Shaman написав:[url=https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/rosiya-perenesla-termini-zahoplennya-donbasu-ale-voni-takozh-nerealistichni-nyp-vkazala-na-prichini-50576584.html] Переломити хід війни може допомога Україні в досягненні успіху на полі бою і в небі, одночасно з посиленням економічного тиску на РФ. Уповільнивши наступ російських військ і зміцнивши позиції України, можна змусити Путіна переглянути свої цілі щодо завоювання країни, переконані автори статті.
И уже в четвертый раз за сегодня - ну ок, нашли способ Перелома - так чего не используют? 🤔
чекаємо, коли Трамп ......
Потужно... А "план Б" на случай, если "вдруг" у Трампа свое виденье происходящего - есть? Или "ой, всьо!"?
народ не підтримує - й ти це знаєш. будь-яка притомна людина знає. окрім брехунів, які все шукають останню вербу. але ще достатньо бетонів - що він марно в спортзал ходить? можна ще на Закарпатті пошукати... людей достатньо, треба лише наводити лад з цим... скільки там - тільки 2 млн людей в розшуку?
Человек говорит, что "достатньо бетонів", которые в спортзал ходят, готов "на Закарпатті пошукати", но сам ... ни-ни. Это не вариант.
Я просто не знаю цього чоловіка і не маю часу перевіряти тому прошу координати або якщо хтось бажає задонатити то дам координати командира але треба все перевірити, але схоже що це дійсно військовий тому якщо хто бажає - будь ласка
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Нед 18 січ, 2026 14:24, всього редагувалось 1 раз.
я неодноразово викладав свої умови, й ти сам це підтверджував, але казав, що вони неприйнятні - а тепер кажеш, що не викладав.
Можно, конечно, написать умови: - прекратить огонь; - вывести войска на границы 1991 (или ещё Кубань добавить?); - заплатить репарации в размере 500 млрд. долл. (или больше?). После этого гордо рассказывать: "Я свої умови виклав!"
"ГУР предупредил об ударах по АЭС". Ви уявляєте, скільки часу не буде електроенергії по всій країні, якщо кацапи це зроблять? Для дзеркальної відповіді у нас лише міфічні фламінги. А "можна ж було у квітні", але потужникам таке не підійшло, бо "це капітуляція", бо "знову нападе", бо "нападе на Європу", бо "ми щит" і тому подібне божевілля.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 18 січ, 2026 14:46, всього редагувалось 1 раз.
За даними АТЕШ, кадировці зосереджені на промислових ресурсах Маріуполя. Кремль фактично дозволяє їм грабувати місто, ігноруючи інтереси місцевих жителів та рядових російських колабораціоністів, підкреслили агенти руху.
Вони додали, що мешканці міста все частіше помічають у місті військових кавказької зовнішності з шевронами Ахмат на дорогих позашляховиках без номерів або з підробленими знаками. Таке демонстративне пересування свідчить про їхню впевненість у безкарності та статус нових «хазяїв» регіону, наголосили в АТЕШ.
тут відчують всю волю, як у Москві в 90х роках. з чеченським нюансом...
Сибарит написав:Если я правильно понимаю, речь идёт не о сумме, а о покупке чего-то, что не получается достать по месту. Денежного смысла в таком обращении я не вижу.
flyman написав:в чому мінуси "для этой страны" (судічи із суджень, перестановка доданків суми не змінює)?
Нафта не подешевіє, російська - тим більше. А Росії буде більша бабла. Для тебе це плюс чи мінус?
Нафта дешевіє/дорожає від попиту пропозиції. Поки що глобальна стагнація, і перерозподіл ринків. CRUDE OIL WTI від $120 у 2022 дійшла до $60, але "нафта не подешевіє". Це вона скільки має бути $15 по твоєму? А якщо буде $57.5? Це "не подешевіє"
До $120 дошла на панике из-за нашей войны. А весной 2020 падала и ниже $20. $12,83 28.04.2020 (). Как-то вы очень односторонне показываете цены на нефть - всегда отмечаете копеечное снижение и никогда рост.