Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1675916760167611676216763 ... 17431>
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:36

Shaman написав:
  Бетон написав:...
людина роками крутиться в районі 10–15 місця. Це стабільний середняк, а не топ.
Олімпійський відбір — мінімальний прохідний рівень у дисципліні, де конкуренція обмежена.
Головний показник — не факт участі, а результат.

Наприклад, я був другим на ЧЄ. Мій рекорд серед юніорів в жимі лежачі досі діючий

наявність власних досягнень не підстава накидати на інших - наче очевидні речі. як на мене середняк на Олімпійських ігрок не гірше ніж 2 місце на ЧЄ серед юніорів.

де твої Олімпійські ігри? не беруть - бо серед ліфтерів не такі сурові вимоги щодо речовин? :lol:

Шаман, у тебе дуже наївне уявлення про професійний спорт.
На топ-рівні фармакологія існує всюди. Її виводять з крові графіком прийому. Це відкрита таємниця будь-якої збірної.
Ну це капець якийсь, наївняк
І друге.
Пауерліфтинг не олімпійський вид спорту не тому, що там якісь суворіші речовини, як ти фантазуєш. Причини набагато прозаїчніші - МОК давно не хоче додавати ще один силовий вид, де складно уніфікувати правила
Тому не треба вигадувати казки про особливу хімію ліфтерів
І головне — ти знову промахнувся по суті.
Ніхто нікого не принижує. Є просто факт: середняк на Олімпіаді — це все одно середняк. Сам факт участі не робить спортсмена топом.
От і все.

Я тому і пішов зі спорту, бо неможливо далі було підтримувати високі результати без фарми. мені воно не потрібне. Я тренуюсь для задоволення
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:37

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:-----------------------------
ЛАД
..........
Тоже интересно.
Не буду говорить о Союзе, где Будівельників просто не было, Но в США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ призывали только "трактористов"? К владельцев магазинов была бронь?
Иканамист.
------------------------------
я що писав, кого призивати, кого ні? я лише написав про ефективність. Будівельник був би ефективний й в тилу, й в ЗСУ - а andrijk777 - ні там, ні там...

Если вы не понимаете, что я написал.
В США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ тоже рассуждали так, что владелец магазина "эффективнее" в тылу, поэтому его призывать не надо, а только "трактористов"?
И вы опять переводите разговор на личности (сейчас на andrijk777), против чего вы протестуете, когда это хоть в малейшей степени касается вас. И сами призываете обсуждать не личности, а идеи и ситуации (правильно призываете, но сами не придерживаетесь этого).

а де я писав, що не треба мобілізувати? знову щось вигадали та самі з собою дискутуєте? Будівельник не підлягає мобілізації з інших причин - але як це вас муляє 8)
Сегодня будивельнику 60+ и я лично о нём и не говорю.
Но оправдание - "владелец магазина" и "наполнитель бюджета" не при чём.

в США здається взагалі по даті народження мобілізували...
В очередной раз напоминаю - незнание не освобождает от ответственности.
Вот ИИ:
Мобилизация США во Второй мировой войне (1941–1945) охватила более 16 млн человек, став масштабным переходом экономики на военные рельсы. Призыв начался до вступления в войну (1940 г.), а возрастной ценз составил 18–45 лет. США нормировали ресурсы, а к 1944 г. из-за нехватки рук призывали даже ограниченно годных и отцов.
Основные аспекты мобилизации:
Масштаб и призыв: В вооруженные силы мобилизовано свыше 16 млн человек. Сначала призывали мужчин 21–36 лет, но из-за нехватки ресурсов возраст снизили до 18 лет.
«Дно бочки»: К 1944–1945 годам, из-за огромных потерь и нужд фронта, требования к здоровью призывников были снижены до минимума, отменялись отсрочки для отцов.
Можете ещё посмотреть здесь: https://www.reddit.com/r/AskHistorians/comments/1cnf7r7/is_it_true_that_most_american_soldiers_in_wwii/?tl=ru
5 декабря 1942 года президент Рузвельт своимуказом 9279прекратил добровольную запись в вооруженные силы США для мужчин в возрасте 18-37 лет на время войны, что также неявно включило флот в сферу действия Закона о выборочной службе. Военные одновременно заявили, что мужчины старше 37 лет более необходимы в гражданской жизни, чем в армии, и отказались от их призыва; позже были предусмотрены положения для многих из этих мужчин для их перевода в резервные компоненты или увольнения
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:38

Hotab написав:
  Xenon написав::mrgreen:

мы также можем объявить прекращение огня россиянам, если они проведут выборы в россии", - сказал Зеленский

Тролить знатно)

Он 7 лет у власти.
Он давно просрочен и это единственный случай, где кацапы правы
Бетон

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 17:45

Hotab написав:Бетон
здатний пройти відбір на Олімпіаду?

Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта
90%+ мирового спорта вообще не олимпийские
А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.
Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет
Вот к чему этот вопрос вообще?

Ещё раз.
Его выпустили завоевать медаль.
Он взял специально, зная про запрет, забаранился.

