Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:20

BIGor написав:
  sashaqbl написав:Чи є місце в такій країні азіатам чи неграм? Так є.

Бачили колись працюючого негра? Отожбо і воно. Азіати - це звичайно інша тема, але частіше всього вони ворожі до українців. І ті і ті з радістью йдуть на контракт в війська РФ.

я бачив працюючих ганійців,
в порту Такораді (Гана) був такий Kingkong (у мене є фото з ним), у чоловіка було захворювання з дитинства (макроцефалія) і череп мав розмір у 2рази більше за нормальний. Той чувак(років йому було десь 45 у 1998р) приводив на судно 50 молодих негрів на повний робочий день (3 8 до 17), оплата 5 доларів в день,
працювали вони непогано, чіпали іржу кірками, а згодом їм стали довіряти навіть пневмо пістолети. На жаль хлопець помер (мені казали десь через 3-4 роки як ми з ним співпрацювали)

потім десь років 5 ми возили бригаду (6) ганійців на два тижні (Брали у Темі, здавали у Такораді), вони з нами були у Анголі, Конго, Сінегалі , Нігерії, Бенін
працювали вони майже всі добре, хто шланговав-про того писали, щоб більше не присилали.

Ще бачив як китайці будували нові термінали в порту Анголі (одна маленька жіночка 140см, і 30 двохметрових анголців, вона стояла над ними і не давала спину розігнули, тому працювали вони швидко, але важко під спекотним сонцем. Взагалі Африка-важкі умови для стахановців
prodigy

Подякував: 3396 раз.
Подякували: 3364 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

BIGor написав:Бачили колись працюючого негра? Отожбо і воно. Азіати - це звичайно інша тема, але частіше всього вони ворожі до українців. І ті і ті з радістью йдуть на контракт в війська РФ.

Так, бачив. У 2012 році працював кілька місяців у Амстердамі, майже третина інженерів мали африканське коріння.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:22

sashaqbl написав:
In November, he dispatched one of his most senior security officials on a top-secret mission to a European capital to deliver a message to political leaders via intelligence channels: the war scare is fake, and is all about the US trying to leverage pressure on Russia.

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2026/feb/20/a-war-foretold-cia-mi6-putin-ukraine-plans-russia?fbclid=IwY2xjawQFIPpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETIwRVdWbUFuWmhqa3Y0NTZyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHt7b1LmpuAViTOiaqgWt0BxXRiinrYUOOc6slJ2ke_JJxH3GVbdl8jWlXYbw_aem_iX2c7rlgkC3Gm44d4-SHKg

Цікавий матеріал. Наш головноклоунствуючий до останнього не вірив, що відбудеться повномасштабне вторгнення.

Бо Єрмак 10 лютого 2022 привіз два папірця з зустрічі з Дмитром Козаком(правда без печатки), де були (нібито) узгоджені всі питання по Донбасу (тобто причина війни була Єрмаком розрулена)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:33

Banderlog перемовини тривають, Зеленський каже про ще ТРИ РОКИ ВІЙНИ

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:прибрати януковича вийшло не розбудова а розвал держави.
Вам здається що це випадковість, але за умовного "януковича" реально голосувало півдержави.

Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича.
Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их.
Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 21 лют, 2026 12:57, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 12:57

prodigy написав:Banderlog перемовини тривають, Зеленський каже про ще ТРИ РОКИ ВІЙНИ

Ну так чуднєнько. Ще 3 роки побуде призедентом.
За ці 3 роки в нас держава повністю стане прогресивною, розбудується економіка і повернуться ті хто виїхав.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 13:03

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Дело не в расизме.
Тут вопрос в том, за что мы воюем.
Если, как говорят некоторые, за мову, или віру (хотя не вижу разницы именно в вере между УПЦ и ПЦУ, её просто нет - разница только в патриархах, но патриархи меняются), или за лозунг: "Подалі від москалів", - то замена украинцев на "бангладешців" эти цели обесценивает и даже превращает в ничто.
Если наша благородная цель - "спасение европейской цивилизации", то возникает вопрос, почему за всю Европу должны отдуваться только мы?
Не пора ли самим еропейцам поучастврвать?

