|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 06 жов, 2025 10:23
ЛАД написав:detroytred, budivelnikГоспода, панове, ну сколько можно! Может вы заведёте себе отдельную ветку и спорьте там хоть до опупения. Тот же вопрос к модераторам. Вы порой переносите посты в какую-нибудь новую ветку. Может, также поступить со спорами о реформах и "взглядах в зеркало"?
В гілку "споров до опупения" ЛАДа з Продиджи по історії та з Шаманом по совку. Що? Весело вам стало, що місіонер відчепився від вас, поради даєте. Ну-ну. Наявне: якщо не лізе в мій бік місіонер, я не відповідаю. Це дааавно по суті і не спор з мого боку, а відштовхування його чіплянь. Чел учора нарешті прямо визнав: budivelnik написав: detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти. ...
Мені апріорі нема про що з ним спорити. А його варіанти з дзеркалом та на 10% кожний мені вже даааавно не цікаві. Предмету спору нема. Є тільки місія на підгрунті чіпляння, де він лізе в мій бік зі своїми варіантами та переходом на особистості, постійно мої твердження. Щоб переконувати міфічних читачів в своїх отих варіантах.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:51, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 10:48
flyman написав: ЛАД написав:flyman Когда вы успеваете смотреть все видео, которые выкладываете? И это же, наверное, не всё, что вы смотрите.
В останньому випадку відповідь була зразу в підписі до відео. Якщо досі не зрозуміло, то змінюєте Мск на Рим, а Карфаген на Київ.
Я это, в общем-то, понял. Не очень понятна была связь с моим ответом stm. Видео вы добавили чуть позже, но рассуждения Славка меня не вдохновляют.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 06 жов, 2025 11:06, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5359 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 жов, 2025 10:56
ЛАД написав:но рассуждения Славка меня не вдохновляют.
Масштабування пропозиції Славка - вся Україна окуповується і швидко висмоктує з рфії всі соки. Рфія крахкається. Перемога. Рфія приречена на поразку за будь-яких сценаріїв. Це ще в 2014 зрозумів волгар в отій своїй заяві про більше, ніж злочин, помилку. Стосовно анексії Криму.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 06 жов, 2025 10:57, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:03
detroytred написав:........ В гілку "споров до опупения" ЛАДа з Продиджи по історії та з Шаманом по совку. Що? Весело вам стало, що місіонер відчепився від вас, поради даєте. Ну-ну. .........
Согласен и признаю свои ошибки. Но обратите внимание, продиджи я уже давно перестал отвечать с подробным разбором, так, могу огрызнуться. Да и он то ли слегка успокоился, то ли надоело. Повторять шаману одно и тоже надоело уже мне, но он, к сожалению, бывает, выдаёт что-то новое, приходится отвечать. На старые его высказывания уже реагировать перестал. Но, признаЮ, виноват, исправлюсь. Если продолжит сильно доставать, поставлю в чс, как песикота. Шаман, кстати, в чс был тоже довольно долго. Потом он стал, казалось, более конструктивен, и я его из чс убрал. А "місіонер" от меня не совсем відчепився. Почти в каждом посте в ваш адрес он вспоминает и меня. Но вот на его выпады я уж точно перестал реагировать. За столько-то лет...
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5359 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:04
Трешовіше таке: Самого поставили в отаке становище, отак обходяться, то нехай і з іншими теж. Отака справедливість ((
І все це під пісні про свободу-волю понад усе.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:12
UA написав: detroytred написав:Масштабування пропозиції Славка - вся Україна окуповується і швидко висмоктує з рфії всі соки. Рфія крахкається. Перемога.
Це і був первинний план англо-саксів в 2022 Але не всі військові в Румунію втекли.
*Вы нипаверите, но Иран и Турция горячо поддержали план Трампа по Газе... Заметьте! Турция и Иран... Трошки жаль Нетаньягу... Надеюсь все понимают, что кроме Хамаса - иных основ для новой армии Палестины нет? Да даже если не из Хамаса... все понимают, кто идеологически и как будет такую армию готовить? И кому (сами себе) Хамас передаст оружие? А два государства на одной территории... тут политически выиграет тот, за кем Монархий больше... Чистая победа Трампа над Нетаньягой...* (С) ________________________ Дзеркало. Палестина, що мирно -- троянським конем; що збройно. Підточить Іраїль. Дзеркало. Паперові тигри.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:25
UA написав: Banderlog написав:я б бусифікацію проводив набагато серйозніше не тцкашниками а нацгвардією. Но схоже владі цього не треба її влаштовує "вічна війна" За демобілізацію я тобі од самого початку казав що це обман. І народ підтримує, це демократично тому що мобілізованих менше.)))
Отримав бронь - за війну Втратив бронь - за перемовини. Для заброньованого бійці то третій сорт. Напевно сама рагулецентрична нація в світі.
Не правда. На початку війни тисячі людей хотіли добровільно йти на війну - не думаю що у Польщі чи Чехії буде подібне. Проблема в тому що влада тупо використала цих людей на свою користь (воювати "вічно" щоб перебувати у владі "вічно"). Зрозуміло і очевидно що після 3,7 років війни нація втомилась від війни і вже не буде такою монолітною як на початку. Навіть німецька нація розвалилась на 4 рік війни(у 1 СВ) і на 5 рік війни(у 2 СВ). Те що наша нація обирає собі у владу рагулів - ось це вірно. В цьому плані вона точно одна з рагулецентричних націй в світі.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:27
UA написав:Отримав бронь - за війну Втратив бронь - за перемовини. Для заброньованого бійці то третій сорт. Напевно сама рагулецентрична нація в світі.
є ще порядні інтелектуали поза цими законами джунглів та й бронь не дуже захищає від ризику починати все з нуля на чужині після років спостерігання за дуристикою про яку ніяк не можеш докричатися
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:31
flyman написав:зараз питання в РФ стоїть так: Мск. 3й Рим а 4му не бути, тому Карфаген має бути зруйнований
концепція 3го риму вичерпала себе, а 4му не бути, тому і мутує в концепцію нової орди, про це і каже той чувачок що я тобі пошарив
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 жов, 2025 11:39
andrijk777 написав: UA написав: Banderlog написав:я б бусифікацію проводив набагато серйозніше не тцкашниками а нацгвардією. Но схоже владі цього не треба її влаштовує "вічна війна" За демобілізацію я тобі од самого початку казав що це обман. І народ підтримує, це демократично тому що мобілізованих менше.)))
Отримав бронь - за війну Втратив бронь - за перемовини. Для заброньованого бійці то третій сорт. Напевно сама рагулецентрична нація в світі.
Не правда. На початку війни тисячі людей хотіли добровільно йти на війну - не думаю що у Польщі чи Чехії буде подібне. Проблема в тому що влада тупо використала цих людей на свою користь (воювати "вічно" щоб перебувати у владі "вічно"). Зрозуміло і очевидно що після 3,7 років війни нація втомилась від війни і вже не буде такою монолітною як на початку. Навіть німецька нація розвалилась на 4 рік війни(у 1 СВ) і на 5 рік війни(у 2 СВ). Те що наша нація обирає собі у владу рагулів - ось це вірно. В цьому плані вона точно одна з рагулецентричних націй в світі.
Приблизно 1 квартал 2024 "законодавчо" відувся поділ нації на сорти. Найуспішніша спецоперація рос. спецслужб. Рагулецентризм це ситуаційний егоїзм. Здоровий егоїст рахує свою вигоду на перспективу.
-
UA
-
-
- Подякував: 1883 раз.
- Подякували: 2352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1