|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:12
Бетон написав: Hotab написав:Бетон здатний пройти відбір на Олімпіаду?
Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта 90%+ мирового спорта вообще не олимпийские А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США. Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет Вот к чему этот вопрос вообще?Ещё раз. Его выпустили завоевать медаль. Он взял специально, зная про запрет, забаранился. Величие? Пусть будет так
Який? Я не питав у тебе про твою здатність пройти на олімпіаду) Де ти знайшов це питання?) (Upd: бачу що там виправили відповідь, прибравши цитату і вийшло кривовато, наче я питаю у тебе про твою здатність) .. Але ж ти бачив оригінальний мій пост і відповідав вже на нього) Я спитав, чи можна назвати людину посереднім спортсменом, якщо він пройшов відбір на Олімпіаду. Ти вище відповів, що він в 15-ти кращих. Я вважаю таких гарними спортсменами. Посередні на олімпіади навіть не пробиваються. Щодо самого інциденту. Так, можливо свідомо спровокував , розуміючи що відсторонять. Але навіть його гіпотетична медаль має менше медійне значення, чим його відсторонення і весь світ вчергове дізнався (хто не хотів знати, сидів в шорі) що нема ніякого «сво протів нацистав». Є жорстока війна , в якій коцаби вбивають всіх підряд українців.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 лют, 2026 18:19, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2570 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:15
budivelnik написав:........... 30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне. Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років). Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили 9СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
Такие, как ЛАД, честно и добросовестно работали. А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:25
ЛАД написав:Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.
1 Мене не хвилює що і хто робив КОЛИСЬ.. Колись такого як ти розстріляли б в першому закоулку.. Уяви свого коханого сталіна і ти такий по німецьки лепечеш на червоній площі в 1941 році... Шанс вижити в тебе б був... і то у випадку якби хтось назвав тебе психом і запроторив в інститут сербського 2 Те що ти радиш все зробити через сраку(те що ти робив в совку все життя) якраз і доводить що тебе не варто слухати. Бо хто тебе послухає - закінчить так як ти 3 Тому Україна і вибрала капіталізм замість педерацизму - що там прислухаються до ефективних рішень( а ефективність визначають кінцевим результатом) а не лозунгами за все хороше проти всього поганого... ЛАД написав:А Союз "на лайно" превратили такие прапорщики, которые готовы были служить только в оккупационных войсках за повышенную оплату и увольнялись, как только их лишали кормушки.
Я в совку тільки міг вчитись .. Совок розвалився коли мені було 25... при чому я встиг попрацювати в Будівельному Укправлінні А ти що встиг зробити до своїх 25 в совку? закінчити партшколу.. Тому не треба мені закидати що я розвалив совок Я якби й хотів - то не встиг би.. А от ти -якраз і був тими головними руками які своєю працею (точніше ледарством) жерли більше ніж створювали.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:31
Бетон написав: Hotab написав:Бетон здатний пройти відбір на Олімпіаду?
Пауэрлифтинг неолимпийский вид спорта 90%+ мирового спорта вообще не олимпийские А украинские пауэрлифтеры одни из самых сильных в мире. Возможно уступают только США. Средний фозраст проф спортсменов до 34 лет Вот к чему этот вопрос вообще? Ещё раз. Его выпустили завоевать медаль. Он взял специально, зная про запрет, забаранился. Величие? Пусть будет так
Пауерліфтинг не тільки тому не олімпійський, є зокрема правило Олімп. Хартії для включення має бути розвинутий в 75 країнах 4 континентів. Для прикладу, син знайомих ліфтерів ЗМС і ЗТУ стає чемпіоном Європи серед юнаків. Дивлюсь протокол а він аж перший з одного учасника. І навіть на юніорських чемпіонатах світу можку бути особливо у важких категоріях учасників приблизно якраз на п'єдестал або на пару осіб більше. З другого боку, якщо би він раптом став олімпійським, то українських призерів-чемпіонів різко би зменшилось, бо конкуренція підстрибнула би на порядки.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1158 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:36
Бетон написав: Hotab написав:Тролить знатно)
Он 7 лет у власти. Он давно просрочен
Ми цю тему тут обговорювали багато разів і всі залишились при своїх думках. Бо різні статті законів протирічать одна одній. Хтось хоче бачити «обирається на 5 років», хтось «виконує свої обовʼязки до нових виборів». Конституційний суд може лише поставити крапку, мені ця дискусія не цікава
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:41
rjkz Пане, що тебе сюди занесло?))) Там іншу частину посилання треба залишати в код))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 14 лют, 2026 18:56
⚡️Ракет «Фламінго» у нас лишилось небагато. Кілька днів тому вони завдали удару по місцю базування «Орешника», — Зеленський
«Зараз важливо збільшити їх кількість: росіяни знищили одну велику виробничу лінію — її вже перемістили», - заявив він.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 лют, 2026 19:23
budivelnik написав: ЛАД написав:Не было такого ни в одной капстране и ни в одной войне.