Подалі від москалів - це подалі від авторитарної азіатської диктатури, яка прагне розширитися на нашу територію. Прибрати Януковича - це теж "подалі від москалів".
Це побудова цивілізованої країни, де люди мають можливість нормально жити і реалізовуватися.
Чи є місце в такій країні азіатам чи неграм? Так є.
Більше того, я вам скажу, в мене в роті служить етнічний росіянин підмосковя. Громадянин РФ.
Так от ментально він мені набагато ближче ніж ви чи летусрок.
Сегодня лозунг: "Подалі від москалів", - может звучать так, как вы пмшете. Изначально он такого смысла не имел, ударение было просто на "москалів".
То, что русские есть разные, я пишу очень давно.
О том, что мы воюем за "цивілізовану країну" и против авторитарного государства тоже пишу давно.
Но тогда 2 вопроса.
Один повторю - если наша цель - "спасение европейской цивилизации", то возникает вопрос, почему за всю Европу должны отдуваться только мы? Почему бы европейцам не поучаствовать? В инербригадах в Испании воевало всего примерно 30 тыс. бойцов (единовременная численность обычно была 6–8,5 тысяч человек) погибло в боях за Испанскую республику около 5 тыс. Почему сегодня в Украине такого нет? Хотя государство настойчиво призывало приехать добровольцев.
Второй вопрос.
Мы воюем за то, чтобы в цивілізованій країні мог жить наш народ или за то, чтобы на этой территории в цивілізованій країні могли жить какие-нибудь "бангладешці"? Ничего не имею против любых "бангладешців", но тогда почему бы им не приезать повоевать самим за своё светлое будущее? И сколько сотен тысяч своих мы согласны положить ради их светлого будущего? (Это не значит, что я как-то настроен против них и их иммиграции).
Третий вопрос личного характера.
В чём вам тот россиянин "ментально набагато ближче ніж" я да ещё и набагать?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 лют, 2026 13:28, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 13:05

Прохожий написав:странный этот андрейМ
ведь есть абсолютно правовой путь
https://www.pravda.com.ua/news/2026/02/19/8021861/
почему не воспользуетсяГ

Что меня удивляет и, да, раздражает во многих согражданах - чопорные гендерные стереотипы. Почему я должен стать женщиной, если я не хочу держать оружие в руках? Женщины, которые хотят воевать или не хотят иметь детей, должны стать мужчинами? Уже тут писали, что мужчины одинаковые с конвейеров не сходят, как и женщины. Повальное желание назвать меня то женщиной, то женским именем вызывает удивление, а Вы и другие еще и радуетесь как дети, когда так делаете. Не может же так быть, что здесь пишут 5-тилетние дети?

И самое главное, что большинство здесь - абсолютные трусы, которые соревнуются в том, у кого важнее или ценнее бронь или отсрочка, но, нет, себя они "женщинами" не считают... Они - самые мужественные бронированные мужчины... :roll: :roll:

P.S. Я думал, что "скрепы" и "традиционные ценности" - это российская штука. Это именно то, от чего Украина пытается избавиться, а мне предлагают буквально то же самое, да, еще и нападают, если я отказываюсь это принимать.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 13:14

sashaqbl написав:
Вам здається що це випадковість, але за умовного "януковича" реально голосувало півдержави.
......
Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.

Откуда такой страррый вывод? - в этой стране - он президент, там - был бы одним из кучки губернаторов...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 13:22

sashaqbl написав:

Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича.
Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их.
Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
Была и Тузла, и история с Мешковым, но войны не было.
И то, что война была неизбежна, утверждение не доказанное.
А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен.
За него реально голосовало половина избирателей и правомочность выборов и их соотвествие демократическим законам были подтверждены Западом.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти