|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:19
Hotab написав:stm Кажуть навіть філіпінки є.
З десяток! І це лише Флайман через Аліекспрес. І 2 насоси.
Живі із плоті і крові. У Флая глобальність спілкування дала збій. Яке визнаю 140$ наразі лише у селі без інтернету можливе, а філіпінську мову навіть по дуолінгво він ігнорує )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:20
Hotab написав: Выбрали бы Януковича в 2004 - был бы газотранспортный консорциум в пакете с безвизом и кандидатством.
Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Да, слили бы компромат Ющенко\Тимошенко , пошли бы свергать как в 2001-2002 Кучму с пленками мельниченко, когда Кучма с НАТО хотел подружиться. Хороши "чеснорукие", они бы повели на Запад тоже до первой пленки
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:23
stm філіпінську мову навіть по дуолінгво він ігнорує
Навіщо вчити мову, якщо Флайман може ротом показати, що філіпінка має робити. Я звичайно ж про приготування обіду 🤭
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:24
stm написав:Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. ) До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію ) теж думаєте пора заборонити математику?  Шоб не смущала арійців? до чернівців не доїжджаю я Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували. Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було. Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:24
АндрейМ написав: ЛАД написав:За него реально голосовало половина избирателей
И эти его избиратели проголосовали за конкретное обещание - тот самый "европейский выбор", как и не его избиратели. По сути, более 90% избирателей проголосовали за одно и то же, но под разными именами. Вполне возможно, что его избиратели его же и изгнали за то, что он предал их выбор.
Сорри, за резкость, но ты - де*** Сообщения с обстоятельной аргументацией и без оскорблений неистово трет модерация, поэтому приходится лаконично
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:29
Banderlog написав: stm написав:Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. ) До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію ) теж думаєте пора заборонити математику?  Шоб не смущала арійців? до чернівців не доїжджаю я Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували. Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було. Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? 
Географія проти тісних взаємозв'язків. США за $ набагато ближчі до Бангладеш ніж Україна. Дипломатичний корпус також відсутній, громадянин Бангладеш має консульство у Варшаві найближче. Законодавство України це треш для наймання іноземного співробітника також. Ми їбались рік щоб зробити офіційне працевлаштування фін.діра з Болгарії, всім офісом їбались і він з нами. На подовження на 4 рік він вже не витримав 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:31
sashaqbl написав: ЛАД написав:А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен.
Вже неодноразово випливала інформація з розслідувань, що захоплення Криму планувалось задовго до початку Майдану. При цілком проросійському президенті. Хіба з цього не випливає, що війна була неминуча? Що війна - це не наш вибір, а російський?
Не следует. Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022? Хотя планы, действительно, вполне могли существовать. В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных. Как написано в статье Гардиан, на кот. вы выше дали ссылку,: «Нельзя откормить свинью в рыночный день», — сказал Уоллес
Надеюсь, вы не сомневаетесь в том, что и в США, и в СССР во время холодной войны траектории стратегических ракет, маршруты бомбардитовщиков и подлодок были рассчитаны и запланированы заранее.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:34
andrijk777 написав: prodigy написав:Бо Єрмак 10 лютого 2022 привіз два папірця з зустрічі з Дмитром Козаком(правда без печатки), де були (нібито) узгоджені всі питання по Донбасу (тобто причина війни була Єрмаком розрулена)
Звинувачувати в чомусь Єрмака - це тупість. Єрмак - ніхто, його не обирали. На цю посаду його призначив Зеленський і міг зняти його з цієї посади будь-коли. Тому за усіє дій Єрмака несе відповідальність виключно Зеленський.
Є два алгоритми людської поведінки.. Перший - легкий, доступний для усіх віків, соціальних станів, розумових здібностей, завжди вірний...ЦЕ - ЗНАЙТИ ВИНУВАТОГО..... Єдина проблема цього алгоритму в тому , що ті хто ним користуються як правило так і залишаються на найнижчих щаблях соціальної драбини.... Бо знайти крайнього -раз плюнути , знайти того хто не наказав знайденого крайнього - два рази плюнути... От тільки від цих пошуків , в особистому житті ( і в життя оточуючого суспільства) - нічого не зміниться.. Другий- на кілька порядків складніший, не завжди можна реалізувати, кардинально нічого не змінює.... ЦЕ - ЩО МЕНІ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ЩОБ ЗМІНИ ВІДБУЛИСЬ (навіть на приватному, мікрорівні з точки зору суспільства) Цей алгоритм складний, потребує знань , витрат часу/енергії, не завжди приводить до вірних висновків, не завжди навіть привівши до вірних висновків-покращує життя.... Тому Якщо по Першому алгоритму живуть 95% , то по другому - 5%... Але якось так стається що ймовірність досягнення успіху ДРУГОЇ групи на два порядки вища ніж досягнення успіху в першій групі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:36
budivelnik написав: ЛАД написав:Экстремальные условия располагают. Недаром наши пешерные предки жили гораздо меньше.
Отже Коли я пишу що МОЇХ 30 років підприємництва в ЕКСТРЕМАЛЬНИХ умовах розвалу країни+первинного накопичення капіталу = втраті 10 років життя... то чомусь мене не слухають.. А тепер порівняйте Я ВЖЕ втратив без війни , а в Тигреняти тільки 10% ймовірність втрати і це при тому що його місячний дохід від такої ризикованої діяльності=моєму тодішньому квартальному і це при тому що якщо ймовірність відбудеться (не дай бог) , то ЙОГО сімя отримає БІЛЬШЕ ніж я залишу своїй... Тепер може зрозумієте порівняння. при чому твій прекрасний генделик з твоїм капіталом до війни? Ти знову будеш чесати що геделик це надбання держави? а твоїх синів цвіт нації я б мав боронити до кінця війни? Приятелю, мені якось байдуже в скільки ти там відсотків з ними входиш і яка польза від тебе бюджету. Це ти своїм продавцям розказуй що генделик то градообразущє прєдпріятіє і ти їх всіх кормиш.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:37
ЛАД написав:Не следует. Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022? Хотя планы, действительно, вполне могли существовать. В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных.
От цим мені мій побратим з російським паспортом і ближче. Він усвідомлює, куди, як і чому рухалась його країна. Ви ж займаєтесь віктімблеймінгом. Для Путіна розвал СССР - це найбільша геополітична катастрофа 20го століття. І він присвятив своє життя, щоб "виправити" наслідки. Війна звісно не була неминуча - якби ми озброювалися і готувалися до війни. І рухались на захід нормальними темпами, не обирали кравчуків, кучм і януковичів - тоді війни удалось би уникнути. Путін шукав би легших жертв. Але оскільки ми намагалися юлити між заходом і сходом, то не отримали достатньої підтримки на заході і стали легкою жертвою. Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|