Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1599715998159991600016001 ... 16522>
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 15:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Вы с радостью сообщали, что Норвегия решила выделить деньги из своего фонда для гарантирования рисков Бельгии по вопросу выделения нам репарационного кредита. Высказывали в опровержение моих сомнений в том, что эти деньги нам вот-вот выдадут. Буквально через несколько дней оказалось, что Норвегия не приняла такое решение, а деньги нам не выделили до сих пор. И перспективы пока что туманные.
1 Простий аналіз самого повідомлення в якому присутнє словосполучення РЕПАРАЦІОННИЙ КРЕДИТ - вже каже про те , що виділити гроші вже і відразу ніхто не зможе.
Репарації - це після війни.
Тому ти здурі сам придумав фігню , сам її заперечив і тепер
носишся з цим заперечення як дурень з торбою..
ТМ Народна мудрість(с)
2 При цьому
Станом на сьогодні нам вже передали +/-400 млрд доларів
3 При цьому
Станом на сьогодні йде обговорення передачі20+/- млрд доларів для забезпечення функціонування нашої економіки в ПЕРШОМУ кварталі 2026 року(тобто на наступних 4 місяці) гроші вже є.
4 Сьогодні пуйло підписало Бюджет педерації на 2026 рік.
9,3% - обслуговування боргу
9,3% - нацбезпека
29,6% - війна...
Всього 48,2% бюджету - це витрати спричинені війною..
Так на хвилинку
освіта, медицина менше 4,3% кожен....

Так що я б на твоєму місці починав шукати більш стабільного з точки зору фінансів замовника для написання пропоГандонських статей...
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 15:49

sashaqbl написав:Свобода совісті - це право вірити у будь що, якщо твоя віра не вимагає в тебе протизаконних дій. У Австралії була історія, колу хлопець робив фото на документи в друшляку, стверджуючи що він вірить у летючого макаронного монстра і його релігія вимагає, щоб він так ходив. І йому зробили посвітчення водія з таким фото.
А реєстрація - це вже про майнові права. Про земельну ділянку для культової споруди, про сплату, точніше неспрлату полдатків.
Може мухи окремо - котлети окремо?
1 Кожен може вірити у все що хоче-включаючи інопланетян
2 Відвідування незаконн існуючої організації - до питання віри не має ніякого відношення
3 Якщо діяльність організації вважається такою що може нанести шкоду безпеці Держави , тим більше під час агресії - то дивного в тому що члени цієї організації будуть піддані додатковому нагляду або обструкції - як на мене НОРМАЛЬНО і ВІРНО.
ПС
При цьому обмеження в правах і нагляд не можуть заважати людині працювати на благо Держави навіть в ЗСУ
Був же приклад США коли японці були загнані в табори на весь період війни але при цьому працювали на користь США
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:15

andrijk777 написав:Видно я на 100% правий, раз у тебе інших аргументів немає
Я з радістю послухаю пояснення оракула на наступне питання
1 Ми правильно зробили чи ні що не погодились з Стамбулом?
2 Якщо кожна наступна пропозиція пуйла гірша для нас (автоматично краща для педерації)... то чому вчора пуйло відмовилось погоджуватись з останньою СВОЄЮ пропозицією? Чи не говорить це про те що ви не праві і кожна наступна пропозиція є кращою для нас ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:37

budivelnik написав:
2 Якщо кожна наступна пропозиція пуйла гірша для нас (автоматично краща для педерації)... то чому вчора пуйло відмовилось погоджуватись з останньою СВОЄЮ пропозицією? Чи не говорить це про те що ви не праві і кожна наступна пропозиція є кращою для нас ?

1.Судячи по тим текстам, які були злиті, то правильно.
Але повторюсь - потрібно було починати ці переговори не на 4 день війни, а пізніше.
2.Не зрозумів питання.
Так - кожна наступна пропозиція гірша, тому що погіршується наша(українська) ситуація. Ситуація рашки погіршується також, але повільно. І погіршуватись вона почала фактично в 2025!, в 2023 і 2024 вона покращувалась(економічно), незважаючи на фантазії багатьох людей.
Тому цілком логічно(для мене) що пуйлу вигідно продовжувати війну.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:53

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:Я з радістю послухаю пояснення оракула на наступне питання

Але повторюсь - потрібно було починати ці переговори не на 4 день війни, а пізніше.
2.Не зрозумів питання.
Так - кожна наступна пропозиція гірша, тому що погіршується наша(українська) ситуація. Ситуація рашки погіршується також, але повільно. І погіршуватись вона почала фактично в 2025!, в 2023 і 2024 вона покращувалась(економічно), незважаючи на фантазії багатьох людей.

ситуація в Раші в 2023 та 2024 роках покращувалась не зважаючи на санкції та війну - шнобелевку з економіки в студії :lol:
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1712 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:55

andrijk777 написав:Та не багатьом а усій нації.
90% українців морально не готові визнати поразку. Але і воювати також не готові. :D
А поразка(не капітуляція!) фактично неминуча.

*між іншим вірмени якось доволі легко вийшли з цієї проблеми - просто здали територію. :D Але українці НЕ ТАКІ. Треба воювати до кінця.

поразка неминуча - вигадка. більш вірогідно зупинення бойових дій в тій чи іншій стадії...

нагадай, які вірменські території здали - не треба так багато фантазувати... ;)
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1712 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:56

fox767676
судячи по тобі я так розумію цє про іржаві "залізні копита" ?
Прохожий

Подякував: 934 раз.
Подякували: 1464 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 16:57

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:

2.Не зрозумів питання.
Тобі відома така наука як ЛОГІКА ?
Спробуй з її допомогою пояснити свої відповіді в одному і тому ж повідомленні виділенні мною червоним..
Отже
Згідно з твоєю логікою
а - найкращі пропозиції нам зробили в Стамбулі... і ми молодці що не погодились , бо всі наступні пропозиції нам були гірші...

То як це звязати?
ми молодці що не погодились з Стамбулом (найкращою по твоєму нам пропозицією)
а тепер поганці що не погоджуємось на гірші?

Труси-Хрестик....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 17:00

нагадай коли цє вірмени воювали з рашею?
Прохожий

Подякував: 934 раз.
Подякували: 1464 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лис, 2025 17:17

_hunter написав:
  sashaqbl написав: с тцкшниками не пробовали договариваться что бы они сначала к вам народ везли, а уже потом в окопы?
1ї:roll:

Ну зачєм ви так плохо думаєте ? Звичайно пробували. Но одне діло якщо через рекрутинг підете, а інше коли дзвонять вже з навчального полігону при штурмовому батальйоні і просяться під крило...
0В мене ж нема вакансій з 3х денщиків. В батальйон безпілотних систем чи роту Реб воно вакансії є. Но туди треба, спеціалістів, або хоча б того, що може бистро вчитись. До того ж боюсь що безпечність в бпла чи тому ж реб сильно перебільшена в масовій свідомості. Сильно.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 1599715998159991600016001 ... 16522>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему