|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:55
flyman написав:sashaqblBanderlogце так не працює, бо розказували і розказують, що приходять з відношеннями в конкретну частину а попадають куда ви пишите
працює, знаю примеры.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:09
andrijk777 написав:Стаття фактично підтверджує мої слова що операція таки була здійснена силою а не грошима. В кінці статті сказано що запуски ПЗРК таки були! Тобто ви були не праві.
Як люди люблять говорити на чорне, що воно біле. Звісно, С-300 не стріляли, бо їх знищили. А не тому, що вони не були не були на чергування. А щодо ПЗРК - звісно, один постріл з ПЗРК - це ознака того, що ПЗРК неефективні. Я писав, що по-перше, якюи був чисто силовий наступ, то як мінімум, ми б бачили застосування ПЗРК. І явно в кількості більшій за 1-2 штуки. Та й С-300/Буки хоча б відсріляли БК, незрозуміло з якою ефективністю. А враховуючи як летіли вертольоти на відео, то втрати були б. І то багато бортів. А маємо: С-300/Буки не були на чергуванні. Хтось випадково вистрілив з ОДНОГО ПЗРК(з наявних сотень) і пошкодив ОДИН вертоліт. Точно чекали нападу. Хотаб, ви як вважаєте? Могли 5-6 транспортниих вертольотів пролетіти на висоті кількасот метрів над Каракасом без втрат, якби ППО працювало? Навіть з увахуванням попередніх ударів по позиціях ППО і РЕБу?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:17
andrijk777 написав:........ А ви думаєте весь світ не обуриться, коли він знову нападе?
Обуриться. Так він і зараз обурюється. І що? Я думаю введуть санкції в рази сильніші ніж зараз, якщо він ще раз нападе.
Може, так, може, й ні. Дивлячись, хто буде при владі у партнерів. І головне: ви вважаєте так легко почати війну? Ви не відповіли. Я вважаю це дуже важко і небезпечно. Саме тому війни починають рідко, а в наш час особливо рідко
Не так вже й важко. І не так вже й рідко. Зараз, може, й рідше - війна стала занадто дорогою. І останнє: люди мислять як стадо овець. Якщо сьогодні дощ то і завтра буде дощ. Якщо немає війни то війни не буде - всі та вважали. Тепер коли реально йде війна, то все, тепер миру ніколи не буде - тепер буде вічна війна.
Не вірили у війну з інших причин. Я особисто думаю, шо у випадку миру через півроку війна не почнеться. У випадку перемир'я - може. Хоча, скоріше, пізніше.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 13 січ, 2026 15:39, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:25
sashaqbl написав:.......... Хотаб, ви як вважаєте? Могли 5-6 транспортниих вертольотів пролетіти на висоті кількасот метрів над Каракасом без втрат, якби ППО працювало? Навіть з увахуванням попередніх ударів по позиціях ППО і РЕБу?
Я не хотаб, посмотрим, что он ответит. Но тут может быть ситуация такая, как у нас в Крыму - не решались открыть огонь без приказа. Это сейчас, когда давно идёт война, у нас стреляют по всему, что движется, не раздумывая. А сделать первый выстрел в мирное, вроде бы, время... А ПЗРК в руках не у генерала, а у рядового солдата. И они могли не быть на боевом дежурстве и не на руках.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 13 січ, 2026 15:36, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:29
flyman написав: andrijk777 написав:. Якщо сьогодні дощ то і завтра буде дощ.
Статистично це має високу кореляцію.
Так. Тому треба зробити щоб дощ закінчився і вийшло сонце. Треба зупинити війну і украсти мир. Тоді згідно "статистичної кореляції"  мир буде довго. Та це все логічно. Після 2СВ був(є) довгий мир.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:40
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Стаття фактично підтверджує мої слова що операція таки була здійснена силою а не грошима. В кінці статті сказано що запуски ПЗРК таки були! Тобто ви були не праві.
