|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:03
ЛАД написав:Мне вообще нравится шум, поднятый нынешними умниками о том, что Россия не имеет права называться Россией. "Это Московия!" Вот просто интересно, почему Галицько-Волинське князівство имело право называться Руським королівством, а Московское нет? Чем князь Данило лучше князя Юрия? А вообще, использование истории (а чаще исторических мифов) для обоснования каких-то сегодняшних претензий ни к чему хорошему не приводит.
золоті слова ЛАД. ви ще б їх якось донесли до путіна та мединського. хто пояснює війну печенігами, не підкажете?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1760 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:05
Shaman написав: Banderlog написав: fox767676 написав:Любий друже, не було ніякої "Візантії", була 2 тис. річна Римська Імперія "Візантийці" називали себе римлянами "ромеями", хоча здебільшого були греками, Ніїто не голосив що "вкрали назву"  випередили. Забув сказати шо я теж, як римун, є римлянином 
не знаю який ти римун, більше схожий на рома 
"Слив засчитан"(c) 
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:08
Shaman написав:хто пояснює війну печенігами, не підкажете?..
В 1994 году на заседании Государственной Думы, во время обсуждения вопроса об этнических чистках в Чечне, Владимир Семаго выразил свой депутатский протест против того, что о русских беспокоятся так сильно, а о печенегах никто не заботится, объясняя свою тревогу тем, что сам по происхождению печенег[3].
c тех пор русские фашисты ненавидят печенегов сам путин метис ижоры, води и коми-пермяков ненавидит славян и тюркские народы генетической ненавистью
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 30 бер, 2026 17:18, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:18
Бетон написав:Ректор университета Шевченко устраивает оргии в аудиториях. Ну что ещё нужно для понимания образования в Украине.
На заборах много чего пишут ... А ты, почему-то это всё читаешь
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:20
Бетон написав:Ректор университета Шевченко устраивает оргии в аудиториях. Ну что ещё нужно для понимания образования в Украине.
Цей скандал триває кілька років. Деякі моменти трохи викликають недовіру, типу зведення рахунків. Але загалом морда мразьлива, плюс я в принципі «барабашовоподібних пузирів» не люблю , кілька відео з ним випадково подивився , бридкий
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2598 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:30
ЛАД Это сложный вопрос. Так сходу даже не отвечу.
Ну от я загалом про те саме. Хрін розберешся де ця межа. Тому на мою думку, визначальне - це ставлення самих людей до цієї своєї історії. Якщо вони вважають що їм було погано, їх гнобили окупанти - ну хай це буде так. Я от не знаю, як португеси ставляться до того, що десь в якихось бувших колоніях їх сприймають як (колись) окупантів. Мені здається їм все одно. Ну хай святкують свою незалежність, якщо є гроші на що святкувати. Але ж коцабам не йметься, по-перше чешеться відновити імперію, по-друге псіхують що їх добродєтєлєй сприймають окупантами.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:48
барабашов написав: Hotab написав: Бетон написав:Ректор университета Шевченко устраивает оргии в аудиториях. Ну что ещё нужно для понимания образования в Украине.
Цей скандал триває кілька років. Деякі моменти трохи викликають недовіру, типу зведення рахунків. Але загалом морда мразьлива, плюс я в принципі «барабашовоподібних пузирів» не люблю , кілька відео з ним випадково подивився , бридкий
Шо там в Мапуту тебе не нравится уже?
Там було класно. Зараз нажаль Джуба. Помийка, в порівнянні з Мапуту. А ти чому цікавишся??
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Пон 30 бер, 2026 17:51
fox767676 врать не треба
Ти знову брехливо обрізав мою цитату. Це позиція кацапів «хто (країна) яка майданить, тому буде пісець». Те що так співпало що і ти так вважаєш - ну випадкова випадковість , мабуть. Позиція таких як ви
А де я казав свою позицію? Це чергове брехливе «я офіцер» ? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Пон 30 бер, 2026 18:07
fox767676 написав: Hotab написав:fox767676 врать не треба
Ти знову брехливо обрізав мою цитату. Це позиція кацапів «хто (країна) яка майданить, тому буде пісець». Те що так співпало що і ти так вважаєш - ну випадкова випадковість , мабуть.
Країни які майданили досягали пи** і без участі росії - Іран 1979, Лівія 2011, усіялякі бананові республіки Африки, Азії, Лат. Америки про щотижневі революції в яких ходили анекдоти. Ти і тобі подібні просто не здатні це зрозуміти через брак освіти, що хаосом в країнах де йдуть центробіжні процеси обов'язково скористуються більш потужні держави Це визнавали самі лідери Майдану вде навесні 2014, коли казали масам - "досить а то Путін нападе". Вони зважили ризики і надбання і вирішили що свого досягли. Але чого я повинен радіти її надбанням, тоді втративши Крим і спокійну країну і отримавши га ровному місці якусь палестенізацію чи кндр-ізацію.
Ох ці історики. А назвіть країни, де ніколи не було силового притистояння з владою.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 бер, 2026 18:08
fox767676 написав: Hotab написав:fox767676 врать не треба
Ти знову брехливо обрізав мою цитату. Це позиція кацапів «хто (країна) яка майданить, тому буде пісець». Те що так співпало що і ти так вважаєш - ну випадкова випадковість , мабуть. Ти і тобі подібні просто не здатні це зрозуміти через брак освіти, що хаосом в країнах де йдуть центробіжні процеси обов'язково скористуються більш потужні держави
Гарна позиція - чё уж там )) fox767676 написав:моя позиція з січня 2014 - шукати компроміси усередині України щоб зберегти Україну
fox767676 написав:Це визнавали самі лідери Майдану ще навесні 2014, коли казали масам - "досить а то Путін нападе".
Це хто і коли таке казав, брехливе ? ) Це ваші, росіянські консерви, постійно писали "гы-гы-гы, а то что, Путин нападет ?" До речі, як раз тоді Путін и напав ... Але ж, альтернативна історія сама по собі не набреше )
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 30 бер, 2026 18:11, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2