Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1640116402164031640416405 ... 16415>
Повідомлення Додано: П'ят 09 січ, 2026 22:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Согласен, надо было сразу ГрейтДил на тысячетилетие, бриты и то лучше уловили дух творящейся на глазах истории
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 січ, 2026 22:53

budivelnik написав:
  Бетон написав:Мне нужно, чтобы в моей стране можно было жить, а не ждать десятилетиями, пока у них «созреют процессы».
Я не обязан чинить россию, воспитывать её элиты или ждать их Горбачёва.
Это их проблема, не моя и не Украины.
тВОЇ ПРОБЛЕМИ КИМ СТВОРЕНІ?
рОСІЄЮ - ТО ДО НЕЇ І ПРЕТЕНЗІЇ..
а ОПОВІДАННЯ ЩО ТЕБЕ ГВАЛТУЮТЬ І ТИ В ЦЬОМУ ВИНУВАТИЙ - ЗАЛИШ СОБІ.

тИ взагалі усвідомлюєш, скільки агресорів у світі?
Мені що — йти до путіна і жалітись?
Я громадянин України.
І саме Україна зобов’язана мене захищати.
Кожен президент і кожен міністр оборони добровільно йшли на свої посади й брали на себе відповідальність.
Саме їм я і виставляю претензії.
Мене не цікавить росія і не цікавлять інші держави.
Вони не несуть відповідальності за мою безпеку.
Я вимагаю відповідальності від своєї держави — і це моє законне право.
Бетон

Подякував: 213 раз.
Подякували: 481 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 січ, 2026 23:29

Hotab написав:ЛАД

Напомню, что разговор начался именно

Та розмова тут почалась 24 лютого 22 року і охоплює різноманітні теми і підтеми. Кожен включається в неї там де вважає потрібним і виходить з неї де хоче.
Але ок, якщо мені не можна було коментувати саме ту частину «вашої» розмови на тему «які США негідники» , яку я хотів (арешт суден), то я можу і не казати нічого))

Вывод неверный.
Я вам не запрещал обсуждать то, что интересно именно вам.
Не пойму, откуда такая реакция.
Просто, как уже писал: "Эти конкретные случаи не окажут никакого воздействия (или бесконечно малое) на нашу войну да и на события в мире". Поэтому ответственность матросов и т.п. меня волнуют поскольку постольку. А вот то, что США (а конкретно Трамп) взяли курс на право силы скажется на всём мире и в т.ч. на нас. Если вы не согласны, это ваше право.
Откуда обиды не пойму.
И не надо обобщать. Вы правильно написали, что здесь обсуждают "різноманітні теми і підтеми", но в данном случае разговор начался именно о поведении США. И так же, как я старался обсуждать этот вопрос, так же вы хотели обсуждать более конкретные вещи. Мне эти вопросы были интересны разве что из общего любопытства. Так что мы просто говорили о разных вещах. Откуда обиды и "можу не казати нічого", не понятно.
Я бы даже извинился перед вами, но не пойму за что.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 09 січ, 2026 23:50, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 09 січ, 2026 23:48

ЛАД написав:вы не понимаете, что обязанность торговать только с одним партнёром приводит к неравноправным условиям. Если вы обязаны продать всю продукцию одному партнёру и за вырученные деньги купить товары у него же, то практически наверняка вы будете продавать дешевле, а платить дороже.

Це ви так думаєте. Можу сказать з власного досвіду. Якось Україні запропонували дещо модернізувать у рамках всієї країни терміном років за 10.
Причому за чужі кошти, віддавать потрібно тільки якщо ми шось заощадили за допомогою модернізації. Вроді все ясно-понятно, все підпишем, давайте гроші, будем модернізувать. Які гроші? Ну як які, на модернізацію.
Виявилось шо грошей нам не дадуть, а віддавать потрібно гроші.
Чому не дадуть? Тому-що будуть працювать їхні інженери, обладнання теж їхнє, не якесь китайське. А ну ето дорого, зарплати у іхніх інжєнєров нє как у нашіх і стоимость оборудованія више кітайского разов в 5. На цьому все і завершилось.
Если вы не понимаете, что поставить страну под контроль это и есть цель агрессии, то ничем не могу помочь.
Видимо, кроме безопасности зада от чечено-бурятов вас ничего больше не волнует.

Ви обіцяли шо до вечора буде наземна операція, от тоді і подивимость. Вечір вже був? За мій зад ви не переживайте, ви за свій більше турбуйтесь.
А венесуельців дійсно потрібно пнуть у потрібному напрямку, подалі від москалів. Чи ми ще почекаємо вечора?
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 січ, 2026 23:48

fox767676 написав:
  Hotab написав:Грошей насиплють. Куди ставати в чергу?

