дуже печально для нас.
«Якщо розглядати сьогодні і завтра буде припинення вогню, за умови, що всі розуміють, що в нас немає сили, аби повернути території назад, то ми готові говорити про це. Ми готові повернути це назад колись у майбутньому дипломатичним шляхом, а не збройним. І я думаю, що це гарний компроміс для кожного», — зазначив президент, додавши, що територіальні питання можна вирішити шляхом діалогу «з меншими втратами».
так вже зрозуміло? чи дехто все одно не бачить готовності України до перемир'я? й відповідно не хоче бачити, що до перемовин не готова саме Раші - всі ці останні роки...
pesikot написав:А може ті 40 000 теж поїхали родичів провідати ... ми ж не знаємо ... )
Провідають і повернуться
Можливо. Усе можливо. Буду радий, якщо ти правий.
Я думаю, що родичів в ЄС у більшості цих юнаків немає. Ті з моїх подруг, які відправили синів закордон, самі залишилися в Україні, бо чоловіків не випускають, але я не можу робити висновки виключно по своїм друзям, тому ти можеш мати рацію.
«Якщо розглядати сьогодні і завтра буде припинення вогню, за умови, що всі розуміють, що в нас немає сили, аби повернути території назад, то ми готові говорити про це. Ми готові повернути це назад колись у майбутньому дипломатичним шляхом, а не збройним. І я думаю, що це гарний компроміс для кожного», — зазначив президент, додавши, що територіальні питання можна вирішити шляхом діалогу «з меншими втратами».
так вже зрозуміло? чи дехто все одно не бачить готовності України до перемир'я? й відповідно не хоче бачити, що до перемовин не готова саме Раші - всі ці останні роки...
Не зрозуміло. Де зняття заборони на переговори? Сам зеленський домовитись не здатний
Так вони хочуть, щоб Україна згодилась на РПВ з російськими військами на західних кордонах України ...
Не зрозуміло. Де зняття заборони на переговори? Сам зеленський домовитись не здатний
Сегодня, похоже, Украина (Зеленский) уже готова. Но по той же ссылке следующий абзац:
Раніше Зеленський заявляв, що будь-які територіальні поступки України стануть для російського диктатора Володимира Путіна плацдармом для подальшої агресії проти всієї Європи.
Banderlog написав:Де зняття заборони на переговори? Сам зеленський домовитись не здатний
Так, Ви розумієте, це - якийсь цирк... Україна - парламентсько-президенстька держава. Більшість повноважень у ВРУ, але саме Президент керує зовнішньою політикою. Лише Президент - Зеленський наразі - може вести якісь переговори. Тобто він сам собі щось заборонив, бо незрозуміло хто інший може говорити від імені України.