Величие? Пусть будет так
Бетон

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Сегодня будивельнику 60+ и я лично о нём и не говорю.
Но оправдание - "владелец магазина" и "наполнитель бюджета" не при чём.
Давай мухи окремо - котлети окремо
1 Будівельник НІКОЛИ не говорив про НЕОБХІДНІСТЬ броні для категорії ВЛАСНИК МАГАЗИНУ
2 Будівельник ПОСТІЙНО заявляв
Є наповнювачі Бюджету
Є споживачі Бюджету
Серед цих двох категорій є підкатегорії..
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Тим хто знаходиться на нижніх сходинках наповнювачів Бюджету -БРОНЬ давати не можна
Так само і з СПОЖИВАЧАМИ Бюджету
Є ефективні ( які споживаючи )- дають віддачу (працівники ВПК і інших структур які ПОКРАЩУЮТЬ обороноздатність) - цим треба давати бронь
Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили 9СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:07

Hotab написав:ЛАД

Если об этом заговорил уже и Лубинец

Не знаю хто це, але політики часто кажуть те, що «зайде» людям щоб набрати політичні бали.
Я теж вважаю що дійсно «поодинокі».
Причому жорстоке поводження нерідко:
1. Викликане саме поведінкою «моб ресурсу». (вистачає позерів , які вимахуються для контенту; вистачає повіривших в свою «янеобязанность»)
2. Здійснюється інколи зовсім не ТЦК , а ряженими шукачами легких грошей

Ну і звісно є якийсь відсоток саме тцк-ників, у яких падає планка. Особливо якщо сам навоювався і з контузією покинув фронт, а тут мамині 120кг черешеньки з липовими інвалідностями (суглоби не тримають вагу) розказують що вони не зобовʼязані, показують пальцями на інших.
Лубинец - уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека. Должность не выборная, "те, що «зайде» людям щоб набрати політичні бали" ему не нужно.
Смерти, безусловно поодинокі. Но вы сами пишете: "жорстоке поводження нерідко".
"Если бы президентом был я", то мобилизацию (и не только) проводил бы значительно жёстче, и вероятно, не с 27 или даже с 25 лет. Но не за счёт "жорстокого поводження" ТЦК, а за счёт ужесточения законов и жёстких решений судов за ухилянство (и содействие ему) и СЗЧ. Да и за многое другое.
«I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.»
«Я вам предлагаю только кровь, труд, слёзы и пот»
Если народ этого не принимает, то срочно мир на любых условиях.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:12

Бетон написав:

А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США.

Ещё раз.

Величие? Пусть будет так

Який? Я не питав у тебе про твою здатність пройти на олімпіаду)
Де ти знайшов це питання?)
(Upd: бачу що там виправили відповідь, прибравши цитату і вийшло кривовато, наче я питаю у тебе про твою здатність) .. Але ж ти бачив оригінальний мій пост і відповідав вже на нього)
Я спитав, чи можна назвати людину посереднім спортсменом, якщо він пройшов відбір на Олімпіаду. Ти вище відповів, що він в 15-ти кращих. Я вважаю таких гарними спортсменами. Посередні на олімпіади навіть не пробиваються.
Щодо самого інциденту. Так, можливо свідомо спровокував , розуміючи що відсторонять. Але навіть його гіпотетична медаль має менше медійне значення, чим його відсторонення і весь світ вчергове дізнався (хто не хотів знати, сидів в шорі) що нема ніякого «сво протів нацистав». Є жорстока війна , в якій коцаби вбивають всіх підряд українців.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 лют, 2026 18:19, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:15

budivelnik написав:...........
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.

Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили 9СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
Такие, как ЛАД, честно и добросовестно работали.
А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.
1 Мене не хвилює що і хто робив КОЛИСЬ..
Колись такого як ти розстріляли б в першому закоулку..
Уяви свого коханого сталіна і ти такий по німецьки лепечеш на червоній площі в 1941 році...
Шанс вижити в тебе б був... і то у випадку якби хтось назвав тебе психом і запроторив в інститут сербського
2 Те що ти радиш все зробити через сраку(те що ти робив в совку все життя) якраз і доводить що тебе не варто слухати.
Бо хто тебе послухає - закінчить так як ти
3 Тому Україна і вибрала капіталізм замість педерацизму - що там прислухаються до ефективних рішень( а ефективність визначають кінцевим результатом) а не лозунгами
за все хороше проти всього поганого...
  ЛАД написав:А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
Я в совку тільки міг вчитись ..
Совок розвалився коли мені було 25... при чому я встиг попрацювати в Будівельному Укправлінні
А ти що встиг зробити до своїх 25 в совку? закінчити партшколу..
Тому не треба мені закидати що я розвалив совок
Я якби й хотів - то не встиг би..
А от ти -якраз і був тими головними руками які своєю працею (точніше ледарством) жерли більше ніж створювали.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 18:31

Бетон написав:

Ещё раз.

Величие? Пусть будет так

Пауерліфтинг не тільки тому не олімпійський, є зокрема правило Олімп. Хартії для включення має бути розвинутий в 75 країнах 4 континентів. Для прикладу, син знайомих ліфтерів ЗМС і ЗТУ стає чемпіоном Європи серед юнаків. Дивлюсь протокол а він аж перший з одного учасника. І навіть на юніорських чемпіонатах світу можку бути особливо у важких категоріях учасників приблизно якраз на п'єдестал або на пару осіб більше. З другого боку, якщо би він раптом став олімпійським, то українських призерів-чемпіонів різко би зменшилось, бо конкуренція підстрибнула би на порядки.
Ой+

Подякував: 111 раз.
Подякували: 1166 раз.

Профіль

2
4
  #<1 ... 1675916760167611676216763 ... 17431>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему