budivelnik написав:Завжди казав В України на протязі останнього століття було три періоди коли кількість населення падала нижче 30 млн... і два рази в 1939 і 1959 ми виходили з цього падіння
А якщо тебе з родиною синами та невістками включити в це падіння нижче 30 млн, а інші "Ми" будуть виходити з цього? )) Як тобі такий поворот, вже не так потужно?
sergey_stasyuk555 написав:жіночка, ви абсолютно не в темі, за останній рік приблизно: кількість атак шахедами виросла в 4-5 разів, бч збільшилась майже вдвічі + точність зросли. ракети не кінчились, +- як в 2024. каби - ріст в 1,5-2 рази за рік по кількості, + ріст по бч та суттєвий ріст по точності. реактивні! каби вже летять на 120-140 км., слава Богу поки не можуть масштабувати. звичайні fpv - ріст в 2+ рази. fpv оптоволокно - ріст в багато разів, просто пиз.ець з цим, протидії немає. дальність fpv зросла приблизно в 2 рази! і продовжує збільшуватись.
а ми нажаль просто продовжуємо "покращувати" переговорні позиції.
від тебе навіть пропозицій не буду просити, не твій рівень.
так проблеми є, й їх треба вирішувати. а головна брехня зрадофілів - що це від нас залежить. від нас залежить захищатися від нападу, а від перемовин поки ухиляється агресор.
Ти це пишеш від моменту провалу контрнаступу, але нічого не вирішується, тільки відємно покращуються позиції. А от на тій стороні якраз вирішують, цифри Сергія говорять самі за себе
budivelnik написав:Завжди казав В України на протязі останнього століття було три періоди коли кількість населення падала нижче 30 млн... і два рази в 1939 і 1959 ми виходили з цього падіння
А якщо тебе з родиною синами та невістками включити в це падіння нижче 30 млн, а інші "Ми" будуть виходити з цього? )) Як тобі такий поворот, вже не так потужно?
що ти мариш далі? завдяки кому в нас таке падіння? як й в попередні випадки - через руських... то якого ти до українців чіпляєшся?..
Shaman написав:від тебе навіть пропозицій не буду просити, не твій рівень.
так проблеми є, й їх треба вирішувати. а головна брехня зрадофілів - що це від нас залежить. від нас залежить захищатися від нападу, а від перемовин поки ухиляється агресор.
Ти це пишеш від моменту провалу контрнаступу, але нічого не вирішується, тільки відємно покращуються позиції. А от на тій стороні якраз вирішують, цифри Сергія говорять самі за себе
цифри стасюка не говорять ні про що. я себе поважаю, щоб не дивитися на цифри недоумка.
що саме не вирішується? нічого - це ні про що. вважаєш, що владі долучити інших профі - погоджусь, 5-6 менеджерів щось вже не встигають. але все одно треба робити щось далі. а що ти пропонуєш? здатися?
ЛАД написав:... Зраду накинули. Интересно было бы прочитать ваши возражения/опровержения. Или вы согласны с Бабченко
що саме ви хочете почути? пропозиція Бабченко - один з варіантів. ключове, бо може не помітили - Раша ворог, й треба бути готовим до будь-чого. що владу треба міняти? згоден, вже насміялись... шо ще цікавить?
И вы обижаетесь на "бред". "треба бути готовим" это на будущее. Не буду обсуждать реальность этого. Это будет когда-то потом. "владу треба міняти" это тоже потом. На сегодня он предлагает подписывать мир чуть ли не на любых условиях. Вы этого "не заметили"?
ще раз - або спробуйте не використовувати особисті образи, або проходьте мімо. чи як навчили в срср особистим накидам - то все, 75 років, а радянське не виходить?
Бабченко пропонує погоджуватися на перший варіант пропозицій Трампа. це теж можливий варіант, якщо влада так вирішить. якби гарантії безпеки працювали - можливо це менше зло. ми не маємо повноти картини. особисто Бабченко взагалі не вірить в цю владу. в цьому він можливо теж правий.
а щодо брехні - він пропонує саме цей варіант, а ви кажете "на любых условиях". як так можна нахабно перекручувати?..
що саме в цій позиції вам незрозуміло?.. кажіть, я поясню
andrijk777 написав:І закінчилась як? Закінчилась розділенням В'єтнаму на дві незалежні держави! Прекрасний варіант для України. Не підходить тобі?
