Shaman написав:якщо жити з сусідом, який хоче тебе знищити, які відносини? ось приклади - Ізраіль-Іран
Гы, Израиль с Ираном стали соседями
можеш ще погигикати - оточуючим буде зрозуміло, з ким мають справу. Іран - головний ворог Ізраіля. й саме на його гроші існують Хезболла, ХАМАС та інші терористи (не лише його, але іранських там достаньо). фінансує всіх місцевих терористів, а в самому Ірані тим часом частина населення взагалі не їсть білок - бо немає за що купити. диктатури вони такі, трохи безжалісні...
На переговорах в ОАЕ немає жодних ознак компромісу між Україною та рф, — Reuters
США та росія тиснуть на Україну, щоб вона віддала Донбас.
На відміну від попереднього складу делегації рф — практично ніхто з росіян не намагався «ламати комедію» й перетворювати розмову на лекцію про печенігів та половців.
Сьогодні Вже розпочався другий день перемовин України, США та рф в ОАЕ, зустрічі проходять у різних форматах, — росЗМІ
Так все уже...
У Саудівській Аравії, в Ер-Ріяді, делегації США та РФ завершили переговори, повідомляють російські медіа. Вони були закритими і тривали понад 12 годин.
Зазначається, що спільна заява за підсумками переговорів буде опублікована завтра, 25 березня.
но чем оно закончилось - уже понятно: жаль Рошен...
У Саудівській Аравії, в Ер-Ріяді, делегації США та РФ завершили переговори, повідомляють російські медіа. Вони були закритими і тривали понад 12 годин. Зазначається, що спільна заява за підсумками переговорів буде опублікована завтра, 25 березня.
"Після 4 березня 2027 року Європейський Союз планує припинити дію механізму тимчасового захисту для громадян України. Це означає, що автоматичне право на проживання в країнах ЄС буде скасовано, а подальше перебування українців залежатиме від національних міграційних процедур кожної держави.Після завершення дії тимчасового захисту українці матимуть два базові сценарії: Оформлення національного дозволу на проживання в країні фактичного перебування. Добровільне повернення в Україну. У країнах ЄС діють різні підходи до легалізації: в одних державах ключовою вимогою є стабільний дохід і трудовий контракт; в інших — наявність житла, знання мови або проходження інтеграційних курсів." Джерело: hunter, краще вчіть мову (іноземну або українську ) та шукайте роботу, поки "пенделя" не отримали.
У Саудівській Аравії, в Ер-Ріяді, делегації США та РФ завершили переговори, повідомляють російські медіа. Вони були закритими і тривали понад 12 годин. Зазначається, що спільна заява за підсумками переговорів буде опублікована завтра, 25 березня.
"Після 4 березня 2027 року Європейський Союз планує припинити ......
А смысл паковать - что бы они еще год стояли? Да и планує - то дело долгое
Shaman написав:...... ЛАД, я вже питав тебе - а чого ти не захищаєш? ЛАД каже - закон дозволяє вже не захищати. але я так розумію, закон дозволяє лише ЛАДу, для інших він не писаний - так ЛАД? ..........
Чудак. Когда вам исполнится 75, я посмотрю, как вы будете реагировать на предложение "в окоп". Независимо от закона.
приклад - Ізраіль-Іран, .... мені більше подобається приклад Ізраілю
Странно, а Израилю почему-то не нравится. У Израиля с самого начала были враждебные отношения со всеми арабскими странами. Не было даже дипотношений. И он этому не радовался, а пытался их нормализовать. Со скрипом, с помощью США это постепенно удаётся. Тянется медленно и долго, но тем не менее. Со многими арабскими странами отношения нормализованы. По крайней мере уже не ставят цель "сбросить в море". Если вам нравится режим фортеці, то вперед и с песней. Но не надо навязывать такую модель всей стране. Да, пока война надо воевать. И желательно не языком. А после войны надо стараться укреплять мир по мере возможности, а не откладывать это на 40 лет, перекладывая на детей и внуков. Армию при этом укреплять тоже надо. Степень укрепления зависит от того, насколько удастся нормализовать отношения с соседями. Со всеми.
Пам,ятаєте три признаки псіхопата ? Я нещодавно вам писав ...
ну не знаю наверное истеблишменту удобно когда большинство - безропотная скотина максимум способная на бессмысленные челобитные "закрити небо","дати тепло" но цивилизацию двигает другой тип людей, можете называть его как хотите. даже "психопотами"
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 24 січ, 2026 17:30, всього редагувалось 1 раз.