|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:43
Banderlog написав:...... все просто, в нас рішили воювати до останнього хто згоден. Насправді в нас не просто поділ на сорти. А на сорти які будуть жити в демократії і на тих хто не буде жити. І це буквально. Навіть Лад з совєцьким мисленням втянувся в спор про потрібних людей і непотрібних людей. Не будем про аморальність, мене он вже банили за те що писав, що втрата придатного це гірше за втрату непридатного. P/s щодо самого спору то правий Хотаб. Село буде безлюдним. І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста 
Вы что-то не поняли. Этого вопроса я вообще не касался. Я говорю только о необходимости развития промышленности. Иначе здесь нужно миллионов 10 для выращивания зерна и подсолнуха и обслуживания тех, кто выращивает. Пока, похоже, к этому и идёт. В чём именно прав Хотаб? Уточните, пожалуйста.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 25 жов, 2025 20:49, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:47
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:гривня в нас надто дорога - тому все більше й більше вигідно завозити імпорт...
за чий рахунок ти хочеш здешевлювати товар?
некоректне питання. співвідношення валют немає відношення до когось. так, формули розрахунку немає. але коли товари з більш дорогої країни стає можливим експортувати в більш дешеву - це ознака, що в котрій з країн курс не ринковий. а в якій країні зараз курс на ручному керуванні? 
питання коректне. Тому що ціна на сировину і товар при збуті в нас європейська. Ти хочеш зробити собівартість дешевшою ніж в конкурентів. То за рахунок якої складової буде дешевше якщо впаде курс грн до долару при незмінності інших умов? Ти ж ціни на енергоносії привяжеш до європейських? І ціни на сировину теж? Якщо товари з більш дорогої країни стає можливим експортувати в більш дешеву це значить що там 1 доступніша сировина 2. Енергія 3. Продуктивність праці вища за рахунок вищої технологічності.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:47
_hunter флуд разрастается именно из-за "поднимаетелей"
Тобто ти винуватий двічі: і зачинщик флуду , і потім ще і поднімаєтель .
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 25 жов, 2025 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2553 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:48
_hunter написав:........... Так никто и не прячется: данные у всех обновлены...
Вы в этом сильно уверены? Я очень сомневаюсь.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:53
BIGor написав: ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?
А Ви реально вірите в те що пишете іноді? Описуєте Україну для ІТ-шників як якийсь парадайс, типу богачі, ну і де мої мініум 3-4 квартири в Україні? Хочеться просто сказати нецензурну лексику, що цей чоловік дійшов до певного моменту, але моя ввічливість не дозволяє ображати людей похилого віку.
Років 8..10 тому назбирати ІТнику на кавалірку TBS у місті центрі вуєвудства, було цілком реально. Як зараз, не цікавився.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2871 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 20:54
ЛАД написав: Banderlog написав:...... все просто, в нас рішили воювати до останнього хто згоден. Насправді в нас не просто поділ на сорти. А на сорти які будуть жити в демократії і на тих хто не буде жити. І це буквально. Навіть Лад з совєцьким мисленням втянувся в спор про потрібних людей і непотрібних людей. Не будем про аморальність, мене он вже банили за те що писав, що втрата придатного це гірше за втрату непридатного. P/s щодо самого спору то правий Хотаб. Село буде безлюдним. І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста 
Вы что-то не поняли. Этого вопроса я вообще не касался. Я говорю только необходимости развития промышленности. Иначе здесь нужно миллионов 10 для выращивания зерна и подсолнуха и обслуживания тех, кто выращивает. Пока, похоже, к этому и идёт. В чём именно прав Хотаб? Уточните, пожалуйста.
в тому що більшість села на самоокупності. "Мотоблочники" не здатні самі себе прокормити сільським господарством. 10 млн для зерна і саду не потрібні. На рахунок необхідності промисловості не спорю. Дуже незначна кількість селян зайнята в виробництві товарної продукції.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 25 жов, 2025 21:01
четвертый день копья ломаете, хотя все очень просто Периферийный капитализм сформировался на основе колониальных стран, поэтому он несет в себе черты колонии: является сырьевым придатком и рынком сбыта промышленно развитых стран.
Основные черты Экспортный (аграрно-сырьевой, компрадорский) и зависимый характер экономики (банановая республика, проклятие ресурсов, франсафрика) Специализация, недиверсифицированность (монокультурность) экономики в условиях мирового разделения труда, причем страны Третьего мира занимают в этом разделении труда заведомо невыгодное положение («Бедный Юг»). Олигархическая система правления, коррупция гос.учреждений (Кумовской капитализм, Клептократия, Мафиозное государство) Неразвитый внутренний рынок в условиях нищеты подавляющей части населения. Яркими следствиями такого состояния являются утечка мозгов, трудовая миграция и Бегство капитала, что в переделе приводит к исчерпанию ресурсов. Депопуляция (в некоторых странах) Политическая нестабильность, рост социальной напряженности Деиндустриализация (в ряде стран третьего мира)
-
fox767676
-
-
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 жов, 2025 21:12
Banderlog написав: fox767676 написав: Banderlog написав:І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста
подпишитесь на киевские тг-группы, вас попустит бусифицируют и людей под полтиниик, которые про уна-унсо даже не слышали 
)))) мені не треба груп. Я знаю звідки поповнення і пропорцію жителів києва до решти україни. Найбезпечніші і найхлібніші місця це великі міста. Поки є електрика. Не буде електрики буде бусифікація і там.
О, интересная мысль. А поясните пожалуйста эту взаимосвязь. Нет э/э и не нужны в городе в/о ?
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 жов, 2025 21:13