Як люди люблять говорити на чорне, що воно біле. Звісно, С-300 не стріляли, бо їх знищили. А не тому, що вони не були не були на чергування. А щодо ПЗРК - звісно, один постріл з ПЗРК - це ознака того, що ПЗРК неефективні. Я писав, що по-перше, якюи був чисто силовий наступ, то як мінімум, ми б бачили застосування ПЗРК. І явно в кількості більшій за 1-2 штуки. Та й С-300/Буки хоча б відсріляли БК, незрозуміло з якою ефективністю. А враховуючи як летіли вертольоти на відео, то втрати були б. І то багато бортів. А маємо: С-300/Буки не були на чергуванні. Хтось випадково вистрілив з ОДНОГО ПЗРК(з наявних сотень) і пошкодив ОДИН вертоліт. Точно чекали нападу. Хотаб, ви як вважаєте? Могли 5-6 транспортниих вертольотів пролетіти на висоті кількасот метрів над Каракасом без втрат, якби ППО працювало? Навіть з увахуванням попередніх ударів по позиціях ППО і РЕБу?
Я нічого не зрозумів що ви хочете сказати. Просто перелічили факти! Навіщо ви перелічили факти??? Вони мені і так були відомі і до вашої статті. Де конкретно я сказав на чорне біле? Ви конкретно сказали на чорне біле: коли сказали що все домовлено і що жоден ПЗРК не вистрілив. Лінь шукати цитату, якщо треба знайду.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:48
andrijk777 написав:Ви конкретно сказали на чорне біле: коли сказали що все домовлено і що жоден ПЗРК не вистрілив. Лінь шукати цитату, якщо треба знайду.
Я сказав, що СУДЯЧИ з того ЯК ПРОВОДИЛАСЯ ОПЕРАЦІЯ, скоріш за все Мадуро злили свої ж. Поки що грунтовних заперечень, що було саме так, я не побачив.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 16:01
ЛАД написав: andrijk777 написав:........ А ви думаєте весь світ не обуриться, коли він знову нападе?
Обуриться. Так він і зараз обурюється. І що? Я думаю введуть санкції в рази сильніші ніж зараз, якщо він ще раз нападе.
Може, так, може, й ні. Дивлячись, хто буде при владі у партнерів. І головне: ви вважаєте так легко почати війну? Ви не відповіли. Я вважаю це дуже важко і небезпечно. Саме тому війни починають рідко, а в наш час особливо рідко
Не так вже й важко. І не так вже й рідко. Зараз, може, й рідше - війна стала занадто дорогою. І останнє: люди мислять як стадо овець. Якщо сьогодні дощ то і завтра буде дощ. Якщо немає війни то війни не буде - всі та вважали. Тепер коли реально йде війна, то все, тепер миру ніколи не буде - тепер буде вічна війна.
Не вірили у війну з інших причин. Я особисто думаю, шо у випадку миру через півроку війна не почнеться. У випадку перемир'я - може. Хоча, скоріше, пізніше.
залежить чи виборець наступить на граблі ще раз (там вище писали: "якщо був сьогодні дощ, то і завтра теж")
-
flyman
-
-
- Подякував: 1624 раз.
- Подякували: 2873 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 13 січ, 2026 16:02
andrijk777 написав: flyman написав: andrijk777 написав:. Якщо сьогодні дощ то і завтра буде дощ.
Статистично це має високу кореляцію.
Так. Тому треба зробити щоб дощ закінчився і вийшло сонце. Треба зупинити війну і украсти мир. Тоді згідно "статистичної кореляції"  мир буде довго. Та це все логічно. Після 2СВ був(є) довгий мир.
тема ББ не розкрита, особливо у світлі, від "раша ось-ось розпадеться, тільки ще піднажати" до "зразу нападе знову, бо папір дорожче договору"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1624 раз.
- Подякували: 2873 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 13 січ, 2026 16:28
flyman написав:залежить чи виборець наступить на граблі ще раз (там вище писали: "якщо був сьогодні дощ, то і завтра теж")
Шмигаль закликає прийняти урядовий законопроєкт про терміни служби та нові контракти 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2