❗️США та Україна підпишуть угоду про реконструкцію на $800 мільярдів, — The Telegraph

Ці гроші будуть залучені протягом десятиліття для відбудови України та поштовху до її економіки.

Підписання станеться за участі Зеленського і Трампа у Давосі.

🇺🇦Реальна Війна | Підписатись

А Трамп знает ? :D
В любом случае только после полного принятия 28 пунктов, и в пакете с дерегулизацией страны иначе все в трубу выйдет

Может, и знает.
Может, и подпишет.
Если будет видеть, как можно забрать раза в 2 больше. Как с Венесуэлы 50 млн. баррелей.
Но и ладно, лишь бы нам что-то осталось. Но боюсь, что результаты у нас будут не китайские.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 00:14

ЛАД написав:Может, и знает.
Может, и подпишет.
Если будет видеть, как можно забрать раза в 2 больше. Как с Венесуэлы 50 млн. баррелей.

Вы тут такой весь из себя типа здравомыслящий
А на самом деле страдаете тем же рогулизмом что и ваши оппоненты, только без рустикальных-западноукроаниских приколов
Достаточно было потратить несколько минут на верификацию изначального сообщения, чтобы понять что очередная, ничем не подкрепленная, хотелка вашего
любимчика , пана Зеленского. Меня от них тощнить начало с лета 2023 когда уже зацвела пышным цветом бусификация, а оно прожекторствовало про "силиконовую долину в Крыму". А вы до сих пор все спускаете с рук вашим выдвиженцам, и по совковой привычке ищете любой подходящий повод чтобы укусить Америку и Трампа в часности. Кусать руку дающую, чтобы поскорей возвратиться к своей блевотине(Соломона 26:11-17 (SYNO))
Живете на их деньги , пользуетесь их продуктами, чтобы в очереднойц раз выплеснуть на них свою черную неблагодарность.
Появился человек, который в кои-то веки назвал все своими именами , предложил приемлимый выход из войны.
Но виноват во всем он. А тот, который хочет еще мариновать миллионы украинцев в бессмысленой мясорубке пока ему не дадут 800 млрд отступных чтобы мариновать 800 тыс армию, больше половины из которых насильно согнанные , оторванные от престарелых родителей и работы - он хороший.
Еще сильпошный "герой" , гордился что "уничтожил план из 28 пунктов". Да этот казачок-ермачок при нормальном бы режиме уже кровью бы истек в подвалах контразведки за саботаж политики стратегического партнера.
Эти 28 пунктов Люди писали!!! А не сильпошник, живое свидетельство деградации охватившей Украину. "Международные отношения" оно заканчивало. У меня знакомые после техникумов гораздо грамотней, они и то успешней переговоры провели бы.
Нет разницы между фракциями рогулей - обе проспонсированы днепро-ашкеназскими кланами, как бы Господар Вельзевула не увиливал от ответственности.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 02:10

fox767676 написав:
  Hotab написав:Грошей насиплють. Куди ставати в чергу?

❗️США та Україна підпишуть угоду про реконструкцію на $800 мільярдів, — The Telegraph

Ці гроші будуть залучені протягом десятиліття для відбудови України та поштовху до її економіки.

Підписання станеться за участі Зеленського і Трампа у Давосі.

🇺🇦Реальна Війна | Підписатись

А Трамп знает ? :D
В любом случае только после полного принятия 28 пунктов, и в пакете с дерогулизацией страны иначе все в трубу выйдет

типове москальске висловлювання
Vadim_

Подякував: 638 раз.
Подякували: 523 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 02:26

Vadim_
я соль земли Украинской
а ты обдриставшийся ухылянт и по совести, и по закону
глушищь страх и совесть суррогатным алкоголем
существо систематически оперирующее этнофолизмами по отношеню к согражданам во время войны и не в окопе, не имеет права на физическое существование
из тебя получился бы наглядный пример классического унтерменша
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 07:43

З діпстейту
З приводу ситуації у 108 ОБр ТрО, яка несе оборону у Гуляйполі

👥 Нещодавно в мережі активно обговорювалася чергова проблема в районі Гуляйполя, яка тепер сталася навколо 108 ОБр ТрО. Дискусії, теорії, звинувачення та багато іншого — все це мало місце в обговореннях, але знову без деталей і конкретики, які мають найважливіше місце в кожній проблемі, що породжує теорії змов. Весь цей час ми намагалися з'ясувати ситуацію і вдалося змалювати більш реальну картинку, яка описує ці всі події:

