fler написав:Ну я все розумію, але шось вже задовбалася сидіти без води, світла та опалення з 11 ранку. Особливо дратують повідомлення про те, як все гарно на правому березі((.
Тре у Бандерлога питати про «сухий душ» і вологі серветки. 😅 Аналогічно по воді. Світло і опалення є. По графіку)
Поскаржилась на форумі і через 10 хвилин вмикнули воду і опалення. А деякі тут кажуть, що наш форум мало хто читає..))
Так . Але насоси будинкові мабуть наковталися повітря і при появі тиску від водоканалу не запустились . Відповідно у мене то тонка цівка, то взагалі нема (так наче при відсутності світла). (вже вирішили проблему)
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 10 січ, 2026 20:19, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:парторг, шо мішає європейським арміям зайти зараз коли вони тут потрібні?
тобі вже відповіли, святоша - для цього кроку теж мати рішучість, яка зараз ще недостатня в європейських лідерів. але час йде - Мерц вже замінив Меркель, а коли з'явиться нове покоління Скорценні - тоді й подивимось.
але коли європейські війська тут з'являться, то побачиш, що борзість руських залишиться лише борзістю.
насмішив з скорцені. Щоб появився скорцені мають зявитись мусоліні і гітлер після світової війни. європейські війська зявляться хіба на західній Україні . В київ ніхто іти не буде. Побачиш побачиш... вже 4й рік бачу як європа хоче воювати не одросла в них рішучість. Тепер я тобі скажу, що ти побачиш якщо це продовжиться. М. Запоріжжя буде на лбз без варіантів. Потом підійдуть до м. дніпра. І це при умові що зеленський має в резерві зо 3 свіжі бригади.
за кого ти вболіваєш, воно зрозуміло. поки що досі Покровськ з Куп'янськом не подужали. тому вологі мрії про Дніпро можеш залишити. а там подивимось, як карта ляже... руські наче б за мир - що ж їх зупиняє?
fler написав:Поскаржилась на форумі і через 10 хвилин вмикнули воду і опалення. А деякі тут кажуть, що наш форум мало хто читає..))
Так . Але насоси будинкові мабуть наковталися повітря і при появі тиску від водоканалу не запустились . Відповідно у мене то тонка цівка, то взагалі нема (так наче при відсутності світла). (вже вирішили проблему)
У нас опалення відновилося без проблем, а зі світлом якась халепа. Вже другий раз вмикають, а воно вимикається через три секунди. При цьому вуличні фонарі горять ок, а будинок вибиває((.
fler написав:Поскаржилась на форумі і через 10 хвилин вмикнули воду і опалення. А деякі тут кажуть, що наш форум мало хто читає..))
У нас опалення відновилося без проблем, а зі світлом якась халепа. Вже другий раз вмикають, а воно вимикається через три секунди. При цьому вуличні фонарі горять ок, а будинок вибиває((.
Треба щоб хтось інформував, що всім одночасно не можна наввлюватист максимумом: бойлери, зарядні станції, теплі підлоги. Поступово. Наша підстанція витримує. Але колись було подібне
Shaman написав:. поки що досі Покровськ з Куп'янськом не подужали. тому вологі мрії про Дніпро можеш залишити. а там подивимось, як карта ляже... руські наче б за мир - що ж їх зупиняє?
за мир вони були раніше поки на фронті була рівновага. ти не зрозумів ні за купянськ ні за покровськ ні за мирноград ні за гуляйполе. Цих міст в Україні вже НЕМА. Ні дніпро ні запоріжжя вони штурмувати не будуть, а будуть виносити. Тепер війна іде не на захоплення а на максимальне знищення.
Shaman написав:. поки що досі Покровськ з Куп'янськом не подужали. тому вологі мрії про Дніпро можеш залишити. а там подивимось, як карта ляже... руські наче б за мир - що ж їх зупиняє?
за мир вони були раніше поки на фронті була рівновага. ти не зрозумів ні за купянськ ні за покровськ ні за мирноград ні за гуляйполе. Цих міст в Україні вже НЕМА. Ні дніпро ні запоріжжя вони штурмувати не будуть, а будуть виносити. Тепер війна іде не на захоплення а на максимальне знищення.
а коли була рівновага? бо за мир вони не були жодного дня...
знищення - оце по-руські. щоб російськомовні українці точно відчули, що таке руський мир. а питання - навіщо, напевне, це не до руських? що твої совіряне кажуть - мета цього яка?..
andrijk777 написав:Орешнік - це міжконтинентальна балістична ракета. Її завдання: ядерний удар по Вашингтону чи Нью-Йорку. - тоді будуть "катастрофічні збитки". Удар по Дніпру чи Львову - це як гарматою(але без снаряду) по горобцям.
Це балістична ракета середньої дальності. Її завдання - удар по Львову, Варшаві чи Гамбургу. До Вашингтона вона не дотягне. В загальному так, це носій ядерної зброї. І удар був шоб полякати Європу - щоб часом не почали хапати російські танкери, наслідуючи Трампа.
«Орешник» является модификацией комплекса РС-26 «Рубеж» РС-26 «Рубеж» - дальность: 2000—6000 км Про сам «Орешник» даних мало. Тупо довіряти Вікіпедії я б не став. Цілі удару мені не відомі. Може так а може і ні. Спорити не буду, може вам якийсь генерал сказав секретну інфу.