Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1687216873168741687516876 ... 17423>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:42

❗️«Якщо вибори це умова закінчення війни, то я готовий! Але якщо ви хочете просто позбавитись мене, як від речі, яка заважає вам, знайдіть хоча б цьому законодавчий шлях», – Зеленський
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Трішки оффтопу ...

Сирський відвідав південь, де триває наступ: ЗСУ звільнили вісім населених пунктів
"З кінця січня цього року на Олександрівському напрямку угруповання ДШВ та суміжні підрозділи відновили контроль над 400 кв. км території та вісьмома населеними пунктами", – повідомив головком.
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Я, мабуть, припиню Вам відповідати, оскільки Ви дійсно мене з кимось плутаєте. Якщо тут хтось когось і ображає, то це - Ви в першу чергу.

Я тебе ні з ким не плутаю і відповідаю виключно на те, що ти пишеш тут.
Проблема в тому, що ти бачиш, коли ображають тебе, але не бачиш, коли ти ображаєш інших.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Пон 23 лют, 2026 16:52, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:50

АндрейМ написав:коли людина тупо змінює тему обговорення та й ще додає якісь маразми про «гендерно рівний донати». Там потрібен перекладач на нормальну мову, але в цьому випадку це вже марна справа.

Перекладаю: один ібан стм, один ібан АндрійМ. Рівна сума кожен місяць на один й той самий рахунок ПЖ. Суму обирає той хто вважає гендерну несправедливість в Україні, то є фора якщо таке існує. Далі хто перший здасть позиції щомісячного платежу )
ПС: це 100% навіть не 50% вашого доходу )))
Востаннє редагувалось stm в Пон 23 лют, 2026 16:51, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:50

_hunter
емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.

нормально - це отримувати не мінімальну зп, більш ринкову - наприклад 25 євро/година. й бажано коли обоє мають таку зп.

халява - це коли люди користуються допомогою як громадяни держави. але й громадян все одно примушують працювати - тих, хто не працює знімають з голки допомоги.
Shaman

Подякував: 828 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:53

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1224 раз.
Подякували: 2098 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 16:59

_hunter написав:
  Shaman написав:_hunter
емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.

При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔

Третина високоосвідчених з дітьми і пенсіонери. Хоча 67+ вважаються незахищеними і ніхто їх не вижене. У Вотера теща, чи її сестра каже що хоче заміж у Франції у 70+ і я вважаю що має право і гарна ціль, замість 2х1 метр під землею )
Востаннє редагувалось stm в Пон 23 лют, 2026 17:01, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:01

_hunter написав:

При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔

я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх?

я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся? ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:03

stm написав:
  _hunter написав:

Третина високоосвідчених з дітьми і пенсіонери. Хоча 67+ вважаються незахищеними і ніхто їх не вижене. У Вотера теща, чи її сестра каже що хоче заміж у Франції у 70+ і я вважаю що має право і гарна ціль, замість 2х1 метр під землею )

ті випадки, що я знаю, пенсіонери поверталися дуже швидко й мову вчити навіть не збиралися...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:03

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Но не спорю, благодаря своей политике СА живёт значительно лучше. ВВП(ППС) на душу в 4 раза выше. Но, кстати, у Ирана практически такой же, как в Украине.
Но речь была не об экономических результатах, а только о причинах проблем с водой. Основная проблема там всё же не в "трубах", а в климатических и погодных условиях.

Але ж проблема не в населенні.
В Ірана дві проблеми: значні витрати на оборонку і санкції.
Саудити вміють балансувати, тому навіть такі "приколи", як вбивство опозиційного журналіста на території іншої країни не викликали серйозних проблем.
..........

Согласен со всем написанным.
Но повторю, проблемы с водой в основном связаны не с трубами и не с владой, а с климатическими и погодными условиями (аридный климат). И обеспечить водой 90 млн населения страны с большой площадью (17 место в мире, вчетверо больше Гермагии) и отсутствии крупных рек задача не тривиальная. Да ещё почти вся территория, кроме побережья Каспия, расположена на высоте больше 900 м.
А что касается затрат на оборонку, то мы, вроде, согласны в их необходимости для независимости страны. При этом при их больших затратах на оборону, ВВП(ППС) на душу у них такой же, как у нас.
А саекции, конечно, большая проблема. Но они начались ещё после революции 1979 года. Причины менялись, но санкции постоянные.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1687216873168741687516876 ... 17423>
Форум:
+ Додати
    тему