Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1687616877168781687916880 ... 16885>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

«У нього немає гарного виходу». Як Путін починав війну, а зараз біситься, тому що в РФ зависло питання: «а на біса?» — розмова з Галлямовим
для доступу до статті потрібно ввести email
Тому що питання, а навіщо це все було потрібно, чесно кажучи, і так уже стоїть. І зрозуміло, що воно стоїть неявно. Ніхто не сміє його ставити публічно поки що, але неявно воно в головах у людей уже, звісно, стоїть, бо вони за все це платять дедалі більшою кількістю страждань. Починаючи від інфляції. Це проблема номер один, звісно, в Росії, яка різко прискорилася. І закінчуючи, білгородцями, яких обстрілюють, вони сидять без тепла, без світла, без гарячої води. Такі ж проблеми пов’язані з ЖКГ, які, очевидно, недоінвестують, тому що всі гроші згорають у топці війни. У нас тепер по всій країні від Мурманська на заході до Примор’я на сході проблем дедалі більше.

Звісно, «за що нам це?», росіяни починають ці запитання ставити. І вони розуміють, що це все є наслідком війни. Наслідком війни та санкцій, які теж є наслідком війни.

Ці питання в них у головах є. Але оскільки війна нібито ще не заверешена, начебто треба почекати результату. А коли війна буде завершена, то все, ось результат. І ось тут-то якраз: «А на біса нам це треба було?» Розумієте?

Путін це теж відчуває і біситься. Але в нього немає хорошого виходу, розумієте? Коли ми оцінюємо, що він хоче, треба розуміти, що він розривається між бажанням щось там мати і неможливістю те, що він бажає, дістати. У нього прямо, значить, як у героя Кавказької полонянки виходить: маю можливість купити козу, але не маю бажання, маю бажання купити будинок, але не маю можливості. У нього та сама історія.
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:16

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
для ЛАДа - російською

"ЛАД, вы читать и понимать прочитанное умеете? при грамотном подходе наши эмигранты где-то до 3х лет могли сидеть на пособии, ничего не делая - чем многие и пользовались. но через три года (срок условный) немецкая бюрократия начинает перекрывать кислород таким хистроделанным. поэтому СЕЙЧАС халява для старых эмигрантов уже заканчивается/закончилась."

у вас же є хтось за кордоном? які там успіхи, на якому етапі? чи теж лише критикуємо, а власної достовірної інфо немає?..

От других вы требуете ссылку на источник, а сами?
Или источник запрещённый, раз на русском?
Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

Ты опять забыл маленький нюанс ... между твоей женой и твоим внуком есть твоя дочка

То как там с дочкой, какие у неё успехи ?
pesikot

Подякував: 547 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:16

_hunter написав:
  Shaman написав:ти не відповів на жодне питання про свої успіхи емігранта в Німеччині, де ти за легендою. чи скажи чесно - я не в Німеччині. за це каже твоє незнання тих речей, що я кажу.

бо ти так активно пишеш за всіх, але чомусь немає прикладів з власного оточення. загальні оцінки ми й без тебе знаємо, а я кажу про реалії - зараз статистики дуже багато, за кордоном мільйони.

порівняв нас з Сирією. там був тоталітарний режим, а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло - тому сирійці по спортзалах й живуть в НІмеччині. а чи схочуть жити наші поруч - не певен, точніше навпаки - не схочуть. ЛАД сказав, що в спортзалі жити не буде. й його доньки/онуки теж не будуть.

почитай как статистика работает - и насколько там "власного оточення" имеет значение...

>>> а що прийде йому на зміну - ще до кінця не зрозуміло
А в этой стране - конечно же "ясным ясно" что оно будет? :lol:
Но, претензии не по адресу - представительнице УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт эту чушь втирай :lol:

ти не відповідаєш на жодне питання. а оцінки ООН цитуй далі - це все, що ти вмієш цитувати чужу думку, навіть прокоментувати вже не можеш. цитуй вже Лібанову тоді ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:19

budivelnik написав:............
Поясніть мені на пальцях
Чому когось цікавить скільки залишиться і скільки повернеться?
Мене наприклад НЕ ЦІКАВИТЬ
і відсутність цікавості повязана з тим , що мене пофігу хто поїде, хто приїде.... від чиїхось дій в мене конкретні цифри.
.........

Если уедет, к примеру треть ваших покупателей, для вас "НІЧОГО не зміниться" и вам по-прежнему будет "пофігу"?
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:20

ЛАД написав:Скільки це "далеко не всі"?
Цифры можно?
Иначе не о чем говорить.
я давав конкретні цифри
Какие "конкретні цифри" вы давали?

ви влізли в чужу розмову, а я тепер маю вам щось пояснювати? почитайте. :D

але для вас я вже питання задав трохи вище. відповідь не знаю приймається.

які цифри? скільки не влаштовались? так це в хунтера спитайте - це він навів якийсь цифри, здається зі стелі, бо не зміг навести цитати - десь щось бачив.

