Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1683616837168381683916840 ... 16843>
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:19

Hotab написав:stm
Кажуть навіть філіпінки є.

З десяток!
І це лише Флайман через Аліекспрес. І 2 насоси.

Живі із плоті і крові. У Флая глобальність спілкування дала збій. Яке визнаю 140$ наразі лише у селі без інтернету можливе, а філіпінську мову навіть по дуолінгво він ігнорує )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:20

Hotab написав:

Выбрали бы Януковича в 2004 - был бы газотранспортный консорциум в пакете с безвизом и кандидатством.

Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь

Да, слили бы компромат Ющенко\Тимошенко , пошли бы свергать как в 2001-2002 Кучму с пленками мельниченко, когда Кучма с НАТО хотел подружиться. Хороши "чеснорукие", они бы повели на Запад тоже до первой пленки
fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:23

stm

філіпінську мову навіть по дуолінгво він ігнорує

Навіщо вчити мову, якщо Флайман може ротом показати, що філіпінка має робити.
Я звичайно ж про приготування обіду 🤭
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:24

stm написав:Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. )
До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію )

теж думаєте пора заборонити математику? :lol:
Шоб не смущала арійців?
до чернівців не доїжджаю я :lol:
Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували.
Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було.
Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? :lol:
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:24

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:За него реально голосовало половина избирателей

И эти его избиратели проголосовали за конкретное обещание - тот самый "европейский выбор", как и не его избиратели. По сути, более 90% избирателей проголосовали за одно и то же, но под разными именами. Вполне возможно, что его избиратели его же и изгнали за то, что он предал их выбор.

Сорри, за резкость, но ты - де***
Сообщения с обстоятельной аргументацией и без оскорблений неистово трет модерация, поэтому приходится лаконично
fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:29

Banderlog написав:
  stm написав:Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. )
До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію )

теж думаєте пора заборонити математику? :lol:
Шоб не смущала арійців?
до чернівців не доїжджаю я :lol:
Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували.
Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було.
Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? :lol:

Географія проти тісних взаємозв'язків. США за $ набагато ближчі до Бангладеш ніж Україна. Дипломатичний корпус також відсутній, громадянин Бангладеш має консульство у Варшаві найближче. Законодавство України це треш для наймання іноземного співробітника також. Ми їбались рік щоб зробити офіційне працевлаштування фін.діра з Болгарії, всім офісом їбались і він з нами. На подовження на 4 рік він вже не витримав :lol:
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:31

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен.

Вже неодноразово випливала інформація з розслідувань, що захоплення Криму планувалось задовго до початку Майдану. При цілком проросійському президенті.
Хіба з цього не випливає, що війна була неминуча? Що війна - це не наш вибір, а російський?
Не следует.
Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022?
Хотя планы, действительно, вполне могли существовать.
В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных. Как написано в статье Гардиан, на кот. вы выше дали ссылку,:
«Нельзя откормить свинью в рыночный день», — сказал Уоллес
Надеюсь, вы не сомневаетесь в том, что и в США, и в СССР во время холодной войны траектории стратегических ракет, маршруты бомбардитовщиков и подлодок были рассчитаны и запланированы заранее.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:34

andrijk777 написав:
  prodigy написав:Бо Єрмак 10 лютого 2022 привіз два папірця з зустрічі з Дмитром Козаком(правда без печатки), де були (нібито) узгоджені всі питання по Донбасу (тобто причина війни була Єрмаком розрулена)
Звинувачувати в чомусь Єрмака - це тупість.
Єрмак - ніхто, його не обирали. На цю посаду його призначив Зеленський і міг зняти його з цієї посади будь-коли. Тому за усіє дій Єрмака несе відповідальність виключно Зеленський.
Є два алгоритми людської поведінки..
Перший - легкий, доступний для усіх віків, соціальних станів, розумових здібностей, завжди вірний...
ЦЕ - ЗНАЙТИ ВИНУВАТОГО.....
Єдина проблема цього алгоритму в тому , що ті хто ним користуються як правило так і залишаються на найнижчих щаблях соціальної драбини....
Бо знайти крайнього -раз плюнути , знайти того хто не наказав знайденого крайнього - два рази плюнути...
От тільки від цих пошуків , в особистому житті ( і в життя оточуючого суспільства) - нічого не зміниться..

Другий- на кілька порядків складніший, не завжди можна реалізувати, кардинально нічого не змінює....
ЦЕ - ЩО МЕНІ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ЩОБ ЗМІНИ ВІДБУЛИСЬ (навіть на приватному, мікрорівні з точки зору суспільства)
Цей алгоритм складний, потребує знань , витрат часу/енергії, не завжди приводить до вірних висновків, не завжди навіть привівши до вірних висновків-покращує життя....

Тому
Якщо по Першому алгоритму живуть 95% , то по другому - 5%...
Але якось так стається що ймовірність досягнення успіху ДРУГОЇ групи на два порядки вища ніж досягнення успіху в першій групі.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:36

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Экстремальные условия располагают.
Недаром наши пешерные предки жили гораздо меньше.
Отже
Коли я пишу що
МОЇХ 30 років підприємництва в ЕКСТРЕМАЛЬНИХ умовах розвалу країни+первинного накопичення капіталу = втраті 10 років життя... то чомусь мене не слухають..
А тепер порівняйте
Я ВЖЕ втратив без війни , а в Тигреняти тільки 10% ймовірність втрати і це при тому що його місячний дохід від такої ризикованої діяльності=моєму тодішньому квартальному і це при тому що якщо ймовірність відбудеться (не дай бог) , то ЙОГО сімя отримає БІЛЬШЕ ніж я залишу своїй...

Тепер може зрозумієте порівняння.

при чому твій прекрасний генделик з твоїм капіталом до війни? :lol:
Ти знову будеш чесати що геделик це надбання держави? а твоїх синів цвіт нації я б мав боронити до кінця війни?
Приятелю, мені якось байдуже в скільки ти там відсотків з ними входиш і яка польза від тебе бюджету.
Це ти своїм продавцям розказуй що генделик то градообразущє прєдпріятіє і ти їх всіх кормиш.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 15:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не следует.
Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022?
Хотя планы, действительно, вполне могли существовать.
В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных.

От цим мені мій побратим з російським паспортом і ближче. Він усвідомлює, куди, як і чому рухалась його країна.
Ви ж займаєтесь віктімблеймінгом.
Для Путіна розвал СССР - це найбільша геополітична катастрофа 20го століття. І він присвятив своє життя, щоб "виправити" наслідки.
Війна звісно не була неминуча - якби ми озброювалися і готувалися до війни. І рухались на захід нормальними темпами, не обирали кравчуків, кучм і януковичів - тоді війни удалось би уникнути. Путін шукав би легших жертв. Але оскільки ми намагалися юлити між заходом і сходом, то не отримали достатньої підтримки на заході і стали легкою жертвою.
Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1683616837168381683916840 ... 16843>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор