Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16730167311673216733>
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 12:56

BIGor написав:
  fler написав:hunter, у мене є краща пропозиція. Щоб не заморачуватись з е-бронюванням треба повернути умовних Хантерів з-за кордону і ними замінити Бандерлогів. При цьому бюджет України ніяк не постраждає, адже він від Хантерів нічого не отримував. Натомість, у бюджеті ЄС вивільняться 500 ойро з кожного Хантера, які можна буде спрямувати до бюджету України на військові потреби. Ця схема однозначно win-win, бо зміцнює оборону України і безпеку ЄС. Крім того, український тил не постраждає. Як вам? :D

Вибачаюсь що влажу, але хіба "доктор наук" не знає, що кріпацтво (форма рабства) у Російській імперії було скасовано в 1861 році?

Що будемо робити з незаконним перетином державного кордону? Панять і прастіть?
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 13:07

Shaman написав:
  BeneFuckTor написав:...
Повторю що до Вас перетензій немає. Є притензії до любителів воювати чужими руками. До цього вже писав що всі мої родичі чоловічого полу до троюродних(яких я і не знаю) в армії, крім мене, я ухилянт, і буду ухиляться до останнього і про победні победи не пишу, знаю як там не солодко, поки топ менеджери рахують як відправити якийсь ширпотрьоб в європу, типу його там немає)
...

а щодо претензій - а назвіть, кого ви називаєте любителями воювати чужими руками, й головне чому? бо накинути це легко - повідомлення все стерпить, але ці накиди зазвичай вигадки.

а по факту якось так вийшло, що ухилянти почали активно накидати на інших, щоб відвести увагу від свого ухилянства. типу я ухилянт й це нормально, а воювати мають міфічні "до останньої верби" - але окрім ухилянтів та капітулянтів ніхто так не пише. парадокс, але так працює демагогія... 8)
ти такий самий ухилянт як і вони.
А щодо останньої верби то парадокс, но ці заклики придумали не ухилянти а такі патріоти як ти. А тепер вже задню даєте. Добре, не до останньої верби а до коли маєм воювати? Путіна питати? Ти тут ні причом? Нікого не посилав, кушав мацу та грався з мячом? :lol:
То коли нас замінять?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 13:17

fler написав:
  BIGor написав:
  fler написав:hunter, у мене є краща пропозиція. Щоб не заморачуватись з е-бронюванням треба повернути умовних Хантерів з-за кордону і ними замінити Бандерлогів. При цьому бюджет України ніяк не постраждає, адже він від Хантерів нічого не отримував. Натомість, у бюджеті ЄС вивільняться 500 ойро з кожного Хантера, які можна буде спрямувати до бюджету України на військові потреби. Ця схема однозначно win-win, бо зміцнює оборону України і безпеку ЄС. Крім того, український тил не постраждає. Як вам? :D

Вибачаюсь що влажу, але хіба "доктор наук" не знає, що кріпацтво (форма рабства) у Російській імперії було скасовано в 1861 році?

ваш сын с мужем уже съЁ... в Молдову от нашей непереможной 425й бригады?
барабашов

Подякував: 298 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 13:34

Banderlog написав:
То коли нас замінять?

Коли буде можливість замінити. Наразі, може змінять систему скільки тих хто не пішли у СЗЧ і діловоди, можуть міняти тих хто втомився.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 13:42

fler написав:
  BIGor написав:

видимо , всю шайку держвлади ,від потужного до останнього прокурора з суд'ею и полициєю з тцк і сп і прочими пі дар амі і мерами с сине белой краской ...
Vadim_

Подякував: 646 раз.
Подякували: 529 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 13:58

У цю гру можна грати удвох))

барабашов написав:
  fler написав:
  BIGor написав:Що будемо робити з незаконним перетином державного кордону? Панять і прастіть?

ваш сын с мужем уже съЁ... в Молдову от нашей непереможной 425й бригады?

Барабашка, ви наполягаєте на перевірці законності вашого виїзду чи документів про придатність до мобілізації?
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 14:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:Коли буде можливість замінити. Наразі, може змінять систему скільки тих хто не пішли у СЗЧ і діловоди, можуть міняти тих хто втомився.

Сирський вже міняв.
Допереводили тиловиків у окопи.
А потім плачуться, чому б*** рекрутинг не працює.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 14:32

sashaqbl написав:
  stm написав:Коли буде можливість замінити. Наразі, може змінять систему скільки тих хто не пішли у СЗЧ і діловоди, можуть міняти тих хто втомився.

Сирський вже міняв.
Допереводили тиловиків у окопи.
А потім плачуться, чому б*** рекрутинг не працює.

ментов и хотабов?рилом в окоп?
"непридатных" ждут окопы
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 11 лют, 2026 14:36, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 14:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Зображення

Тцк разбило голову человеку

За отказ подписывать документы, надели наручники и били по лицу.

Вы хотите сказать, что это не военные преступления?
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Сер 11 лют, 2026 14:39

Бетон написав:Зображення

Тцк разбило голову человеку

За отказ подписывать документы, надели наручники и били по лицу.

Вы хотите сказать, что это не военные преступления?

он сам виноват что у него небыло АК или Стечькина с лимонкой
Vadim_

Профіль

#<1 ... 16730167311673216733>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість