|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32
Banderlog написав: budivelnik написав:Поясніть мені ще раз ЯКА різниця куди поїде людина яка САМА НА СЕБЕ ледь-ледь заробляє? Всі товари/послуги які вона надасть вона витратить на своє життя.... Яка ВАМ фіг різниця де вона це зробить? у Львові чи Будапешті? легко. Ви на себе ситуацію приміряти відмовляєтесь, тоді давайте буду я. Я прибираю у львові вулиці, собіраю собачі какашки а по свєтам закопую львівян в могили на цвинтарі і топлю котят за бутилку портвєйну  де цю роботу вигідніше виконувати у львові чи копенгагені? Суспільно корисна ця праця чи ні? Чи ви візьметесь за цю роботу за ту ж ціну? Більший стимул виїхати медсестрам ніж лікарям. Те що лікар заробляє більше і мож даж інвестує не міняє того, що не буде кому систему покласти.
Чи розуміє Бандерлог причина-наслідок ? Чи розуміє що кількість какашок і трупів - напряму залежить від кількості проживаючого населення... Тому чим менше населення-тим менше продукується какашок і тим менше треба викопувати могил? А чим менше прибирати какашок і менше викопувати могил - тим менше треба населення задіяти під ці операції.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32
_hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
Хіміки, лаборанти, профі водії. Будівництво, ремонт потрібні, обслуговування техніки та устаткування потрібні майже в необмеженій кількості. Взагалі без тех. освіти це на конвеєр або сільхозгосподарство. Своїх трутнів вистачає. Айті, біотех, фарма... дещо в стронції міграційних процесів. Вони глобалізовані.
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:34
Letusrock написав: budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту.... На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.. При цьому Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..
який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш
Так просто ? То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ... Чи брехати - не мішки таскати ? )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:35
Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі? й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...
умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:36
pesikot написав: Letusrock написав: budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту.... На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.. При цьому Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..
який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш
Так просто ? То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ... Чи брехати - не мішки таскати ? )))
ти теж немаєш часу читати? ми ж говорили про 17-річних "не спецвалістів"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:38
Letusrock написав: Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі? й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...
умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
А власник грузових авто ... потім буде плакати ... ремонтуючі ці авто після узбеків ... Буде платити і плакати, плакати і платити ... ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:39
Letusrock написав:умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
Мій бувший працівник, тато трьох малолітніх дітей , працюючи у Львові на важкому тягачі -має 80000 грн.... Єдина проблема, мені 60, добрий 1 млн км за кермом.... але я б тим тягачекм керувати не зміг.. Тому оповідання про 17 річного сироту і водія-профі - якби не дуже то стикуються....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:49
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає. ...... багато виїздили - це скільки, до речі?
Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только >>> особливо низькокваліфікованих людей ? >>> багато виїздили - це скільки, до речі? -- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.
в реальному житті не існує - лише, тільки, всі, ніхто, 99%. життя набагато складніше. коли ви чуєте такі заклики, просто майте на увазі - це маніпуляція та демагогія.
ох, горе ты луковое... - а где ты у меня вот эти все "всі, ніхто, 99%“? 🤔 Может ну настолько дешевых манипуляций - не нужно?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:53
BIGor написав: _hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
Їм багато треба спеціалістів які б заробляли вище середнього - інженери, будівельники, лікарі і ІТ (ІТ потрібна в центральній Європі/США). Звичайно рішали, прокурори, всякої масті силовики/адвокати/базарники їм не дуже потрібні.
Я даже не столько про решал/силовиков, сколько про то, что наибольшую потужность на форуме демонстрируют "специалисты", которые в Европе зарабатывать _гарантированно_ не смогут. Совпадение?.. 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 18:12
_hunter написав:наибольшую потужность на форуме демонстрируют "специалисты", которые в Европе зарабатывать _гарантированно_ не смогут. Совпадение?
Я якось не розумію а що тебе в цьому дивує? В мене відсутня англійська і я був би дурнем їхати в європу на посаду муляра, маючи диплом і знання інженера... З іншого боку Якщо якась секретарка маючи повноцінне знання іноземної -не влаштувалась як мінімум у фірму яка доплачує за знання - то це ж ЇЇ проблема.. І якщо вона вирішить(ризикне) покращити своє життя і зможе влаштуватись в Європі не повією - то вона права... Так що абсолютні поради на всі випадки в реальному житті відсутні. Кожен приймає своє рішення і несе за прийняте персональну відповідальність
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1