|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:22
ЛАД написав: budivelnik написав:]Пробуєш пересмикнути.. Добре 1 Більше 90% населення України мають житло. 2 Оренда житла з збиранням грошей на своє житло - практично не доступна БІЛЬШОСТІ населення. Тому Якщо людина працює в селі/місті в якому має де жити -це одне Якщо вона повинна заплатити за оренду+зібрати собі на халупку -це інше... Простий приклад з життя моєї сімї. 1 Я маю житло в передмісті Львова (150м2) 2 Воно енергетично ефективне тому комуналка(вода/опалення/електрика/прибирання) за нього в середньому менша 2000 грн/місяць+ 2000 оплата електроенергії для електромобілів)... 3 Ясно що моя молодша живучи зі мною може на протязі дня в квартирі (при бажанні) зі мною жодного разу не пересіктись) 4 При цьому , ми маємо три електромобіля загальною вартість менше якогось БМВХ6+ Тепер пояснення навіщо ці цифри В місяць на все ми тратимо 40000 грн Якби ця квартира була в оренді ми б тратили 70000 грн Якби замість електромобілів ми їздили на БМВ ми б тратили 100 000 грн... От і виходить Одне і те саме життя в залежності від того де ти і як живеш - може коштувати в рази дорожче.. ПС а для того щоб на протязі 20 років ще й зібрати на таке саме житло - то це ще +20000 в місяць до тих 100 000... Це хоч зрозуміло? чи мвідрізняється життя десь від життя дома?
Вы всё время приводите в пример себя. Но можно несколько вопросов? 1. Какой % семей в Украине имеет "енергетично ефективне житло площею 150м2?
а - Що заважає власникам 70% житлового фонду(700 млн м2+/-) вкласти в свій м2 власності 50 доларів щоб отримати МОЮ енергоефективність? б - в мене зараз 50м2 на особу, ще 10 років тому я ОРЕНДУВАВ житло. Що заважало іншим робити те саме? При цьому у власності середньостатистичного українця 22м2 на особу... що не сильно то й відрізняється від моїх+ я живу в передмісті, де вартість м2 становить 70% від вартості м2 в місті і 30% від вартості м2 в центрі... Що заважає тим 70% населення яке проживає в місті трошки опустити шляхом тотального розпродажу своїх м2 в місті і підняти вартість м2 в селах скупивши на виручені від продажу міських гроші? ЛАД написав:2. Какой % семей в Украине ездит на БМВХ6+ или на 3 дешёвых электромобилях? Желательно, новых. У вас-то, наверно, новые?
В Україні приблизно 9 млн легкових авто.... Чому в мене має боліти голова що люди купують бензинові? Навіть якщо ця бензинова має років 10 але жре 20 літрів бензину? Станом на сьогодні потяганий ліф (електро першої генерації з пробігом від заряду 80 км) коштує від 5000 доларів, ще є море рено зоя , бмв ай1 з автономним пробігом від заряду 150-300км і ціною від 8000... Середня вартість моїх автомобілів - 20 000 доларів. ЛАД написав:3. Какой % людей в Украине работает не там (не в тех городах), где у их семьи есть жильё и, соответственно, арендует квартиру? И, как вы правильно пишете, вряд ли сумеет самостоятельно заработать себе на квартиру.
Думаю що до війни - БІЛЬШЕ 20% працює не там де є житло в їх батьків (або й у них спадщина) Але як це впливає я не розумію Люди САМІ приймають те чи інше рішення
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:27
ЛАД написав:А не приведёте ещё какие-нибудь примеры розвинених країн, которые за 30 лет потеряли около 30% населения?
А можете відокремити емігрантів які понаїхали ( з тими хто народився в сімях понаїхавших) від корінних? Якщо зможете то думаю ВСІ розвинуті від США до Німеччини -втратили 30% свого населення.... Так на хвильку В США в 2023 році У 2023 році було 47,8 мільйона іммігрантів (14,3% населення). У січні 2025 року досягала 53,3 мільйона, але потім трохи скоротилась до 51,9 мільйона.
Це тільки ті хто НАРОДИВСЯ за межами США У період 2021-2023 рр. чистий приріст населення через міграцію становив приблизно 2.4-2.5 мільйони людей щорічно.