питання, що зараз роблять ті, хто емігрував 4 роки тому й досі не влаштувався на роботу? може в когось є така інфа? для цього відсоток не потрібен 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:20

budivelnik написав:1 Всі гроші на підприємстві ЗАРОБЛЯЮТЬ ПРАЦІВНИКИ підприємства

Хто із цим сперечається? Звичайно, що кошти підприємства заробляють працівники, але все одно є кошти підприємства, а є кошти працівників. Працівник має право лише на свою ЗП. Компанія Apple має багатомільярдні прибутки, але співробітники компанії отримують лише ЗП. Все інше - прибуток компанії, гроші акціонерів, на які працівники права не мають. І, так, компанія Apple вважає, що зі своїх коштів сплачує соціальний збір за працівника, бо вона домовлялась із працівником на одну суму, а закон вимагає від неї ще й соціальний внесок за нього доплачувати.

Можливо, у Вашому ларьку чи магазині працюють інші економічні закони. Те, що Ви описуєте, взагалі виглядає як робота на комісію - щось заробив і отримуєш відсоток. Наймані працівники так не працюють. Наймані працівники можуть взагалі не заробляти на свою заробітну плату. Для багатьох найманих працівників їх користь взагалі неможливо прорахувати.

budivelnik написав:Мене наприклад НЕ ЦІКАВИТЬ

Питання в тому чому не цікавить? Вчора навіть CNN мали велику статтю про демографічну кризу в Україні. В Україні війна, українці гинуть, нових не народжують, а Ви пишите, що Вас не цікавить, що з таким рівнем народжуваності українці просто зникнуть самі й без війни? А що Вас тоді цікавить? Як можна хвилюватися через війну, але не хвилюватися через те, що українці зникають? Вас лише території цікавлять?
Востаннє редагувалось АндрейМ в Пон 23 лют, 2026 18:25, всього редагувалось 2 разів.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:22

ЛАД написав:
  Shaman написав:............
й ця людина розповідає про акценти :D

ядерна зброя для знищення Ізраілю - особливо коли це заборонено міжнародними договорами - дуже потрібна для незалежності? а підтримка терористів в сусідніх країнах - це навіщо для незалежності?

про особисте збагачення вже не говоримо. для святих людей декілька десятків мільярдів доларів не шкода 8)

ОМП в Ираке уже нашли? За 22 года?
Не боитесь, что история повторяется с иранским ЯО?
По контролю над ядерной промышленностьб они ведут переговоры и от международного контроля не отказываютс. Но на полную ликвидацию ядерной промышленности они не согласны.
Насколько читал сегоднящние сообщения, сейчас проблема на переговорах с США в требовании отказа от ракетного вооружения, что Иран обсуждать не хочет. И отказываться тоже. Так и мы, вроде, хотим иметь собственные ракеты.
"про особисте збагачення" у нас "я вже не говорю". :)

й близько ні. Іран й не заперечує існування збагаченого урану.

хто й де вимагає повну ліквідацію ядерної програми, що за вигадки? АЕС є в купі країни. а от збагачувати уран до збройного рівня - так, це хочуть заборонити. іншим це чомусь не потрібно. я точно не знаю, це збагачення відбувається на АЕС, чи вже окремо.

так а може Ірану треба відмовитися від декларування знищення Ізраілю. а краще визнати його право на існування? як зажди не бачите різниці між - мені потрібна зброя для захисту, щоб на мене не нападали, й мені потрібна зброя, щоб вбити сусіда, бо він мені не подобається?

95 ярдів доларів в нас ніхто не награбував. й це лише Хамейні. якщо ще квірів порахувати :lol: але в нас з цим декларують боротьбу, й як бачимо навіть когось ловлять - а там лише за публікацію цього саджають - теж не бачите різниці? ;)
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 23 лют, 2026 18:27, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:28

ЛАД написав:Моей жене 67, внуку 15. Какие к ним могут быть вопросы у "немецкой бюрократии"?

У меня есть вопрос к Вам, если можно. Учитывая возраст внука, Вы бы хотели, чтобы он вернулся и вступил в ВСУ или просто хотя бы вернулся? Вопрос именно к Вам, о том хотели ли бы Вы, а не планирует ли он или его родители (это - не мое дело). Просто, Вы мне так много рассказывали о том, что такое быть "гражданином", что интересно относится ли это ко всем.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:30

ЛАД написав:
Поясніть мені на пальцях
і відсутність цікавості повязана з тим , що мене пофігу хто поїде, хто приїде.... від чиїхось дій в мене конкретні цифри.
.........

Если уедет, к примеру треть ваших покупателей, для вас "НІЧОГО не зміниться" и вам по-прежнему будет "пофігу"?

ЛАД, як кажете - до чого це обговорювати постійно - ви ж це постійно кажете? люди їдуть, причина - агресивна війна проти нас, вплинути на це ми не можемо. то чого бідкатися? будемо відштовхуватися від того, що є. й звісно будуть зусилля, щоб люди повернулися - але не треба робити з цього трагедію. це наслідок дій Раші, це не наш вибір...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 18:38

Shaman написав:
  ЛАД написав:
Поясніть мені на пальцях
.........

...... будемо відштовхуватися від того, що є. й звісно будуть зусилля, щоб люди повернулися - але не треба робити з цього трагедію. це наслідок дій Раші, це не наш вибір...

Да "відштовхуватися" - можно от каких угодно фантазий. :lol:
Можно еще от такого "відштовхуватися"
Польская полиция ожидает рост преступной активности в стране после завершения конфликта на Украине. Об этом в интервью изданию Wyborcza заявил главный комиссар полиции Польши генерал Марек Боронь.

- и это в соседней стране. А что будет в "эпицентре"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1687616877168781687916880 ... 16885>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему