|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:13
The_Rebel написав: Це може зайняти деякий час
як Будапештські, тільки трошки інші
-
flyman
-
-
- Подякував: 1632 раз.
- Подякували: 2878 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:32
flyman написав: The_Rebel написав: Це може зайняти деякий час
"Інших у мене для вас немає" Насправді, всі гарантії залежать від політичної волі гарантів на момент, коли дані гарантії потрібні. Я, наприклад, думаю, що навіть будучи в НАТО при Трампі Україна могла б отримати ще менше допомоги ніж при було при Байдені. 100 млрд для США, що вони нам надали, це досить суттєва сума як для витрат на країну з іншого континенту
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 231 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:39
The_Rebel написав: flyman написав: The_Rebel написав: Це може зайняти деякий час
"Інших у мене для вас немає" Насправді, всі гарантії залежать від політичної волі гарантів на момент, коли дані гарантії потрібні. Я, наприклад, думаю, що навіть будучи в НАТО при Трампі Україна могла б отримати ще менше допомоги ніж при було при Байдені. 100 млрд для США, що вони нам надали, це досить суттєва сума як для витрат на країну з іншого континенту
тобі не здається, що оксюморониш гарантіями
-
flyman
-
-
- Подякував: 1632 раз.
- Подякували: 2878 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:42
Xenon написав:❗️❗️Воєнний стан завершиться, коли в Україні з'являться гарантії безпеки, які включають моніторинг і присутність партнерів, – Зеленський.
За словами президента, перемир’я не означає завершення війни, бо без гарантій безпеки залишається ризик повторної агресії з боку рф. Остаточне рішення також ухвалюватимуть з урахуванням позиції військового командування та готовності інфраструктури.
Зеленський? А хто це?
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:44
Господар Вельзевула написав: flyman написав: UA написав:Це початок кінця
чого?
Любой человек,который уехал, будет пророкувать нам полный звиздец для оправдания собственного выбора. У меня ответ один-" не дождетесь" 
Любой человек вам завидует Я не такой Просто правду люблю говорить
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Пон 29 гру, 2025 12:57
The_Rebel написав:Ні, це лише готові домовленості про гарантії. А мається на увазі, коли вони будуть оформлені - проголосовані в конгресі та парламентах відповідних країн, миротворчі війська займуть відповідні позиції, моніторинг гарантами лінії зіткнення, визначення точок у просторі та часі відколи гарантії починають діяти. Це може зайняти деякий час
Я думаю все набагато простіше - Зе просто говорить те що треба. А треба подати ці угоди як Перемогу - ось він так це подає. "миротворчі війська займуть відповідні позиції" - а це ви про що? Будуть якісь миротворці? По-моєму це нереально.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 гру, 2025 13:03
The_Rebel написав: Я, наприклад, думаю, що навіть будучи в НАТО при Трампі Україна могла б отримати ще менше допомоги ніж при було при Байдені. 100 млрд для США, що вони нам надали, це досить суттєва сума як для витрат на країну з іншого континенту
Я, наприклад, думаю що якби був Трамп то війни взагалі не було б, як мінімум була б коротка. А Байден "подарував" нам вічну війну(вже 4 роки).
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 гру, 2025 13:04
[quote="5919387:flyman"] тобі не здається, що оксюморониш гарантіями[/quote]
Ні. Наприклад, 5-та стаття НАТО вважається найтвердішою гарантією у світі. А що там написано: Кожна держава-член надає допомогу, яку вважає необхідною, включаючи використання збройних сил. Консультації: Рішення про реагування ухвалюється після консультацій між усіма членами. Повідомлення ООН: Про напад та заходи негайно повідомляється Раді Безпеки ООН. Припинення: Заходи припиняються, коли Рада Безпеки ООН вживає заходів для відновлення миру.
Ми навіть не в НАТО, але формально усі пункти з цих положень щодо нас можна вважати виконаними. І так само могло бути з якоюсь країною НАТО, консультації - є, військова допомога, яку гаранти вважають за необхідне - є, повідомлення в ООН - є, заходи на Раді Безпеки ООН - є. Все інше - політична воля на момент необхідності цих гарантій
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 231 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 29 гру, 2025 13:05
я в шоке , 33 года врут натовцы , против кого создавалось оно? против ссср ?, раша наследник СССР и Україна воюет с ней с 2014 года , ау нато ? а вы жалеете ракет , с кем вы воевать способны?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 гру, 2025 13:15
Vadim_ написав:я в шоке , 33 года врут натовцы , против кого создавалось оно? против ссср ?, раша наследник СССР и Україна воюет с ней с 2014 года , ау нато ? а вы жалеете ракет , с кем вы воевать способны?
Я уже писал как-то: оно создавалось не так, что бы прямо "против" - а "против, для своих". Поэтому, например, на происходящее в той же Африке - не сильно НАТО и реагировало. Тут ситуация полностью аналогичная.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2