Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дешевле свет, Saviola вместо Cleaf, но неплохой пол. покупатель рад, как слон. У них бизнес сдачи в аренду.
Если опустить хамство, нужно отметить, что пихнул я её на 15 куе ниже конкурентов. Поэтому и продал.
Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого. Последние путешествие в места лишения, совсем выбили меня из колеи. Ничего не хочется
Ситуація змінюється — змінюються і рішення. Це називається адаптація, а не хаос.
Сьогодні продаю — бо є попит. Завтра куплю — якщо є сенс. Післязавтра поставлю на паузу — якщо ринок мертвий. Я не тримаюсь за одну “віру”, я дивлюсь на факти.
Ти це сприймаєш як протиріччя, бо шукаєш стабільну картину там, де її зараз не існує
Бетон написав:Я не перевзуваюсь, я просто не живу в фантазіях.
Ситуація змінюється — змінюються і рішення. Це називається адаптація, а не хаос.
Сьогодні продаю — бо є попит. Завтра куплю — якщо є сенс. Післязавтра поставлю на паузу — якщо ринок мертвий. Я не тримаюсь за одну “віру”, я дивлюсь на факти.
Ти це сприймаєш як протиріччя, бо шукаєш стабільну картину там, де її зараз не існує
я сприймаю це як порожнє емоційне балабольство, так коли ти нас вже нарешті покидаєш, адаптант?)
як би я це все не сприймав, але я чомусь жодного разу в повітрі не перевзувся і взаємовиключні речі не писав, ніяких прогнозів ніколи не давав, бо прекрасно розумію їх нікчемність і орієнтуюсь виключно на реальні факти, у мене наприклад все стабільно та рівно, ніяких панічних атак, які потребують алкоголю для заспокоєння не відчуваю, в майбутнє дивлюся з оптимізмом і на відміну від тебе живу спокійно та наскільки це можливо щасливо, а за кордон збираюсь їхати лише подорожуючи в автодомі
Бетон написав:Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого.
Якщо не заперечуєте, додам дещо до вашого плану «реабілітації» у Варшаві:
— стосовно ринку кавалерок...
Ідея слушна, але з поправкою на реалії. Пару місяців тому розглядав варшавську первинку — ціни виглядали суттєво завищеними, а вартість метра явно незбалансованою для комфортного входу.
— АЛЕ..
Останнім часом бачу тренд: по деяких об’єктах забудовники впровадили спецпропозиції зі знижкою 8%. Більше того, відділи продажів стали набагато лояльнішими — готові давати аналогічний дисконт навіть там, де офіційних акцій немає. Ринок потроху стає «ринком покупця», девелопери вже готові до поступок.
Тримайтеся. Купівля кавалерки з дисконтом — цілком робочий варіант для нормалізації життя.
Бетон написав:Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого.
Якщо не заперечуєте, додам дещо до вашого плану «реабілітації» у Варшаві:
— стосовно ринку кавалерок...
Ідея слушна, але з поправкою на реалії. Пару місяців тому розглядав варшавську первинку — ціни виглядали суттєво завищеними, а вартість метра явно незбалансованою для комфортного входу.
— АЛЕ..
Останнім часом бачу тренд: по деяких об’єктах забудовники впровадили спецпропозиції зі знижкою 8%. Більше того, відділи продажів стали набагато лояльнішими — готові давати аналогічний дисконт навіть там, де офіційних акцій немає. Ринок потроху стає «ринком покупця», девелопери вже готові до поступок.
Тримайтеся. Купівля кавалерки з дисконтом — цілком робочий варіант для нормалізації життя.
kingkongovets написав:метро на Виноградар будується
Щось чутно по Львівській площі? Коли вийдуть на поверхню?
Еще до карантина писали, что там реально два пятачка для выхода на поверхность, НО пока строили станцию - поверхность захарастили/застроили так, что свободной площади для обустройства выхода и подходов/подъезда к нему, мест посадки и высадки пассажиров (не то что паркинга) - не осталось... Один из них - "клумба" с журавлями, но там - и подъем с Подола, и разворот к Сенному...
Бетон написав:Тем временем цены пошли вниз. Грейт падение всех предложений 2..7 куе. Остальные жк ещё хуже. Наблюдаем
С хорошим инстаремонтом(как делаешь ты), говноремонтом, бомжремонтом обойками от "Натахи с Горловки" или вообще "от строителей"? Может просто па3куе/метр уже никому без ипотеки там и не надо. 1К ну или аналогичное. В лучшем месте хозяева офисов и военнополевые крысы и дороже берут и больший метраж. После "удачного" входа в биток и драгоценные металлы без пробы.