|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:34
Xenon написав:Забавная уступка - "мы не будем требовать то, что и так не можем захватить"...
пропущено ключевое слово - "пока"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:36
_hunter написав: Xenon написав:Забавная уступка - "мы не будем требовать то, что и так не можем захватить"...
они требуют то что среднестастически захватывают за год, может не на донецком а на всех направлениях. принципиальная разница? пока есть Трамп, нового вторжения не будет, можно было успеть построить новые укрепления
-
fox767676
-
-
- Подякував: 431 раз.
- Подякували: 219 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:37
Бетон написав:В Киеве на вокзале побили тцк и полицию. В конце бутылку кинули по бусу. молодёжь, бабули, женщины отбили человека. Молодцы
Цыгане чтоль? Это да, к ним не подойдешь, силища
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:45
_hunter написав: katso написав: Water написав:Так а если Харьков вдруг захватят, то в этом что, он будет виноват, в свои 75 лет, и поэтому будет должен от украинской пенсии отказаться?
был тут на форуме один "законопослушный правдоруб" с югов - так тот не то, что не отказался, но даже в налоговую не сообщил - как того Закон требует...
из окопа , як ? у податкову потрібно щомісячно здавати звіти ,і іх не ип'т где ті наразі, в законе нету ті в ЗСУ
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 01 лют, 2026 10:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 527 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:48
ЛАД написав: Water написав: ЛАД написав:Карелия была с самого начала в составе СССР на правах автономии.
Ви підручник історії радянського союзу якого року гортаєте? 1917. Після розпаду імперії Фінляндія стала незалежною. Уся «фінська Карелія» (включно з Виборгом) залишилася у складі Фінляндії. 1939–1940: Зимова війна СРСР вимагав від Фінляндії поступитися частиною Карелії для «безпеки Ленінграда». Фінляндія відмовила → почалася Зимова війна.
Понятно, об АКССР вы не слышали.
Може за КАсср? Бо Каракалпакія ну ніяким боком. Ні, не чув. Апочємувиспгашиваєтє? Свого часу по цій клятій історії, десь починаючи з Керенського, у мене була трійка. Чому? Це все з клятого радіоприймача VEF, який в нас був. Слухав не тільки "Голосамєрікі", а й усілякі "Радіодамаск", "Радіотірана". Батя, ще коли служив у Тірасполі, розповідав як вони відправляли "сирійців" на бойових літаках МіГ-21, воювать з Ізраїлем. Багато було інформації за Японію, Сахалін, В`єтнам, Кубу, Афганістан та багато іншого. Політінформація, послухав новину за Чернобиль, виступив... після чого сказали шо дорога до камсамолу мені зачинена і я пашьол по наклонной. Після розвалу цієї махіни, коли повилазили всі ці новини з усіх прасок, я сказав- і після цього всього вони мені у носі забороняли ковирятись. Так ось, повернемось до Фінляндії, я колись жив у невеличкому містечку біля ще тоді лєнінграду, з назвою Кузьмолово, до війни це містечко називалось(трішки забулось, складна для мене назва) Куйсманмяки. Чи ви мені теж у носі забороняєте ковирятись? Стосовно іншого вашого питання за окупацію, так, в моєму житті була і окупація. Поки ви цього не пройшли- ви цього не зрозумієте хто фашисти.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:52
_hunter написав:был тут на форуме один "законопослушный правдоруб" с югов - так тот не то, что не отказался, но даже в налоговую не сообщил
yanyura? Йому потрібно ще доплатить.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:53
_hunter написав: katso написав: Water написав:Ви би хотіли так другу отримать, нікуди з Харкова не виїжаючи?
Так а если Харьков вдруг захватят, то в этом что, он будет виноват, в свои 75 лет, и поэтому будет должен от украинской пенсии отказаться?
был тут на форуме один "законопослушный правдоруб" с югов - так тот не то, что не отказался, но даже в налоговую не сообщил - как того Закон требует...
Вот это претензия... У остальных же все по белому, все ж сообщают в налоговую про свой первый миллион, зарплаты в конвертах, продажи на олх, правда?
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:53
_hunter написав: Дюрі-бачі написав:Ще один знайомий приїхав в СЗЧ. Дізнався, бо у Viber прийшло повідомлення "абонент має новий номер". Каже, що з приходом Федорова в міністерство в них почалась тотальна боротьба зі смартфонами в солдат, прям фізичне знищення, щоб ті сиділи в інформаційній ізоляції.
увы, но этим путпм все режимы идут: неосведомленных о происходящем людей легче в узде держать...
Добрий ранок . ....це хто неосвідомлений ? ...ті що кинули та зрадили свїх побратимів ,Батьківщину ? Все вони добре усвідомлюють ! до речі ...ви і ваш син є звичайними зрадниками .СВІДОМИМИ ДУМАЮ І МАЮ НАДІЮ ,що тій хлопець (Федоров) даст раду ухилянтам та зрадникам ...
Востаннє редагувалось холява в Нед 01 лют, 2026 10:56, всього редагувалось 1 раз.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:54
Water написав: ЛАД написав: Water написав:Може за КАсср? Бо Каракалпакія ну ніяким боком. Ні, не чув. Апочємувиспгашиваєтє? Свого часу по цій клятій історії, десь починаючи з Керенського, у мене була трійка. Чому? Це все з клятого радіоприймача VEF, який в нас був. Слухав не тільки "Голосамєрікі", а й усілякі "Радіодамаск", "Радіотірана". Батя, ще коли служив у Тірасполі, розповідав як вони відправляли "сирійців" на бойових літаках МіГ-21, воювать з Ізраїлем. Багато було інформації за Японію, Сахалін, В`єтнам, Кубу, Афганістан та багато іншого. Політінформація, послухав новину за Чернобиль, виступив... після чого сказали шо дорога до камсамолу мені зачинена і я пашьол по наклонной. Після розвалу цієї махіни, коли повилазили всі ці новини з усіх прасок, я сказав- і після цього всього вони мені у носі забороняли ковирятись. Так ось, повернемось до Фінляндії, я колись жив у невеличкому містечку біля ще тоді лєнінграду, з назвою Кузьмолово, до війни це містечко називалось(трішки забулось, складна для мене назва) Куйсманмяки. Чи ви мені теж у носі забороняєте ковирятись? Стосовно іншого вашого питання за окупацію, так, в моєму житті була і окупація. Поки ви цього не пройшли- ви цього не зрозумієте хто фашисти.
ші ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 01 лют, 2026 10:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 527 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лют, 2026 10:54
_hunter написав: Xenon написав:Забавная уступка - "мы не будем требовать то, что и так не можем захватить"...
В обозримом долгосрочном будущем они и не смогут это сделать силой. Да, сейчас кацапам основательно помогает Дональдак, но он же не вечный и рано или поздно его наконец грохнут(или сам сдохнет) и осенью после выборов в Конгрессе наконец его власть начнет шататься. И тогда вопрос с помощью от США может опять поменяется в нашу сторону
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
|