Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1723617237172381723917240 ... 17322>
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 16:54

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  andrijk777 написав:----------------------------
ЛАД
А если вдруг завтра мы начнём контрнаступ, вы скажете, что Путин строил дороги для ЗСУ?----------------------------
Так.

Т.е. вывод - дороги строить не то что не надо, а просто нельзя.

Ні.
Висновок1: путін впевнений що території де він стоїть дороги він 100% не віддасть.
Висновок2: зеленський лоханувся(або спеціально) будуючи хороші дороги для агресора.

"Висновок1" - "ніхто не знає майбутнього".
"Висновок2" первое предположение не убедительноьно - никто не знал, когдда начнётся война и начнётся ли вообще. Второе предположение - чёткое обвинение в госизмене. Для этого надо иметь железные аргументы, которыми у вас и не пахнет. С таким же успехом я могу сейчас обвинить вас, что вы давний агент сигуранцы.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 16:56

candle645 написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:Одесі військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус чоловіка та жінку разом із однорічною дитиною — у відомстві уточнюють, що проводять розслідування за даним фактом.
До цивільних також було застосовано газовий балончик та фізичну силу — як результат у дитини струс мозку, а у дорослих чисельні забої.

так ти ж наче проти ухилінтяв ... чи в цьому випадку за ? )

Жінка та однорічна дитина це теж ухилянти?

https://tsn.ua/ukrayina/zinka-z-odnorichnoiu-dytynoiu-potrapyla-do-likarni-pislia-intsydentu-z-viyskovymy-shcho-kazut-v-politsiyi-ta-ttsk-3050252.html
...
люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика. Після цього в бусику опинилася і дружина затриманого з однорічною дитиною.
«Фактично невідомі особи, не надавши жодних документів, викрали мене, мого чоловіка та маленьку дитину. Близько 30 хвилин нас возили по району, поки я не добилася, щоб мене з дитиною висадили неподалік дому»
...
Жінка отримала забиті місця м’яких тканин голови, обличчя та ноги. У дитини діагностували травми, зокрема підозру на струс мозку.

Диви ... як "військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус" перетворилось на "люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика"

Бачиш різницю ? чи ні

Повернемося до контексту, це написав Banderlog, коли я запитав його про Словачинну, Фіцо і европейську країну

До чого ці події в Одесі в контексті Фіцо, це для мене хз ?
Окрім, як перевзуватися в стрибку )

PS. особисто до тебе пишу, я ЗАСУДЖУВАВ, ЗАСУДЖУЮ і БУДУ ЗАСУДЖУВАТИ протиправні дії ТЦК.
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:04

vt313 написав:...........
Майновий імунітет держави — це принцип міжнародного права, за яким майно (кошти, нерухомість, акції) іноземної держави не може бути об'єктом примусових заходів (арешту, стягнення) іншою державою без її згоди. Він базується на суверенній рівності та забезпечує непідлеглість державної власності юрисдикції іноземних судів.

Спецслужби Угорщини, повинні були працювати разом зі снецслужбами України. Можливо по лінії інтерполу.

Инкассаторская машина "Ощадбанку" вряд ли считается державною власністю.
Даже несмотря на то, что "Ощадбанк" государственный.
Насколько понимаю, перевозка была оформлена от имени "Ощажбанка", а не государства Украина.

Вы троллите?
Я отказался заниматься вашими задачами по атому, так вы переключились на другие вопросы?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:06

ЛАД написав:
  vt313 написав:...........
Майновий імунітет держави — це принцип міжнародного права, за яким майно (кошти, нерухомість, акції) іноземної держави не може бути об'єктом примусових заходів (арешту, стягнення) іншою державою без її згоди. Він базується на суверенній рівності та забезпечує непідлеглість державної власності юрисдикції іноземних судів.

Спецслужби Угорщини, повинні були працювати разом зі снецслужбами України. Можливо по лінії інтерполу.

Инкассаторская машина "Ощадбанку" вряд ли считается державною власністю.
Даже несмотря на то, что "Ощадбанк" государственный.

Оказывается, если что-то принадлежит государству, то это не считается державною власністю

Чего только парторг не напишет )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:09

pesikot написав:Нам никто и не предлагал "финский вариант", чего ты понять не в состоянии

Ты ухватился за "финский вариант" и начал его задвигать везде, как Чапаев про блох в анекдоте
а ти хоть знаєш який він фінський варіант?
Стамбульські умови були набагато легші.

Паризький мирний договір 1947 року
Територіальні втрати: Фінляндія остаточно передала СРСР область Петсамо (вихід до Баренцового моря) та підтвердила кордони згідно з угодами 1940 та 1944 років, втративши значну частину Карелії.
Репарації: Країна зобов’язалася виплатити СРСР 300 мільйонів доларів (у цінах 1938 року) товарами: деревиною, папером та продукцією машинобудування протягом 8 років.
Військові обмеження: Чисельність армії обмежили до 34 400 осіб, флоту — до 4 500, а авіації — до 3 000. Фінляндії заборонили мати підводні човни, бомбардувальну авіацію та ядерну зброю.
Оренда баз: СРСР отримав право оренди півострова Порккала-Удд на 50 років для створення військово-морської бази
Політичні зобов'язання: Фінляндія мала забезпечити широкі демократичні свободи та розпустити фашистські та мілітаристські організації.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:09

Shaman написав:
  _hunter написав:
  sashaqbl написав:Не бреши. Ти розказував, що тебе без твоєї згоди можуть мобілізувати не зважаючи на наявність броні/відстрочки.

