Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 12:13

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Моя квартира почти готова к сделке.
Зображення

Дешевле свет, Saviola вместо Cleaf, но неплохой пол. покупатель рад, как слон. У них бизнес сдачи в аренду.

Если опустить хамство, нужно отметить, что пихнул я её на 15 куе ниже конкурентов. Поэтому и продал.

Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого. Последние путешествие в места лишения, совсем выбили меня из колеи. Ничего не хочется
Бетон

Подякував: 225 раз.
Подякували: 524 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 15:18

Я не перевзуваюсь, я просто не живу в фантазіях.

Ситуація змінюється — змінюються і рішення. Це називається адаптація, а не хаос.

Сьогодні продаю — бо є попит. Завтра куплю — якщо є сенс. Післязавтра поставлю на паузу — якщо ринок мертвий. Я не тримаюсь за одну “віру”, я дивлюсь на факти.

Ти це сприймаєш як протиріччя, бо шукаєш стабільну картину там, де її зараз не існує
Бетон

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 15:32

Бетон написав:Я не перевзуваюсь, я просто не живу в фантазіях.

Ситуація змінюється — змінюються і рішення. Це називається адаптація, а не хаос.

Сьогодні продаю — бо є попит. Завтра куплю — якщо є сенс. Післязавтра поставлю на паузу — якщо ринок мертвий. Я не тримаюсь за одну “віру”, я дивлюсь на факти.

Ти це сприймаєш як протиріччя, бо шукаєш стабільну картину там, де її зараз не існує
я сприймаю це як порожнє емоційне балабольство, так коли ти нас вже нарешті покидаєш, адаптант?)

як би я це все не сприймав, але я чомусь жодного разу в повітрі не перевзувся і взаємовиключні речі не писав, ніяких прогнозів ніколи не давав, бо прекрасно розумію їх нікчемність і орієнтуюсь виключно на реальні факти, у мене наприклад все стабільно та рівно, ніяких панічних атак, які потребують алкоголю
для заспокоєння не відчуваю, в майбутнє дивлюся з оптимізмом і на відміну від тебе живу спокійно та наскільки це можливо щасливо, а за кордон збираюсь їхати лише подорожуючи в автодомі
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2775 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 15:42

Бетон написав:Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого.

Якщо не заперечуєте, додам дещо до вашого плану «реабілітації» у Варшаві:

— стосовно ринку кавалерок...

Ідея слушна, але з поправкою на реалії. Пару місяців тому розглядав варшавську первинку — ціни виглядали суттєво завищеними, а вартість метра явно незбалансованою для комфортного входу.

— АЛЕ..

Останнім часом бачу тренд: по деяких об’єктах забудовники впровадили спецпропозиції зі знижкою 8%. Більше того, відділи продажів стали набагато лояльнішими — готові давати аналогічний дисконт навіть там, де офіційних акцій немає. Ринок потроху стає «ринком покупця», девелопери вже готові до поступок.

Тримайтеся. Купівля кавалерки з дисконтом — цілком робочий варіант для нормалізації життя.
претоr

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 15:47

претоr написав:
  Бетон написав:Думаю купить кавалерку в варшаве на ближайшие несколько лет и передохнуть от всего этого.

Якщо не заперечуєте, додам дещо до вашого плану «реабілітації» у Варшаві:

— стосовно ринку кавалерок...

Ідея слушна, але з поправкою на реалії. Пару місяців тому розглядав варшавську первинку — ціни виглядали суттєво завищеними, а вартість метра явно незбалансованою для комфортного входу.

— АЛЕ..

Останнім часом бачу тренд: по деяких об’єктах забудовники впровадили спецпропозиції зі знижкою 8%. Більше того, відділи продажів стали набагато лояльнішими — готові давати аналогічний дисконт навіть там, де офіційних акцій немає. Ринок потроху стає «ринком покупця», девелопери вже готові до поступок.

Тримайтеся. Купівля кавалерки з дисконтом — цілком робочий варіант для нормалізації життя.

Дякую.
Первинний ринок, дійсно, чомусь завищений
Бетон

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 16:20

претоr написав:
  Бетон написав:Тримайтеся. Купівля кавалерки з дисконтом — цілком робочий варіант для нормалізації життя.
купівля кавалірки для життя в Польщі - гідний результат в такому віці бгг)
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2775 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2026 23:22

airmax78 написав:
  kingkongovets написав:метро на Виноградар будується

https://youtu.be/I5KE0fLZ68o

Щось чутно по Львівській площі? Коли вийдуть на поверхню?

Еще до карантина писали, что там реально два пятачка для выхода на поверхность, НО пока строили станцию - поверхность захарастили/застроили так, что свободной площади для обустройства выхода и подходов/подъезда к нему, мест посадки и высадки пассажиров (не то что паркинга) - не осталось... Один из них - "клумба" с журавлями, но там - и подъем с Подола, и разворот к Сенному...
Миша-клиент

Подякував: 37 раз.
Подякували: 104 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2026 12:04

Тем временем цены пошли вниз. Грейт падение всех предложений 2..7 куе.
Остальные жк ещё хуже.
Наблюдаем
Бетон

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2026 12:22

Бетон написав:Тем временем цены пошли вниз. Грейт падение всех предложений 2..7 куе.
Остальные жк ещё хуже.
Наблюдаем

Невже топікстартер дочекався? З 2009 року жде
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8306 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2026 14:01

Бетон написав:Тем временем цены пошли вниз. Грейт падение всех предложений 2..7 куе.
Остальные жк ещё хуже.
Наблюдаем

С хорошим инстаремонтом(как делаешь ты), говноремонтом, бомжремонтом обойками от "Натахи с Горловки" или вообще "от строителей"?
Может просто па3куе/метр уже никому без ипотеки там и не надо. 1К ну или аналогичное. В лучшем месте хозяева офисов и военнополевые крысы и дороже берут и больший метраж. После "удачного" входа в биток и драгоценные металлы без пробы.
барабашов

Подякував: 299 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми