Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1687516876168771687816879 ... 16881>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:40

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:...............
Так в тому то й проблема, що не визнавши своїх помилок, ми будемо наступати на ті ж самі граблі раз за разом.
..............
Так я ж про то й пишу насправді. Наша проблема в тому, що ми надто довго старалися триматися Росії. Поки не змінилося покоління. А зараз пожинаємо плоди того. Якби в 91 голосували не за Кравчука, а за когось, хто за Європу і НАТО - то ситуація було б трошки інакшою зараз.

Что касается НАТО, то это не ошибка влади. Невозможно было моментально изменить настроения народа, десятилетиями привыкшего воспринимать НАТО как врагов.

Но какой получился нюанс ... это не настроения народа, которые десятилетиями воспринимали НАТО как врагов

Это народу в уши про НАТО надули те, кто сам развязал большую войну ...
pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:41

Shaman написав:.......
для ЛАДа - російською

"ЛАД, вы читать и понимать прочитанное умеете? при грамотном подходе наши эмигранты где-то до 3х лет могли сидеть на пособии, ничего не делая - чем многие и пользовались. но через три года (срок условный) немецкая бюрократия начинает перекрывать кислород таким хистроделанным. поэтому СЕЙЧАС халява для старых эмигрантов уже заканчивается/закончилась."

у вас же є хтось за кордоном? які там успіхи, на якому етапі? чи теж лише критикуємо, а власної достовірної інфо немає?..

От других вы требуете ссылку на источник, а сами?
Или источник запрещённый, раз на русском?
Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:50

Shaman написав:_hunter
емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.

нормально - це отримувати не мінімальну зп, більш ринкову - наприклад 25 євро/година. й бажано коли обоє мають таку зп.

халява - це коли люди користуються допомогою як громадяни держави. але й громадян все одно примушують працювати - тих, хто не працює знімають з голки допомоги.

У вас и большинства беженцев разные понятия о нормально "влаштуватися".
И вы напрасно считаете, что 89-90% влаштовуються и продолжают и дальше работать на минзарплате.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 17:58

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔

я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх?

я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся? ;)

Так я на весь твой флуд поотвечал. Что ты “конкретні питання" называешь? :shock:

Т.е. ботоферма - и на "так на окремих прикладах" - это "конкретні цифри", а аналитики ООН - "грантожери"? :lol:
Их оценки, если "кто-то" не в курсах - в том числе и на данных по Сирии базируются...

Вот тебе еще конкретики:
Время работает против возвращения

По словам представительницы УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт, продолжительность пребывания за границей прямо влияет на желание возвращаться. Чем дольше люди обустраиваются в другой стране, тем меньше они рассматривают Украину как место для быстрого возвращения.

Статистика это подтверждает:

ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

бо ти так активно пишеш за всіх, але чомусь немає прикладів з власного оточення. загальні оцінки ми й без тебе знаємо, а я кажу про реалії - зараз статистики дуже багато, за кордоном мільйони.

порівняв нас з Сирією. :D там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:00

ЛАД написав:
  Shaman написав:.....
головне - працювати. й вміти вчитися. вантажнику/охоронцю з АТБ мову вчити важко.

Вы сильно недооцениваете "вантажників/охоронців з АТБ". Лёгкость изучения языка значительно сильнее связана с возрастом, чем с профессией.

та ви що.. якщо студенти то так. або пенсіонери. а якщо людина в 30-40 років працює вантажником/охоронцем в АТБ - скоріш переоцінюю 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
для ЛАДа - російською

"ЛАД, вы читать и понимать прочитанное умеете? при грамотном подходе наши эмигранты где-то до 3х лет могли сидеть на пособии, ничего не делая - чем многие и пользовались. но через три года (срок условный) немецкая бюрократия начинает перекрывать кислород таким хистроделанным. поэтому СЕЙЧАС халява для старых эмигрантов уже заканчивается/закончилась."

у вас же є хтось за кордоном? які там успіхи, на якому етапі? чи теж лише критикуємо, а власної достовірної інфо немає?..

От других вы требуете ссылку на источник, а сами?
Или источник запрещённый, раз на русском?
Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

добре, до них питань немає. окрім одного - що вони будуть робити, коли закінчиться загальна програма? бо допомога для ГРОМАДЯН Німеччини. це так риторичне питання...

й який рівень німецької мови після 3 років?

