я не всё распродал, осталось только что реально нужно
|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Ігрр!
Що там з орендою у вас коїться і чи не впали ціни на сталінки поблизу мерії та Гуліверу? Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Денег(гриваса) всё больше, а бетона(не зарыганного ещё алкашнёй при раннем Лёне Д.) с ремонтом всё меньше
Да и без него в локациях без обрыганов тоже всё меньше Молимся ФРС на курс не выше 50(а я помню отлично те времена, когда вечером не успел купить за купоны 20тку-50нник-100чку - утром лох) и всё в обозримом(квартал-год) будущем будет пучком. Не как у Миндича и Юзика конечно, но нормас. Юра-теплотехнік: три кільця хаба
нова ідея Юри-теплотехнік: три кільця хаба ІТ-Мекки, але після ЯЗ та ОШ Юра-теплотехнікkingkongovets
Його слова дослівно «я подарував ЯГ». Чи навіть «я їй купляв її у подарунок». Навіщо зараз заламувати собі руки по тому, що сам подарував? Може ще і айфон забрати при розлученні? Це зараз бетон щось переграв взад, про щось там жаліти почав. Після розлучення була інша риторика Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?у нього зранку одна риторика, а ввечорі як сливу заллє і почне себе жаліти - зовсім інша а квартира в нього скоріш за все на жінку і була оформлена і його ніхто особливо і не питав, а легенда про «подарував» - це щоб не виглядати повним лошком не знаю навіщо він взагалі навивертав тут стільки своїх інтимних подробиць, за язика його ніхто не тягнув, але з того що він тут навіщось понарозповідав правильні висновки зробити нескладно, не він перший і не він останній лоха гріх не кинути(с)
kingkongovets
З іншого боку, якщо в шлюбі тупо все писати на свою маму , такому шлюбу теж недовго жити. Недовіра зі старту. А так-то ЯГ ж можна 50/50 дерибанить 3р після розлучення. Він залишив, це його вибір. Мабуть для абстрактного чоловіка який заробляє і переймається не бути кинутим в шлюбі (бо без шлюбу таки простіше відстояти своє, хоча також є ризики) , то інвестування в інші речі , а не нерухомість в Україні.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||