Ти хотів здатись у Стамбулі... Тобі відповіли що ті хто здався в 2014 - перетворились в росію а не отримали окрему республіку Ти тоді почав фантазувати про те що НІХТО і НІКОЛИ не боровся проти ввеликої Держави... Тобі привели Вєтнам.. Не подобається Вєтнам, подивись на визвольну боротьбу США проти Великобританії Домінікани проти Франції.. і так далі і тому подібне... І якби ВЄТНАМ 30 років не боровся... то його б Сьогодні не було, булаб якась область Китаю , чи колонія Франції.. Це до тебе доходить?
россия вышла на такой объем производства дальнобойных ракет, который позволяет ей не только регулярно применять их по Украине, но и накапливать запас
Об этом представитель Трампа Дрисколл предупредил европейских дипломатов на закрытой встрече в Киеве, передает New York Times.
По словам двух западных чиновников, именно этот тезис стал центральным в обращении Дрисколла необходимости для Украины как можно скорее заключить мир с Россией.
Дрисколл добавил, что урегулирование нужно как можно скорее, потому что нарастающая ракетная угроза может нанести Украине сокрушительный удар и потенциально выйти за ее пределы.
1 І так будуть виходити інші Я з своїми невістками тільки пробую зменшити швидкість падіння 2 Ще раз для страхопудів Внаслідок того , що життя людини на 99% залежить від праці самої людини- то мене не цікавить скільки буде людей.... Бо діапазон від 15 до 150 млн осіб - для території України це нормально.
ЛАД написав:В ядерной триаде СССР на первом месте были РВСН, на втором АПЛ (и они были), на третьем месте стратегическая авиация, которая играла уже относительно незначительную роль (если говорить о её применении против США). ... Но даже если говорить о том, что главная роль в СССР (и в РФ) играли РВСН, то мы много уничтожили их? Так что, когда вы пишете о наших заслугах перед США в снижении ядерного потенциала их "вероятного противника" стоит сначала подумать, чтобы не выглядело смешно.
О сегодняшнем состоянии росс. стратегической авиации судить не берусь. Слишком много разноречивой информации. Думаю, её состав и роль весьма незначительны.
И после неоднократных ляпов вы ещё говорите об "аргументах".
я дуже радий інфо про підводні човни срср, особливо в 1960 роки. з того, як бачу ситуацію зараз від цього залишилися лише спогади...
я писав про знищення стратегічної авіації, як компонента ядерної тріади. тож ви щось спочатку вигадали, потім мене звинувачуєте у вигаданих помилках - ЛАД, саме ти хитродупий дідусь-провокатор. тому тим більш смішно читати від тебе про повагу до думок інших
як я й казав - чисто руська позиція - знищили літаки, то вони не дуже й потрібні. будемо нищити далі. в Україні зараз є карт-бланш нищити все на території Раші. гадаю генерали це розуміють, але розповісти це царю - духу не вистачає. сил в руських проти України вистачає, а проти більш-менш технологічного противника - вже ні. такими темпами скоро взагалі буде ні.
й як я казав, випробувати ніхт не ризикує, але що там з ядерною зброєю, особливо без нагляду Південьмашу. цікаве питання. вибухи в шахтах теж багато про що кажуть
ЛАД написав:В ядерной триаде СССР на первом месте были РВСН, на втором АПЛ (и они были), на третьем месте стратегическая авиация, которая играла уже относительно незначительную роль (если говорить о её применении против США). ... Но даже если говорить о том, что главная роль в СССР (и в РФ) играли РВСН, то мы много уничтожили их? Так что, когда вы пишете о наших заслугах перед США в снижении ядерного потенциала их "вероятного противника" стоит сначала подумать, чтобы не выглядело смешно.
О сегодняшнем состоянии росс. стратегической авиации судить не берусь. Слишком много разноречивой информации. Думаю, её состав и роль весьма незначительны.
И после неоднократных ляпов вы ещё говорите об "аргументах".
я дуже радий інфо про підводні човни срср, особливо в 1960 роки. з того, як бачу ситуацію зараз від цього залишилися лише спогади...
я писав про знищення стратегічної авіації, як компонента ядерної тріади. тож ви щось спочатку вигадали, потім мене звинувачуєте у вигаданих помилках - ЛАД, саме ти хитродупий дідусь-провокатор. тому тим більш смішно читати від тебе про повагу до думок інших
як я й казав - чисто руська позиція - знищили літаки, то вони не дуже й потрібні. будемо нищити далі. в Україні зараз є карт-бланш нищити все на території Раші. гадаю генерали це розуміють, але розповісти це царю - духу не вистачає. сил в руських проти України вистачає, а проти більш-менш технологічного противника - вже ні. такими темпами скоро взагалі буде ні.
карт бланш на нищення росії? то ми її до цих пір не порвали бо нам не дозволяли? Знищили літаки за роки незалежності ми тільки собі.