ЛАД написав:На востоке крики "Москаляку на гілляку" были немыслимы.
Два питання 1 Так Ви себе інтендифікуєте як МОСКАЛЯКА чи як УКРАЇНЕЦЬ 2 Якщо МОСКАЛЯКА то чому ви в Україні?, якщо УКРАЇНЕЦЬ то чому Вам не подобається що понаєхавших, які сотні років хотіли зробити з вас копію Золотої Орди і принижували Вашу націю шляхом заборони віри/мови/освіти/культури - потрібно було викинути з території України 3 Ви багато читали про звірства УПА ОУН над поляками , поляки навіть заборонили памятники українцям часів визвольної боротьби.. Але
Спільна українсько-польська експедиція у березні 2026 року в селі Угли на Рівненщині завершила пошуки масових поховань поляків (загиблих у 1943 р.), перевіривши понад 1000 кв. м . Поморський медичний університет та українська «Доля» не знайшли масових могил, виявивши лише старий німецький цвинтар та одне поодиноке поховання чоловіка, яке буде досліджене
Як думаєте Звідки взялось переконання що в тому селі сотні вбитих? чи може ви думаєте що НКВД совка не працювало рука об руку з польськими службами і не могло СВІДОМО роздувати подібні нісенітниці... Чи ви не вірите, що частенько у форму ОУН/УПА були енкаведисти, які поляків вбивали під виглядом українських націоналістів, а українців під виглядом Армії Крайової Польщі....
Я уверен, что ОУН/УПА были исключительно белыми и пушистыми.
Я в свою чергу точно так само переконаний що ГПУ/НКВД/КГБ - були настільки білими і пухнастими , що до сьогодні ніхто не може з точністю до ОДНОГО МІЛЬЙОНА назвати кількість жертв цих організацій...
А от , як тільки поляки копнули перевірити байку про СОТНІ ЖЕРТВ ОУН/УПА - то змогли знайти всього одного .....
budivelnik написав:Так, США (Трамп) влазячи в конфлікти робить це в першу чергу заради власної вигоди... І це нормально Просто для нас ДУЖЕ вигідно , коли над педерацією замайорить можливість зміни режиму без початку ядерної війни... навіть якщо пуйла поміняють на будь-кого іншого-це змінить бажання педерації воювати.
Я ніякого "ДУЖЕ вигідно" не бачу, це твої фантазії. З РФ вони такого не зроблять(путіна не вб'ють). Тому путіну боятись нічого. Але для нас дуже не вигідно ціна на нафту 100+. Уралс коштувала 40$, зараз 100$+. Путін в шоколаді. Це напевно розуміють усі, окрім тебе. І картинка в тему для турбопартіотів: Залежність рос. економіки від ціни на нафту :
+ повышение цен на топливо для нас, в т.ч. и для ЗСУ. Т.е. рост расходов.
1 Поки що я бачу падіння відвантаження педераційної нафти з 4,3 млн барелей до 2 млн барелей і ціну на уралс в портах педерації 73 долари... мінусуйте доставку і так далі... 2 Що я , що насмерть перелякані силою педерації і неадекватністю трампа- користуємось одними і тими ж інформаційними джерелами , просто робимо з того що прочитали різні висновки.
З свого досвіду для андрійчика(бо ладам вже не допомогти)
Можна все життя жити переляканим і чекати поки тобі хтось щось зробить.. При цьому зроблять обовязково але не те і не так як тобі хотілось.. Тому Хочеш прожити щасливе життя - роби те що вважаєш за потрібне Хочеш постійно міняти памперси і померти від страху власної тіні - так як зараз живеш так і роби.
Ещё немного и кацапы начнут Украине деньги предлагать за выход из Дон.области Ну могут еще на колени встать и попросить (как у них принято )
Если бы Зеленский правда принял решение о выводе войск из Донбасса, это открыло бы перспективы для урегулирования многих вопросов и позволило бы рассмотреть вопрос о прекращении боевых действий, — Ушаков
Xenon написав:Ещё немного и кацапы начнут Украине деньги предлагать за выход из Дон.области Ну могут еще на колени встать и попросить (как у них принято )
Если бы Зеленский правда принял решение о выводе войск из Донбасса, это открыло бы перспективы для урегулирования многих вопросов и позволило бы рассмотреть вопрос о прекращении боевых действий, — Ушаков
Xenon написав:Ещё немного и кацапы начнут Украине деньги предлагать за выход из Дон.области Ну могут еще на колени встать и попросить (как у них принято )
Hotab написав:Офіційна позиція 425 штурмового полку «Скеля» Коментар щодо публікації радника міністра оборони Сергія Стерненка щодо подій 31 березня, коли підрозділ 425-го ОШП «Скеля» проводив штурмові дії з метою зайти та закріпитися на одній із ділянок міста Покровськ. ......
