|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 лют, 2026 01:16
budivelnik написав:...коли я заявляю що потрапив в 2 млн найкращих серед 40 млн - то для мене це ДИКО ВИСОКЕ досягнення. ...
Дійсно високе. Но давайте выражаться точнее - не найкращих, а наиболее богатых. Это не одно и то же.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 лют, 2026 01:35
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:----------------------------- ЛАД Вы дождались, что вам уже многие пишут то же, что я говорил вам давно. Но вместо того, чтобы задуматься, набираетесь наглости хамить людям, которые вас защищают. И делают это уже не день и не два, и даже не год-два. ----------------------------- й знову перекручення. що саме ви казали? розповідали брехню про мене. так, один з тих брехунів, через яеих на мене пробують накидати.
Повторю- трусливый ухилянт и демагог, научившийся хорошо жонглировать словами и не готовый подтвердить их делом. У начальника Берёзкина Ох и гонор, ох и понт! И душа — крест-накрест досками Но и он пошёл на фронт Лучше было сразу в тыл его Он и раньше не был смел Высшей мерой наградил его Трибунал за самострел
ти як одну пісн. Висоцького вивчив, то тепер постійно її цитуєш? чи це єдина, яку ще пам'ятаєш?
це єдина, которая хорошо описывает вас. Высоцкий чаще писал о смелых и мужественных людях. але по суті розмови сказати нічого не можеш. де я хамив? збрехав й це не я? чому це я буду вислуховувати пусті наїзди? в тому числі від підстаркуватих брехунів? тому, як навчили в срср - слухай й не відсвічуй ми йдемо шляхом Південної Кореї. КНДР - це про Рашу, не плутай очевидні речі.
Пи... ой, свистеть, не мешки ворочать. 
що таке, не бачиш чим схожі КНДР та Раша? чи для тебе це зміст життя - нахвалювати вождя? бо без команди ти сам нічого зробити не можеш, й гадаєш, що всі такі  через це й не подобаються тобі люди, які щось роблять самі, без команди.. чи ти взагалі про що пишеш? чи це не важливо вже в твоєму віці?  пишеш, й добре
Вы очень быстро деградируете. Раньше вы пытались привести хоть какие-то аогументы. Или хотя бы придумать. А сейчас пытаетесь отречься от собственных слов и высказываний. На хамство я вам указывал, сразу после ваших постов. И не только по отношению ко мне, но и к людям, которые вас защищают, пока вы с дивана пишете "патриотические" посты. Поэтому я вам и напоминаю о "начальнике Березкине". Но до вас не доходит. О том, что вы плохо знали укр. язык, вы писали сами относительно недавно и гордились тем, что выучили его быстро, а теперь рассказываете, что всегда знали его прекрасно. А из аргументов у вас остался только мой возраст, только в этом посте трижды упомянули, специально подчеркнул. Аргумент лостаточно смешной, учитывая, что вы, возможно, когда-то доживёте до такого же. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 лют, 2026 07:37
ЛАД написав: Wirująświatła написав:В Одессе 14февраля группа оповещения остановила гражданина для проверки военно-учетных документов - тот в ответ ударил одного из представителей ножом и убежал.
жаль что только одного. Проверка документов во время войны обычная процедура. Удар ножом - элементарное уголовне преступление. Никакой "самообороной" даже непахнет.
а може це ДРГ пі дорів ?замаскована під тцк і сп
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 531 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2026 08:50
TUR написав: Ой+ написав:Для ЗОІ вимога чоловіки 40 країн, жінки 25. К-ть визначають за нац.федераціями.
Вы о каком виде спорта? Скелетоне? На этой олимпиаде 25 мужчин (16 стран) и 25 женщин (17 стран). А всего квалификацию на эту олимпиаду проходили 23 страны итого.
Відбір на ОІ іде 3 роки і потрапляння в число учасників уже неабияке досягнення. З другого боку є програма олімпійська солідарність зі сторони МОК та від міжнародних федерацій, де можуть стимулювати розвиток певних видів і забезпечувати участь в ОІ учасників з невисокими результатами. Також програма ОІ переглядається і можливі як включення нових видів, так і виключення старих з різних причин, зокрема невиконання по поширенню. МОК ще і відслідковує популярність видовища на ТБ, бо від цього напряму залежить окупність. Тому види де мала глядацька аудиторія, як на телемарафоні, не зайдуть. Минулого тижня в неділю е/е майже не було і дивився тижневі новини з ютюба (хотілось позитивчику), то бачив цифру всього 2 тис. глядачів.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1158 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:13
Banderlog написав: Wirująświatła написав:В Одессе 14февраля группа оповещения остановила гражданина для проверки военно-учетных документов - тот в ответ ударил одного из представителей ножом и убежал.
жаль что только одного.
як гадаєте на подібні випадки має реагувати система, пан психолог?
система должна защищать своих. Дать подрезанному Героя Украины, а человека с ножом присадить на 5 лет. Если система не будет этого делать она рухнет. Она так же рухнет защищая интересы меньшинства. Государством не могут быть только силовики и люди под бронью. А остальных куда девать? Бетон написав:В Одессе военные в балаклавах людей вытягивают как скот из собственных дворов
ТЦК хотя бы скот не трогают. Фашисты и скот тоже вытягивали. Не всё так плохо) в 1937 было и хуже. Храните сбережения в курочках и кабанчиках!
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 лют, 2026 10:55, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:17
Vadim_ написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:В Одессе 14февраля группа оповещения остановила гражданина для проверки военно-учетных документов - тот в ответ ударил одного из представителей ножом и убежал....... Проверка документов во время войны обычная процедура. Удар ножом - элементарное уголовне преступление. Никакой "самообороной" даже непахнет.
а може це ДРГ пі дорів ?замаскована під тцк і сп
так и есть: все патрули, как один - предъявляют документы.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:36
❗️рф запустила перші аналоги Starlink, - росЗМІ
Вони являють собою повітряний шар з ретранслятором 5G, він здатний доставляти обладнання вагою 100кг на висоту 20км і забезпечувати Інтернетом великі простори.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:39
Xenon написав:❗️рф запустила перші аналоги Starlink, - росЗМІ
Вони являють собою повітряний шар з ретранслятором 5G, він здатний доставляти обладнання вагою 100кг на висоту 20км і забезпечувати Інтернетом великі простори.
Чекаємо на «шари-перехоплювачі», які будуть летіти туди і збивати той ретранслятор))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2571 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:47
Xenon написав:❗️рф запустила перші аналоги Starlink, - росЗМІ
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 лют, 2026 09:52
Пакет процвітання Плани миру Рішення потужності Центри життєдіяльності Пункти незламності
-
Бетон
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4