🛑Бійці 108 ОБр ТрО неодноразово залучалися до навчань 225 ОШП, який проводив подібні навчання часто і для інших підрозділів. На це є відповідні бойові розпорядження 17 АК та взаємодія між командуваннями бригади і полка. Зокрема, це необхідно для злагодження і підвищення ефективності бійців, які суміжно тримають оборону в населеному пункті, який має проблеми в обороні і потребує максимальних зусиль, для утримання рубежів. Відповідна підготовка вже дає свої плоди, де бійці провели успішне відновлення позицій. (Наперед скажемо, що маємо відеодоказ цього процесу). Звичайно, зустрічалися бійці 108 бригади, які заперечували існування навчань, але розпорядження та інші відповідні докази ставили їх твердження під сумнів.

🛑Щодо конкретної ситуації "з бусифікацією" військових, яка нібито проводилися 225 ОШП. В цьому моменті необхідно звернути увагу на командування бригади ТрО, яке не провело відповідну комунікацію зі своїми бійцями та не організувало процес підготовки до навчання. Звучали різноманітні причини, зокрема, й компроментуючі, але їх озвучувати немає сенсу, адже точна причина нам невідома, а важливий тут сам факт, який призвів до наслідку. Бійці "в тилу" 108 ОБр ТрО, які не були готові до приїзду бійців 225 ОШП відповідно почали чинити опір, не розуміючи ситуації. В свою чергу бійці 225 ОШП сприйняли це як небажання та відмову, що утворило своє емоційне сприйняття картини, яка розвивалася. На основі цього виник конфлікт. Варто взяти до уваги, що бійці 108 ОБр ТрО до того всього мали певні обмеження в придатності через поранення, хвороби тощо, що підвищувало градус ситуації. Бійці 225 ОШП цього не знали.

🛑Зібрані бійці були відібрані і доставлені в місце проведення навчання. В нормальне місце, з нормальним забезпеченням. Не в окопи, не на штурмові дії, як це маніпулятивно розповідалося в мережі. Однак в 225 ОШП у всьому підрозділі діє обмеження на використання телефонів військовослужбовцями до одного разу на тиждень, що ускладнило обстановку і запустило процес переживання рідних, які втратили комунікацію з бійцями в такій емоційній ситуації. В свою чергу це запустило процес перекручувань, маніпуляцій та хвилювань з боку рідних, в чому їх також можна зрозуміти. Окремо хочемо зазначити, що інструктори 225 ОШП позитивно відгукуються про ставлення бійців 108 ОБр ТрО до процесу навчання та їх результати.

🛑Важливо зауважити, що в процесі ведення оборони міста, вчергове було зафіксовано факти покидання позицій бійцями ТрО, але вже в складі 108 бригади. І це впливає на оборону, моральний дух інших, хто стоїть на своїх позиціях, а також на комунікацію між підрозділами, які розраховують на наявні ресурси, які б мали бути залучені в обороні. Це додатково створює напругу у взаємодії між бійцями та командуванням підрозділів. Давно вже варто звернути увагу на систему військ ТрО, де багато проблем як з командуванням так із забезпеченням. Жодних нарікань на бійців — вони героїчно в силу обмежених ресурсів виконують свої задачі і демонструють мужність та відвагу. Але вони б могли це робити, маючи забезпечення і відповідне відношення до себе з боку командування.

🛑І останнє. На ситуацію одразу звернули увагу на різних рівнях командування та почали з'ясовувати суть проблеми. Туди була відправлена комісія, одразу була налагоджена комунікація та виправлені помилкові моменти, які сталися за час розвитку цих подій. Наразі конфлікт майже вичерпано, бійці продовжують тримати оборону у взаємодії та взаємозв'язку, де бійці 225 ОШП проводять штурмові дії, а піхотинці 108 ОБр ТрО закріплюються на відновлених позиціях.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 09:34

fox767676 написав:
Чтобы государство могло защищать таких как вы с вадимом, надо сначало (было)
дать ему,государству, возможность защищаться от таких как вы с вадимом
вот такая загогулина получается, панимашь (с) :D
и абырвалга в тот же бусик
попробуйте пернести себя во времени и посадить в бусик что везет вас в кпз
а если не получится - будет то же бусик, но уже в настоящем и на полигон

Добрий ранок .
Бажаю Здоровʼя !…….. ВСІМ

+++
Несподівано
+++
холява
2