Вы знаете, что я не очень высокого мнения о Стерненко и совсем не могу судить о данной ситуации, но по слухам у полка "Скеля" не очень хорошая репутация.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 01 кві, 2026 22:48, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Офіційна позиція 425 штурмового полку «Скеля» Коментар щодо публікації радника міністра оборони Сергія Стерненка щодо подій 31 березня, коли підрозділ 425-го ОШП «Скеля» проводив штурмові дії з метою зайти та закріпитися на одній із ділянок міста Покровськ. ......
Вы знает, что я не очень высокого мнения о Стерненко и совсем не могу судить о данной ситуации, но по слухам у полка "Скеля" не очень хорошая репутация.
Стерненка - погана репутація. Скеля погана репутація. Кому ж вірити?
budivelnik написав:.................. Фаріон - 99% кагебешна консерва, про це говорить весь її шлях... Тому коли КГБ розвалилось і виникло ФСБ - прийшлось Фаріон відробляти свої тридцять срібляників отриманих у вигляді посад в Універі.... Дурнів багато , тому якщо якась проХФесорка з піною в роті кричить те що дурні хочуть почути ... то чого б їй і не покричати... Тягнибок - виріс в родині медиків (тато був хорошим лікарем) , швидше за все отримав певну ідеологічну начинку... і тут знову спецслужби+ Коломойський ( в певні часи саме він фінансував Свободу) І те що ОЛІГАРХ фінансував , а хтось був агентом впливу (той самий корчинський чи абдрестович) - а люди слухали заклики і йшли в СВОБОДУ - не відмінює політичних цілей і ідеалів простих людей.. А те що керівники виявились трошки не такими .. так і у вас був допа і гєпа яких ви любите...
Т.е. все националистические лозунги и идеи это работа ФСБ и Коломойского? Вы лично осуждали их? Но судя по многим вашим высказываниям, следуя вашей логике, вы тоже "кагебешна консерва"?
Два нюанса 1 Не створюйте маніпулятивних тверджень типу націоналістичні лозунги це робота ФСБ і коломойського... Бо ЛОЗУНГИ - можуть бути в одних випадках використані правильно... а в других використані для ДИСКРЕДИТАЦІЇ ідеї... Простий приклад Україна - для УКРАЇНЦІВ.... Якщо для вас УКРАЇНЦІ це виключно україномовні... то тоді ви міняєте памперси і біжете з криком ГВАЛТ МАСКАЛЯКУ на ГІЛЛЯКУ А для мене -УКРАЇНЦІ це громадяни України , які поважають віру/мову титульної нації 2 Що і як я маю ОСУДИТИ? Я наприклад ОСУДЖУЮ ваше використання педераційної під час війни. Я ОСУДЖУЮ ваше нерозуміння того що педерація СВІДОМО знищувала українців як народ і Україну як Державу Я осуджую ваші твердження що срср подарував щось Україні і вважаю що громадяни УРСР за свій вклад в розбудову СРСР ( як і вклад у перемогу чи вклад в індустріалізацію) ЗАСЛУЖИЛИ більше ніж отримали від совка...
Тому ще раз Завжди в крайніх рухах( що лівих що правих)було і буде засилля працівників спецслужб, по тій простій причині , що будь який крайній рух є загрозою для існування Держави... Тому я ПЕРЕКОНАНИЙ , що в керівництві СВОБОДИ було як мінімум 30% прямих агентів кремля, або залежних від кремля.
Со многим здесь (не со всем) могу согласиться. Но мне не очень интересно, в какой родині виріс Тягнибок и что відробляла Фарион. Но что вы осуджуєте зараз, вы рассказали. А вот осуждали ли вы Фарион или крайние лозунги "Свободы" в ранние времена и прямые крики "москаляку на гілляку" и аналогичные, вы скромно промолчали. И если даже часть "Свободы" была чьими-то агентами, то те "прості люди", которые "слухали заклики і йшли в СВОБОДУ", поддерживали те "політичні цілі і ідеали". И не очень понятно, что такое "поважають віру/мову титульної нації"? Что такое придерживаться веры, я понимаю. Разговаривает на "мові титульної нації", тоже понятно. А вот как вы оцениваете "повагу"? Я вполне поважаю любую религию и язык. Но уж, простите, я не верю в бога (ни в какого) и разговариваю на родном языке. И мне глубоко плевать, что какой-то ур** тоже на нём разговаривает. Не всі ті, хто розмовляє на мові, є янголи божі. А у некоторых явно торчат рога и хвост болтается. А повага до віри... Это как? Не буянить в церкви? Так я ни в какой не нарушаю правил этой церкви. Как известно: "В чужой монастырь...". А если человек верит в аллаха или в Яхве, то он, по-вашему, не "поважає віру титульної нації"? Или всё-таки может "поважати"?
Вы знает, что я не очень высокого мнения о Стерненко и совсем не могу судить о данной ситуации, но по слухам у полка "Скеля" не очень хорошая репутация.
Стерненка - погана репутація. Скеля погана репутація. Кому ж врите?
Мне не очень интересна репутация Стерненко. Возможно, для кого-то она прекрасная. Я высказал чисто личное мнение. А кому ж вірити...