|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:06
sashaqbl написав:Недавно я показував будівельнику розмір своїх донатів до мобілізації. Зможете показати шось подібне?
Навіщо?
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:08
andrijk777 написав: prodigy написав:вибори в двох палатах в США 5 november 2026 Трамп намагається укласти "сделку" до літа(або літом), щоб у нього були карти, якщо ніт, то карт немає і респи однозначно програють, то Трампу імпічмент unavoidable
У випадку імпічменту Трампа президентом США стане Венс. Цей чувак ще гірше налаштований до України ніж Трамп. Цікаво почути що ви тоді заспіваєте?
DJ Венс гарно вміє перевзуватись в стрибку Тож перевзується, якщо що ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:10
Banderlog написав:Мені плювати що ви там куди генеруєте пані проффесоркиня. Не путайте державну кишеню з моєю.
А ти в свою кишеню зараз звідки отримуєш ? З державної кишені ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:14
sashaqbl написав:UPD: наскільки володію питанням, зарплатня, як і техніка, більшою мірою фінансується партнерами, а не генераторами.
Ось тут ти дав в штангу ... не володієш питанням Зарплатня та грошове забезпечення - з бюджету Техніка - партнери PS. До речі, невже в твоєму підрозділі нічого немає від волонтерів ? Зовсім ? От не повірю Бо потреби підрозділів дуже великі
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:23
pesikot написав: Banderlog написав:Мені плювати що ви там куди генеруєте пані проффесоркиня. Не путайте державну кишеню з моєю.
І ? По перше якщо будуть платити стільки скільки мені буде достатньо щоб я був добровільно то поговорим. А поки я нормально і без державних грошей можу прожити. По друге хто тобі сказав, що виплати мені залежать від того скільки ти з професоркинею платиш? ) нема привязки виплати військовослужбовцям віл наповненості бюджету.)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:26
pesikot написав:PS. До речі, невже в твоєму підрозділі нічого немає від волонтерів ? Зовсім ? От не повірю Бо потреби підрозділів дуже великі
дружище іди ти сюди і хай потреби підрозділу стануть твоїми потребами з якого ти рішив що вони наші? Це раз а по друге з якого ти рішив що ти більше донатиш на підрозділ за того хто там воює?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:27
fler написав: sashaqbl написав:Недавно я показував будівельнику розмір своїх донатів до мобілізації. Зможете показати шось подібне?
Навіщо?
Злив зараховано.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:31
pesikot написав:Ось тут ти дав в штангу ... не володієш питанням Зарплатня та грошове забезпечення - з бюджету Техніка - партнери PS. До речі, невже в твоєму підрозділі нічого немає від волонтерів ? Зовсім ? От не повірю Бо потреби підрозділів дуже великі
Це ти дав штангу. Бюджет на 60% фінансується партнерами. То, що вони "не платять військовим" - то все галіма лапша. Від переколадання грошей з правої кишені в ліву грошей більше не стає. Ти навіть не уявляєш наскільки великі потреби. І наскільки мала частка волонтерки. До тебе те ж питання, що і до флер, шамана та інших незламників: можеш показати хоча б той рівень донатів, що був у мене до мобілізації?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:41
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Мені плювати що ви там куди генеруєте пані проффесоркиня. Не путайте державну кишеню з моєю.
І ? По перше якщо будуть платити стільки скільки мені буде достатньо щоб я був добровільно то поговорим. А поки я нормально і без державних грошей можу прожити.
Щось ти зовсім забрехався )) То звідки тобі платят в ЗСУ ? З державної кишені ? Чи ти щось продаєш наліво, перебуваючи в ЗСУ ? Оце "явка с повінной" При таких розкладах, ти з ЗСУ не підеш Якби ти не казав, що ось-ось піду ) Banderlog написав:По друге хто тобі сказав, що виплати мені залежать від того скільки ти з професоркинею платиш? ) нема привязки виплати військовослужбовцям віл наповненості бюджету.)
Да прям ... ) Відкрию тобі страшну військову таємницю ... ) Якщо в бюджеті не буде грошей, то тобі теж не буде виплат Тому прив"язка є і вона пряма
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 09 лют, 2026 19:43
sashaqbl написав: pesikot написав:Ось тут ти дав в штангу ... не володієш питанням Зарплатня та грошове забезпечення - з бюджету Техніка - партнери PS. До речі, невже в твоєму підрозділі нічого немає від волонтерів ? Зовсім ? От не повірю Бо потреби підрозділів дуже великі
Це ти дав штангу. Бюджет на 60% фінансується партнерами. То, що вони "не платять військовим" - то все галіма лапша. Від переколадання грошей з правої кишені в ліву грошей більше не стає. Ти навіть не уявляєш наскільки великі потреби. І наскільки мала частка волонтерки. До тебе те ж питання, що і до флер, шамана та інших незламників: можеш показати хоча б той рівень донатів, що був у мене до мобілізації?
Чекаю від тебе відповіді стосовно ВПК Росії, щось ти проігнорував це Дивно ... чому ... PS. А ще прокоментуй, оце, що я виділив
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2