барабашов написав:А почему никто не рассматривает реакторы нп сверхтяжёлой воде, где атомы кислорода замещены атомами вольфрама? Такой реактор стоит на "Вояджере" что улетел за горизонты солнечной системы.
ЛАД написав:Цифра 37,3 млрд руб не моя. Я, вроде, привёл цитату.
Верю в существование цитаты. Но первоисточник не увидел, кроме ссылки на курс рубля.
ЛАД написав:Какая цифра правильная/правдивая, понятия не имею. Может и 70 млрд. руб.
Выбор у вас между 37,3 и 70 при определении правильности ?
ЛАД написав:Но общее правило строительства - чем ближе к концу строительства, тем цена выше. И обычно намного. Других примеров в реальной жизни не встречал.
С этой логикой не поспоришь. ) Хотя, есть нюанс. 37,3 - это подтвержденное значение или такое же как 70 ? Я ведь тоже не могу понять как в 2018 году спец Виноградов начинал с 70, а в 2023 рассказывал о 27.
Востаннє редагувалось tumos в Вів 24 бер, 2026 19:00, всього редагувалось 1 раз.
ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
ядерні реактори - я так розумію, ніхто освіту рівня фізтеху немає - але впевненості більш ніж треба. хай би собі обговорювали. але потім ті ж самі люди обговорюють економічні питання - й так же самовпевнено, не маючи не знань, ні досвіду - лише ШІ, гугл та Вікіпедію. ШІ зараз взагалі рулить
ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
так й перемовин Раша не хоче... то що ж робити?..
проблема в самих переговорах, коли кажуть (вітьков, трамп) -ми за 10 кроків до угоди, ми на 90% вирішили всі питання (окрім теріторіальних)-це дає(Балндерлогу та іншим на фронті і в тилу, і навіть тим хто за Тисою) хибні надіє, що скоро все закінчиться
а по факт НІ ХУ...чего, навіщо Зеленський вторить трампу (мабуть боїться накликати біду...саме на себе)
По энергетической дискуссии. Очень много рекламных статей от сторонников какого-то вида генерации (солнечной, ветровой, сторонников крупных атомных блоков и т.д.). Вот относительно объёктивная статья - .
buratinyo "Вопрос безопасности АЭС с разными типами реакторов уже раскрыт выше" - где? И интересно было бы увидеть ссылки на возможность плавного регулирования мощности атомного реактора и наличия ускорителч (кстати, ускорителя чего, каких частиц?).
Для себя, наверное, дискуссию закрываю, если только не появится какая-то новая убедительная информация на форуме.
ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі.
Без ярликів ти ніяк ? ))
Наприклад, це ти ) Ти мовчиш про росію, ти навіть не зміг сказати, хто ж сьогодні мопедами масованно гатить. Щось почав про обидві сторони та іншу демагогію )
Banderlog написав:Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
Знову ярлики ... може це ти обдовбався вже ...
Росія не хоче ніяких перемовин, вони їх не прагнуть Сьогодні вони це показали, вони хочуть лише воювати
Все інше, твої фантазії ) Які дуууже далекі від реальності