добре, ці категорії біженців на допомозі. який це відсоток? й що ваша дружина каже, як справи в тих, хто має працювати? чи в неї немає таких знайомих - всі 67+?
Shaman

Профіль

2
4
5

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх?

я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся?

Так я на весь твой флуд поотвечал. Что ты “конкретні питання" называешь? :shock:

Т.е. ботоферма - и на "так на окремих прикладах" - это "конкретні цифри", а аналитики ООН - "грантожери"? :lol:
Их оценки, если "кто-то" не в курсах - в том числе и на данных по Сирии базируются...

Вот тебе еще конкретики:
Время работает против возвращения

По словам представительницы УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт, продолжительность пребывания за границей прямо влияет на желание возвращаться. Чем дольше люди обустраиваются в другой стране, тем меньше они рассматривают Украину как место для быстрого возвращения.

Статистика это подтверждает:

ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

бо ти так активно пишеш за всіх, але чомусь немає прикладів з власного оточення. загальні оцінки ми й без тебе знаємо, а я кажу про реалії - зараз статистики дуже багато, за кордоном мільйони.

порівняв нас з Сирією. там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.

почитай как статистика работает - и насколько там "власного оточення" имеет значение...

>>> а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло
А в этой стране - конечно же "ясным ясно" что оно будет? :lol:
Но, претензии не по адресу - представительнице УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт эту чушь втирай :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2

Shaman написав:............
й ця людина розповідає про акценти :D

ядерна зброя для знищення Ізраілю - особливо коли це заборонено міжнародними договорами - дуже потрібна для незалежності? а підтримка терористів в сусідніх країнах - це навіщо для незалежності?

про особисте збагачення вже не говоримо. для святих людей декілька десятків мільярдів доларів не шкода 8)

ОМП в Ираке уже нашли? За 22 года?
Не боитесь, что история повторяется с иранским ЯО?
По контролю над ядерной промышленностьб они ведут переговоры и от международного контроля не отказываютс. Но на полную ликвидацию ядерной промышленности они не согласны.
Насколько читал сегоднящние сообщения, сейчас проблема на переговорах с США в требовании отказа от ракетного вооружения, что Иран обсуждать не хочет. И отказываться тоже. Так и мы, вроде, хотим иметь собственные ракеты.
"про особисте збагачення" у нас "я вже не говорю". :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:09

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:----------------------------
_hunter
...........
Я ж там вчера повторял старую новость - половина "беженцев" (это с детьми и пенсионерами, вроде посчитано) - уже трудоустроились. И это один из худших результатов по ЕС...
-----------------------------
краще було б посилання, а не я десь чув. добре, а що робить інша половина?..
Доля детей среди беженцев в Германии примерно треть. + какая-то доля стариков.
Почти (а, может, и полностью) наберется вторая половина.

далеко не всі працюють - я задав питання, що ЗАРАЗ роблять ті, хто не працює? в когось є такі знайомі?

Скільки це "далеко не всі"?
Цифры можно?
Иначе не о чем говорить.

я давав конкретні цифри
Какие "конкретні цифри" вы давали?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 23 лют, 2026 18:11, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:11

ЛАД написав:
  Shaman написав:_hunter
емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.

нормально - це отримувати не мінімальну зп, більш ринкову - наприклад 25 євро/година. й бажано коли обоє мають таку зп.

халява - це коли люди користуються допомогою як громадяни держави. але й громадян все одно примушують працювати - тих, хто не працює знімають з голки допомоги.

У вас и большинства беженцев разные понятия о нормально "влаштуватися".
И вы напрасно считаете, что 89-90% влаштовуються и продолжают и дальше работать на минзарплате.

добре назвіть свою оцінку. який відсоток людей влаштовується на зп 25 євро/год? яка ваша оцінка? а скільки працюють на мінімалці? бо мої особисті знайомі - там відсоток так, ближче до 100%. але там й більше 50% здали на В2 - це значно більше ніж в середньому 8)

так, я зробив висновок - рівень В2 - 20% десь. є інші оцінки? без цього кар'єру в офісі не побудуєш. моє твердження що для офісу вимагають В2, а для робочих В1 - воно коректне? а там де не вимагають, то пропонують мінімалку 15 євро/год? це з прикладів. можливо це виключення - у вас є власна інфо?

відповідь не знаю приймається, але скажіть це чесно
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1687516876168771687816879 ... 16881>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, Google Adsense [Bot], pesikot, ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
36 226469
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 січ, 2026 09:53
Letusrock
1493 431317
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 19:24
trololo