|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 04 кві, 2026 22:54
Hotab написав: Бетон написав:Можете там не шепотітись. я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо. За один раз можу ви**бати двадцять киць, не при Вальці будь сказано. Ще продовжувать?
Шо, навіть знаєш де клітор? Не бреши, дружина б не пішла..
Мнє ето нє нужно. Я і так сєбя хаваю от і до
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 537 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Нед 05 кві, 2026 05:53
kingkongovets написав:Damien написав: kingkongovets написав:... мене дуже тішить, що такі чорти як ти поступово видавлюються життям з центра в єбеня, де вам саме місце, а замість них сюди вселяються цивілізовані люди.....
Насколько я помню, ты родился на Лесном, а сейчас в центре. Судя по твоему кейсу - идут обратные процессы.
я народився на розі Предславинської та Тверської, де зараз офіс УЗ, а виріс на Червоноармійській навпроти костелу у бабусі с дідусем , на Лісовому потім батьки отримали окрему квартиру і я там жив поки не закінчив школу і поїхав вчитися в інше місто, а коли через 8 років повернувся в Київ купив свою першу квартиру на Печерську - якщо вже тебе так цікавить історія мого життя то занотуй щоб більше не забувати і ще раз, для тих хто ніяк не може знятися з ручника: той, хто зневажливо ставиться до метро і кому їздити там заважають роги - чорт той, хто вважає головною ознакою комфорту локаціі можливість безкоштовно кидати корча де бачить - чорт той, хто презирливо ставиться до віку людини і щиро дивується, що чоловік в 56 років - це не 100 літній напівживий дід, нездатний їздити на мотоциклі і натягнути молодшому хамлу око на дупу - теж чорт
на стипендию сэкономленную или как?, если не секрет , так для истории...
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 655 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 кві, 2026 06:38
Faceless написав: fox767676 написав: Faceless написав:Наче цегляна сталінка На карніз під дахом подивіться
щось ви натягуєте сову, незрозуміло для чого побудовано після 1957, стеля 2.5, кімнати прохідні, метраж маленький, хоча 2 варіант трохи покращеного планування але на печерську багато типових хрущів 3к-58 метрів з вузькими вікнами є навіть панельні
Були таки "робочі" сталінки з низькими стелями. Мова ж про проєкт, неважливо що воно побудовано все коли сталін здох Просто у хрущів немає отаких карнізів під дахом (чи як ото називається)
"Сталінки" мають висоту стель від підлоги приблизно 2,95 м і 3,4 м. Якщо висота стель стандартна, 2,5-2,6 м, це не "сталінки", а щось типу робітничих бараків з зовнішнім оздобленням.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1813 раз.
- Подякували: 2589 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 кві, 2026 08:27
Frant написав: Faceless написав: fox767676 написав:щось ви натягуєте сову, незрозуміло для чого побудовано після 1957, стеля 2.5, кімнати прохідні, метраж маленький, хоча 2 варіант трохи покращеного планування але на печерську багато типових хрущів 3к-58 метрів з вузькими вікнами є навіть панельні
Були таки "робочі" сталінки з низькими стелями. Мова ж про проєкт, неважливо що воно побудовано все коли сталін здох Просто у хрущів немає отаких карнізів під дахом (чи як ото називається)
"Сталінки" мають висоту стель від підлоги приблизно 2,95 м і 3,4 м. Якщо висота стель стандартна, 2,5-2,6 м, це не "сталінки", а щось типу робітничих бараків з зовнішнім оздобленням.
ребята, ваше первоапрельское петросянство затянулось как в дурдом попал на Печерске дофига хрущевок, те варианты, что я привел - хрущевки они определяется не по карнизам , а в первую очередь по метражу и планировкам никаких "рабочих сталинок" после 1957 в центре быть не может типовые и улучшенные хрущевки, типовые ободранные сталинки до 1960 и спецпроекты- да, были
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
|