2010____308 745 538___+9.7% 2020____331 449 281___+7.4% 2024____335 893 238___+1.3% 2,4 млн * 15 років=36 млн В 2024 має бути МІНІМУМ 309+36=345 млн
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 14 гру, 2025 17:37, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32
Banderlog написав: budivelnik написав:Поясніть мені ще раз ЯКА різниця куди поїде людина яка САМА НА СЕБЕ ледь-ледь заробляє? Всі товари/послуги які вона надасть вона витратить на своє життя.... Яка ВАМ фіг різниця де вона це зробить? у Львові чи Будапешті? легко. Ви на себе ситуацію приміряти відмовляєтесь, тоді давайте буду я. Я прибираю у львові вулиці, собіраю собачі какашки а по свєтам закопую львівян в могили на цвинтарі і топлю котят за бутилку портвєйну  де цю роботу вигідніше виконувати у львові чи копенгагені? Суспільно корисна ця праця чи ні? Чи ви візьметесь за цю роботу за ту ж ціну? Більший стимул виїхати медсестрам ніж лікарям. Те що лікар заробляє більше і мож даж інвестує не міняє того, що не буде кому систему покласти.
Чи розуміє Бандерлог причина-наслідок ? Чи розуміє що кількість какашок і трупів - напряму залежить від кількості проживаючого населення... Тому чим менше населення-тим менше продукується какашок і тим менше треба викопувати могил? А чим менше прибирати какашок і менше викопувати могил - тим менше треба населення задіяти під ці операції.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:32
_hunter написав:Вот кстати интересное наблюдение  -- кто в Европе действительно особо не нужен: бухгалтера (и вообще финансы) ex-СНГ, докторицы гум-наук, владельцы ларьков алко-сигаретной продукции, пилоты специфических бортов (но с оговорками). -- кого в Европе радостно встречают: строительство, медики (до 60ти), BIGor - кто-то из IT? Никого не забы?..
Хіміки, лаборанти, профі водії. Будівництво, ремонт потрібні, обслуговування техніки та устаткування потрібні майже в необмеженій кількості. Взагалі без тех. освіти це на конвеєр або сільхозгосподарство. Своїх трутнів вистачає. Айті, біотех, фарма... дещо в стронції міграційних процесів. Вони глобалізовані.
-
UA
-
-
- Подякував: 1886 раз.
- Подякували: 2370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:34
Letusrock написав: budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту.... На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.. При цьому Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..
який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш
Так просто ? То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ... Чи брехати - не мішки таскати ? )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:35
Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі? й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...
умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:36
pesikot написав: Letusrock написав: budivelnik написав:3 Я просто радий за сироту.... На жаль виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.. При цьому Кількість подібних успіхів практично однакова що в ЄС/США що в Україні... і становить менше 1% від загальної кількості ..
який такий успіх, банальна банальщина - доступна кожному неодруженому заробітчатину-мігранту: Йдеш на умовний автозавод (яких тьма в тій же Словаччині та Чехії) з включеним проживанням, працюєш, купляєш їжу, одяг/дрібниці, на решту подорожуєш куди хочеш
Так просто ? То чому ти ще не там ... враховуючі, що ти у нас логістик ... Чи брехати - не мішки таскати ? )))
ти теж немаєш часу читати? ми ж говорили про 17-річних "не спецвалістів"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:38
Letusrock написав: Shaman написав:а в Копенганені де будеш? прям на кладовищі? й мову все одно треба знати - а те, що ти описав гадаю якщо й читає, то по складах написи на пляшках, яка там іноземна мова...
умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
А власник грузових авто ... потім буде плакати ... ремонтуючі ці авто після узбеків ... Буде платити і плакати, плакати і платити ... ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:39
Letusrock написав:умовні узбеки-далекобільники на словацькій фірмі з околонульовим знанням словацької та німецької зараз дико герочуть на парковці під Мюнхеном, перераховуючи отримані 3 тис євриків за листопад
Мій бувший працівник, тато трьох малолітніх дітей , працюючи у Львові на важкому тягачі -має 80000 грн.... Єдина проблема, мені 60, добрий 1 млн км за кермом.... але я б тим тягачекм керувати не зміг.. Тому оповідання про 17 річного сироту і водія-профі - якби не дуже то стикуються....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 17:49
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:давайте визначимося, про що ми говоримо - а саме, я кажу що масової еміграції, особливо низькокваліфікованих людей - не буде. в першу чергу тому, що їх ніхто не чекає. ...... багато виїздили - це скільки, до речі?
Давай совсем на пальцах попробую объяснить: а что с экономикой страны будет - если в стране останутся только >>> особливо низькокваліфікованих людей ? >>> багато виїздили - це скільки, до речі? -- вообще не важно: потому что условия "до того" были совершенно иные.
в реальному житті не існує - лише, тільки, всі, ніхто, 99%. життя набагато складніше. коли ви чуєте такі заклики, просто майте на увазі - це маніпуляція та демагогія.
ох, горе ты луковое... - а где ты у меня вот эти все "всі, ніхто, 99%“? 🤔 Может ну настолько дешевых манипуляций - не нужно?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2