Нет! Еще раз повторяю: "я что в тот раз, что сейчас - про мобилизацию и не говорил". Речь шла/идет - исключительно про буссификацию.

я про це й кажу - свідоме чіпляння до дрібниць

Бетона - _буссифицировали_, но не _мобилизировали_. Хочет ли он повторения этой "дрібниць"? - он, вроде, говорил - что не хочет...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:10

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:ось приклад
Мадяр звинуватив Орбана у спробі знищити ІТ-системи угорської опозиції: "Це гірше за Вотергейт"

європейська держава з Орбаном на чолі - розсмішив :lol:
точно розсмішив. Це навіть не таращанське тіло при кучмі а так ... дєтські шалості.

а корупція вже не дитяча. воно взагалі якось так корупція йде поруч з автократією.

Ну да... А Миндич/Резников - это так, детские шалости...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:16

Banderlog написав:
  pesikot написав:Нам никто и не предлагал "финский вариант", чего ты понять не в состоянии

Ты ухватился за "финский вариант" и начал его задвигать везде, как Чапаев про блох в анекдоте
а ти хоть знаєш який він фінський варіант?
Стамбульські умови були набагато легші.

В чому ?
  Banderlog написав:Паризький мирний договір 1947 року
Територіальні втрати: Фінляндія остаточно передала СРСР область Петсамо (вихід до Баренцового моря) та підтвердила кордони згідно з угодами 1940 та 1944 років, втративши значну частину Карелії.
Репарації: Країна зобов’язалася виплатити СРСР 300 мільйонів доларів (у цінах 1938 року) товарами: деревиною, папером та продукцією машинобудування протягом 8 років.
Військові обмеження: Чисельність армії обмежили до 34 400 осіб, флоту — до 4 500, а авіації — до 3 000. Фінляндії заборонили мати підводні човни, бомбардувальну авіацію та ядерну зброю.
Оренда баз: СРСР отримав право оренди півострова Порккала-Удд на 50 років для створення військово-морської бази
Політичні зобов'язання: Фінляндія мала забезпечити широкі демократичні свободи та розпустити фашистські та мілітаристські організації.

Яке все це відношення має до нашої ситуації ?

Чому ти живеш минулим, а не сьогоденням

Це тільки в твоїй голові Росія б виконала свої зобов"язання, але історія вчить тому, що Росія не виконує свої зобов"язання

Чи тобі 20.02.2014 року ні про що не говорить ?
Чи 24.02.2022 ?

При зменьшенні чисельності ЗСУ в 2022 році, ми б отримали новий парадний марш росіян на Київ, приблизно, в 2024 році
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:17

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:---=== sashaqbl ===---
Не бреши. Ти розказував, що тебе без твоєї згоди можуть мобілізувати не зважаючи на наявність броні/відстрочки.
---=== ===---
Нет! Еще раз повторяю: "я что в тот раз, что сейчас - про мобилизацию и не говорил". Речь шла/идет - исключительно про буссификацию.

я про це й кажу - свідоме чіпляння до дрібниць

Бетона - _буссифицировали_, но не _мобилизировали_. Хочет ли он повторения этой "дрібниць"? - он, вроде, говорил - что не хочет...

С Бетоном история мутная, то ли было, то ли нет. Нестыковок много
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 17:17

pesikot написав:
  candle645 написав:Жінка та однорічна дитина це теж ухилянти?

https://tsn.ua/ukrayina/zinka-z-odnorichnoiu-dytynoiu-potrapyla-do-likarni-pislia-intsydentu-z-viyskovymy-shcho-kazut-v-politsiyi-ta-ttsk-3050252.html
...
люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика. Після цього в бусику опинилася і дружина затриманого з однорічною дитиною.
«Фактично невідомі особи, не надавши жодних документів, викрали мене, мого чоловіка та маленьку дитину. Близько 30 хвилин нас возили по району, поки я не добилася, щоб мене з дитиною висадили неподалік дому»
...
Жінка отримала забиті місця м’яких тканин голови, обличчя та ноги. У дитини діагностували травми, зокрема підозру на струс мозку.

Диви ... як "військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус" перетворилось на "люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика"

Бачиш різницю ? чи ні

Звісно бачу. Цитату було всято зі статті опублікованої на сайті телемарафону.
Там весь текст спеціально побудовано в стилі "не все так однозначно":
    начебто
    За словами заявниці
    Жінка стверджує
    неучасті в цьому інциденті працівників ТЦК
    стресової ситуації, у якій опинилися матір та дитина

Звісно її та дитину побив військовозобов"язаний чоловік, який перебував в СЗЧ. А ТЦК лише люб"язно запропонувало підвезти їх до лікарні, на що вона з радістю та вдячністю погодилась.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

#<1 ... 1723617237172381723917240 ... 17322>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор