|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:01
четвертый день копья ломаете, хотя все очень просто Периферийный капитализм сформировался на основе колониальных стран, поэтому он несет в себе черты колонии: является сырьевым придатком и рынком сбыта промышленно развитых стран.
Основные черты Экспортный (аграрно-сырьевой, компрадорский) и зависимый характер экономики (банановая республика, проклятие ресурсов, франсафрика) Специализация, недиверсифицированность (монокультурность) экономики в условиях мирового разделения труда, причем страны Третьего мира занимают в этом разделении труда заведомо невыгодное положение («Бедный Юг»). Олигархическая система правления, коррупция гос.учреждений (Кумовской капитализм, Клептократия, Мафиозное государство) Неразвитый внутренний рынок в условиях нищеты подавляющей части населения. Яркими следствиями такого состояния являются утечка мозгов, трудовая миграция и Бегство капитала, что в переделе приводит к исчерпанию ресурсов. Депопуляция (в некоторых странах) Политическая нестабильность, рост социальной напряженности Деиндустриализация (в ряде стран третьего мира)
-
fox767676
-
-
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 200 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:04
ЛАД написав:В чём именно прав Хотаб? Уточните, пожалуйста.
"створюють навантаження на бюджет"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:09
flyman написав: ЛАД написав:В чём именно прав Хотаб? Уточните, пожалуйста.
"створюють навантаження на бюджет"
Коли Флайман на дитячій колясці привозить горіхи з міського парку в підвал , це враховується держстатом у ВВП?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:12
Banderlog написав: fox767676 написав: Banderlog написав:І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста
подпишитесь на киевские тг-группы, вас попустит бусифицируют и людей под полтиниик, которые про уна-унсо даже не слышали 
)))) мені не треба груп. Я знаю звідки поповнення і пропорцію жителів києва до решти україни. Найбезпечніші і найхлібніші місця це великі міста. Поки є електрика. Не буде електрики буде бусифікація і там.
О, интересная мысль. А поясните пожалуйста эту взаимосвязь. Нет э/э и не нужны в городе в/о ?
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:13
fox767676 написав:Сейчас сезон каштанов пошел 
Та і жолуді. Де барабашов?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:15
ЛАД написав: BIGor написав: ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?
А Ви реально вірите в те що пишете іноді? Описуєте Україну для ІТ-шників як якийсь парадайс, типу богачі, ну і де мої мініум 3-4 квартири в Україні? Хочеться просто сказати нецензурну лексику, що цей чоловік дійшов до певного моменту, але моя ввічливість не дозволяє ображати людей похилого віку.
Ничего не могу сказать о вас лично и вашей ситуации, но я знаю достаточно айтишников, могу говорить. Если помните, здесь был такой Старикан и его младший сын так и купил (он сам писал об этом). Ну так вы и в Польше, вроде, квартиру не купили?
По Вашему в мене мало бути мінімум 3-4 квартири. Це повна туфта. Таке враження що Ви несете рідкісну чепухню і пропаганду. Я маю дофіга знайомих ІТ-шників, максимум у всіх - це одна своя і одна для оренди. Про які квартири кожні 2-3 роки йдеться? Ви просто пропагандон.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1481 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:17
Господар Вельзевула написав: BIGor написав: ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?
А Ви реально вірите в те що пишете іноді? Описуєте Україну для ІТ-шників як якийсь парадайс, типу богачі, ну і де мої мініум 3-4 квартири в Україні? Хочеться просто сказати нецензурну лексику, що цей чоловік дійшов до певного моменту, але моя ввічливість не дозволяє ображати людей похилого віку.
Лад прав. Вопрос уровня. 26-30 штук зелени в месяц стабильно зарабатывает мой друг. Правда он не задрот очкастый,а Chief Executive Officer. На Европу клал с прибором, хотя на отдых катается невозбранно. Именно по причине низких налогов и высокой покупательной способности доллара. Живет себе царем и в хрен не дует. Кивнул мизинцем- холопы любую прихоть выполняют за долю малую. Так что jedem das seine
Таких посад в Україні буде 5-10 штук. ІТ-шників до війни було 180 тис. Якось натягуєте сову на глобус.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:19
fox767676 написав:четвертый день копья ломаете, хотя все очень просто
колоніалізм став прихований. Нема чисельних колоністів з розвинутих країн. Зараз вони інтегрують еліту країн 3го світу. Яка різниця чи прислали мера в київ з берліну, чи його вибрали серед українців і зробили німцем?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 жов, 2025 22:22
Shaman написав: BIGor написав: ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?
коли кажуть про умовних ІТшників, які можуть за кілька років купити квартиру - то це сеньйор, яких насправді не так й багато. а ІТшник-рядовий тестувальник не певен, що взагалі колись зможе купити квартиру - й в Україні теж.
ІТ-шка України - це зазвичай дешевий аутсорс - тому захмарних ЗП немає у більшості. І дійсно великий шматок віддають мідлам розробникам і мануальщикам - так як це зазвичай йде для економії Індії чи Україні на аутсорс.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1