Banderlog написав: буде або заміна або обвал фронту оце очевидно.
не жахайте так, бо може в багатьох матка випасти
но не думаєте ж ви що прав будівельник і чим довше солдат на фронті тим якісніший він стає? І так набрали підстаркуватих а уявіть себе з 5 місяців безвилазного зимування на позиціях без опалення води щоб грітись і гарячої їди? І так більшість була з болячками
1 Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає 2 На рахунок болячок - будь яка професія має професійні захворювання тунельний синдром в друкарки чи айтішника геморой у водія і так далі 3 Якщо в ЗСУ є 1+/- млн , а на передку максимум 0,3 млн.... то напевно хтось 5 місяців на передку тому що тебе там ніколи не було...
От і виходить Труси -хрестик Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
Banderlog написав:Якщо не набирати то треба і нам розходитись. Смисл тоді воювати якщо знаєш що демобілізації не буде? Тоді це просто справа часу коли вони виграють.
Демобілізація буде коли закінчиться війна, до того - точно ні. По-моєму це очевидно.
Аж ніяк не очевидно. Це влада робить від що це очевидним і "загальноприйнятним" ця війна перевищує вже всі розумні терміни... це не нормально що 10 частина пожизнєнно буде воювати прикриваючи решту, буде або заміна або обвал фронту оце очевидно.
Очевидно що так буде. Я не кажу що так має бути. Очевидно що це не нормально. Просто для влади це оптимальний варіант, "без напрягів". А влада постійно вибирає найлегші варіанти. Я двома руками за чіткі "правила гри". Але їм це не вигідно. В мутній водичці легше гребти бабло, мутити схеми і потихенько продовжувати своє правління. А винуватий є - путін! Навіть на цьому форумі є папуги(або Зе-боти) які всі проблеми(100%) валять на путіна. В усьому винуватий путін і все.
andrijk777 написав:Це п****ц. Ці упирі при владі збираються воювати ще "декілька десятків років".
Нет организатора. Сейчас идеальное время чтоб их снести. Они сами не уйдут никогда от кормушки. Сколько бы дополнительных десятков тысяч жизней украинцев это не стоило
Та я згідний що вони самі ніколи не підуть і на десятки тисяч життів їм наплювати. Але як їх знести? По-моєму ніяк. Чому ЗАРАЗ ідеальний час? Ні, час такий самий як останні 3,5 років.
flyman написав:не жахайте так, бо може в багатьох матка випасти
но не думаєте ж ви що прав будівельник і чим довше солдат на фронті тим якісніший він стає? І так набрали підстаркуватих а уявіть себе з 5 місяців безвилазного зимування на позиціях без опалення води щоб грітись і гарячої їди? І так більшість була з болячками
1 Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає
Важно-то не чисто математическое определение - а размер (оно же измеримость) того роста Наличие потолка опять же...
Істрєбіна читав в мордокнизі. Побачив як він безапеляційно подає, ображає тих хто дискутує (сумнівається в поданій аналітиці) , відписався. Надто самозакоханий.
АндрейМ написав: Можно, не спорю, но применение можно найти и Вам и Вашим дочерям. И они и я можем чистить картошку или мыть посуду или стирать носки. Я не должен быть в этой очереди первый. Вот, и всё. Я не говорю, что я не должен в ней быть. Просто, Ваши объяснения почему некоторые граждане должны даже на небоевые позиции идти в последнюю очередь, я не принимаю.
Соромлюсь запитати, як ви можете бути в цій черзі першим? Вже понад мільйон чоловіків і скільки-то тисяч жінок побували на фронті й щодня туди потрапляють нові люди з учбових центрів. У мене питання: коли має настати ваша черга? Після всіх Ж18-60? Чому ви постійно порівнюєте себе з жінками? Може варто звернутися до лікаря?
ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
странный этот андрейМ ведь есть абсолютно правовой путь
Там кстати лангустины и прочие тараканы охрененные и копейки стоят
Шаі-Шаі, 80 миль від столиці. Берег океану. Вілла 100м від води (так близько що нещодавній міні-торнадо думав нас здує в океан) . Всю ніч чутно коливання (шторм)). Порція 4 величезні омари (чи ланоустіни, чи то хз що) , там же в нагрузку рис, картошка фрі , салат - 18 дол в рестіку поряд. Я нейтральний до морепродуктів. Хіба з охотки.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 20 лют, 2026 19:45, всього редагувалось 3 разів.
sashaqbl написав:АндрейМ Яка допомога, якщо я запропонував тобі задонатити в фонд з прозорою звітністю, а ти впав на мороз? Ти вже відмовив у допомозі. Двічі: вперше - коли втік, вдруге, коли відморозився від донату...
Ви мене з кимось плутаєте. Я не буду з Вами сперечатись просто із-за поваги до Вас. Ви мене ображаєте, але я намагаюсь не ображатись через те, що Ви у ЗСУ, а я - ні. Ви можете написати мені у приват, якщо Вам потрібна допомога.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 20:46, всього редагувалось 2 разів.