1 Мене не хвилює що і хто робив КОЛИСЬ.. ......
Ну это понятно. В США, Англии и всех других странах живут дураки, которые ничего не понимают в "наполнении бюджета". Прапорщик умнее всех на свете. И гордится тем, что он "наповнювач бюджета", "забывая", что наполняют бюджет люди, которым почему-то надо каждый день кушать, а не рассуждать о языке. И поэтому они свои заработанные деньги несут в его магазин. [/quote] И "забывает", что при наполнении бюджета он очень неплохо наполнил свой карман.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 14 лют, 2026 19:35
Бетон написав:...... Ещё раз. Его выпустили завоевать медаль. Он взял специально, зная про запрет, забаранился. Величие? Пусть будет так
Он прекрасно знал свои шансы. А так - мало того, что запиарился - так еще и орден получил.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 14 лют, 2026 19:36
ЛАД написав: Будівельник написав:Давай мухи окремо - котлети окремо 1 Будівельник НІКОЛИ не говорив про НЕОБХІДНІСТЬ броні для категорії ВЛАСНИК МАГАЗИНУ 2 Будівельник ПОСТІЙНО заявляв Є наповнювачі Бюджету Є споживачі Бюджету Серед цих двох категорій є підкатегорії.. 30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК ) Тим хто знаходиться на нижніх сходинках наповнювачів Бюджету -БРОНЬ давати не можна Так само і з СПОЖИВАЧАМИ Бюджету Є ефективні ( які споживаючи )- дають віддачу (працівники ВПК і інших структур які ПОКРАЩУЮТЬ обороноздатність) - цим треба давати бронь Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років). Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ( навіть Державу соціальтний стрій якої боготворили (СОВОК ) і ту умудрились перетворити на лайно і розвалити.
В США, Англии и всех других странах живут дураки, которые ничего не понимают в "наполнении бюджета". Прапорщик умнее всех на свете Чого дурний - бо бідний Чого бідний - бо дурний ТМ Народна Мудрість (с) Ти в курсі, що ПІСЛЯ провалу у Вєтнамі - США воюють виключно КОНТРАКТНОЮ АРМІЄЮ ? А в контрактну Армію -не йдуть під примусом.. От і виходить Ти настільки вижив з розуму, що не вмієш модернізувати догми совка які тобі вбили ржавими цвяхами в голову в минулому столітті. ПС До речі навіть бліда копія совка (твоя кохана педерація) і то ВОЮЄ контрактною Армією Але ти настільки засліплений власною тупістю що й це не в стані побачити. ЛАД написав:И "забывает", что при наполнении бюджета он очень неплохо наполнил свой карман.
Я ж тобі вже показував Кожен ВКЛАДЕНИЙ мною 1 млн грн дає ( на протязу 3-4 років) 4 млн грн - доходи тих хто працює на обладнанні яке я надав і роботу якого контролюю 2,4 млн грн - таким як ти ( розмір сплачених податків) 1,5 млн - мої... Як бачиш , якби я НЕ НАЖИВАВСЯ - ти б і тобі подібні - подохли з голоду, бо Ви від МЕНЕ ( і тих чию працю я спрямовою і контролюю) - отримуєте в 1,5 рази більше ніж я. 1 А бідний ти не тому що я мало віддаю тобі, а тому що ти зжер своє завтрішнє - позавчора.... 2 Декабристи боролись - щоб не було бідних Совки боряться за те щоб не було багатих ( і лади - їх прапор)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1